johnykim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2009 Γεια σας.Πρόσφατα αγόρασα δυο Sata δίσκους ,τους οποίους τους έχω σε διάταξη Raid-0.To πρόβλημά μου είναι οτι δεν αναγνωρίζονται απο τα Windows ωστε να κάνω την εγκατάσταση.Επειδή δεν θέλω να χρησιμοποιώ δισκέτες ωστε να περάσω τους sata-raid οδηγούς, πειραματίστικα με το nLite.Δημιούργησα Windows XP PRO EN SP2 μαζί με τους παρακάτω οδηγούς(NVIDIA SATA AHCI Driver +NVIDIA SATA RAID Driver):http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2670&ost=xp#anchor_osAπ' οτι είδα σε παρόμοια θέματα ,χρειάζονται και οι οδηγοί του chipset.Δοκίμασα τον οδηγό του chipset απο το site της gigabyte ,αλλά χωρίς επιτυχία..Το chipset είναι nVidia nForce 630a,το οποίο(απο το site της nVidia) είναι ένα μεγάλο .exe και δεν ξέρω πως να πάρω τα απαραίτητα αρχεία που χρειάζονται για την εκκίνηση του F6 στα XP..Οι δυο παραπάνω οδηγοί που πέρασα στο nLite ,φαίνονται πάντως στο box κατα την προσπάθεια εγκατάστασης στα XP.Eπίσης το ίδιο πρόβλημα έχω και στα Vista.Aν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει τι παραπάνω οδηγούς χρειάζομαι.
johnykim Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #2 Σεπτέμβριος 20, 2009 Tελικά το πρόβλημα λύθηκε κάνοντας extract το .exe και στη συνέχεια ενσωματώνοντας τον φάκελο στο nLite!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.