Jump to content

βοηθεια για 26αρα-27αρα

Jim@kiS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω την παρεα!!!Πουλησα την μια μου 22αρα και λεω να αναιβω αρκετα τωρα να παω σε μια 26αρα!Το 8εμα ειναι οτι ειμαι αναμεσα σε μια 26 και μια 27.Το monitor θα ειναι για αρχη για ψιλο επαγγελματικο gaming τωρα τοσες ιντσες θα μ πειτε πως γινεται για gaming το ξερω απλα εχω βαρεθει τις 22 και λεω να παρω μια 26 να την ευχαριστηθω γιατι 8α ειναι και για πολλα λιωσημα οποτε δεν θελω να με κουραζει και για ταινιουλες...

Ειμαι αναμεσα σε

1) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1317571&catalog=23&category=69978102&page=5

2) http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1176889&catalog=23&category=69978102&page=5

Εσεις ποια λετε?εχεται και καμια αλλη να πρωτηνεται?

Μεχρι 400 μπορω να δωσω

Ευχαριστω!!!

400 ευρώ 27άρα :drool:

Για ταινίες θα σου πρότεινα την 27άρα λόγω 16:9

Για gaming μία 16:10, όπως η samsung

Δεν 8ελω να ειναι και τηλεωραση χανει πολυ εχει πολυ input lag!!!!!!

εχεται καμια αλλα υποψιν?? λεω να παω στην lg γιατι ειναι και με 2ms αλλα νομιζω πως ειναι πολυ wide για gaming και δεν ξερω αν 8α με βολευει!!!

Δεν 8ελω να ειναι και τηλεωραση χανει πολυ εχει πολυ input lag!!!!!!

εχεται καμια αλλα υποψιν?? λεω να παω στην lg γιατι ειναι και με 2ms αλλα νομιζω πως ειναι πολυ wide για gaming και δεν ξερω αν 8α με βολευει!!!

Γιατι η LG δεν ειναι τηλεώραση !! με pixel size 0,311 !!!!

Συγκρίνοντας τις οθόνες στο prad βλέπουμε τα εξής

-Η 27άρα Lg έχει τις καλύτερες γωνίες θέασης, δυναμικό contrast και φωτεινότητα και την λειτουργία overdrive. Έχει όμως μικρότερη ανάλυση και μεγαλύτερο pixel, δεν έχει usb hub, καταναλώνει το περισσότερο ρεύμα και δεν ρυθμίζεται ούτε καθ ύψος

- Η 26άρα Lg αν είχε HDMI θα ήταν πολύ καλή επιλογή

- Η 26άρα Samsung έχει τις μικρότερες γωνίες θέασης αλλα καταναλώνει το λιγότερο ρεύμα

H οθόνη του Narzul σε σχέση με T260 είναι μάλλον χειρότερη. Πρωτα πρώτα η κατανάλωση ρεύματος είναι διπλάσια. Το μόνο θετικο που έχει είναι ότι είναι pivotable

Θα επέλεγα LG w2600H

η αν θες και HDMI την τ260

H οθόνη του Narzul σε σχέση με T260 είναι μάλλον χειρότερη. Πρωτα πρώτα η κατανάλωση ρεύματος είναι διπλάσια. Το μόνο θετικο που έχει είναι ότι είναι pivotable

Θα επέλεγα LG w2600H

η αν θες και HDMI την τ260

Η Samsung 2693HM ειναι απο τις κορυφέες 26" που κυκλοφορούνε στην αγορά. Δες την και από κοντά σύγκρινε την με άλλες και πες μας την αποψή σου.

Εδώ και ένα τεστ από γερμανικό σάιτ που την κατατασει ως καλύτερη : http://www.chip.de/bestenlisten/Bestenliste-TFT-Monitore-ab-25-Zoll--index/index/id/755/

Εγώ την σύγκρινα με την Τ260 με βάση τα τεχνικά χαρακτηριστικά και είναι όντως χειρότερη και στις γωνίες θέασης και στην κατανάλωση ρεύματος δεν μίλησα για άλλες οθόνες

Τώρα πόσο αξιόπιστο είναι το test δεν ξερω.

Και κορυφαίες οθόνες και ΤΝ panel δεν πάνε μαζί

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.