Jump to content

απο usb stick σε aux

BeetleJuice

Recommended Posts

παιδια με αφορμη το western digital player , το οποιο απο usb stick παιζει ηχο και ταινιες σε τηλεοραση ή οπου αλλου θες μου γεννηθηκε μια απορια

ξερει κανενας καμια συσκευη που να δεχεται πανω της ενα usb stick και να αναπαραγει τα τραγουδια που περιεχει στελνωντας τον ηχο σε μια οποιαδηποτε μορφης εξοδο ? αναλογικη εννοω

σκεφτειτε οτι συσκευη σας ερθει στο μυαλο

αυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω ενα στικακι ή ας πουμε μια καρτα μνημης με το radiocd στο αμαξι μου

το ραδιοσιντι εχει aux in

οκ μπορω να συνδεσω ενα iphone ή mp3 player ,αυτο ειναι το πρωτο λογικο

ομως μηπως υπαρχει κατι που αντι ναχει ενσωματωμενη μνημη να εχει usb in ή μια καρτα μνημης?

δηλαδη σαν το μηχανακι της western αλλα χωρις την ικανοτητα video

πολλα ζηταω?

Έχεις καλό σύστημα στο αμάξι? Αν όχι, θα μπορούσες να πάρεις κάτι τέτοιο

http://skroutz.gr/s/67418/Pioneer-DEH-2120UB.html

και γενικότερα

http://skroutz.gr/search?cat_id=312&keyphrase=usb&page=1

Αλλιώς, υπάρχουν κάποια mp3 players που παίρνουν και κάρτα μνήμης...

Αλλιώς... δεν ξέρω αν υπάρχει "ακριβώς" αυτό που ζητάς.

Βασικά αν το σκεφτείς, αυτό που λές ΕΙΝΑΙ εξ ορισμού ένα mp3 player. Από το aux έτσι κι αλλιώς το ηχοσύστημά σου δε μπορεί να διαχειριστεί το ο,τιδήποτε. Άρα ουσιαστικά ζητάς ένα mp3 player με είσοδο για usb stick... Δεν έχει και πολύ νόημα νομίζω, γιατί αν πάρεις ένα usb mp3 player, έχεις και stick και μπρορείς να το συνδέσεις στο aux in

edit:

http://roadmasterusa.com/category.php?c=fm-transmitters-modulators

Κάπου διάβασα και για ένα Lexar Jumpdrive αλλά δεν υπάρχει πλέον

εχω δωσει πολλα λεφτα για το radio cd και ειναι alpine με mp3 και πολλα καλουδια πανω (folders preouts 60x4 inverter gold plated ailink)

συνδεεται ναι μεν με dvd-ιερα που δεχεται 5 dvd με mp3 και εχεις 25 γιγα μουσικη

αλλα ως γνωστον στην ελλαδα εχει διπλη τιμη απο αμερικη και ειναι ασυμφορο (500 ευρω)

το μονο που λειπει στην μοναδα μου ειναι το usb in

αλλα μιας και εχει aux σκεφτομουν μηπως και κανω καμια πατεντα με στικ αντι για mp3player

η μοναδα αυτη οταν συνδεθει με σιντιερα ή ντιβιντιερα ελεγχει απολυτα τα cd-dvd , διαβαζει tag , λιστα κομματιων κτλ

απλα το μαμωτο ειναι οτι εφοσον εχει ΗΔΗ τον αποκωδικοποιητη και εφοσον μπορει ηδη να επικοινωνει με εξωτερικες μοναδες , γιατι ειναι τοσο δυσκολο να "μιλησει" με ενα usb

θελω να πω γιατι να μην υπηρχε ενα Modulator που απο την μια να δεχοταν το usb και απο την αλλη να συνδεοταν στην υποδοχη cd-ιερας και να διαβασε το στικακι κανονικα το radio cd

εμενα δυνατο μου φαινεται αλλα μαλλον δεν ειχαν ορεξη να το κανουν (δεν θαταν και τοσο δυσκολο για την alpine να κανει ενα τετοιο μαραφετι εστω για τις ακριβες μοναδες που εχω και γω , δεν ξαναπληρωνω radiocd μονο κ μονο για το usb..)

τα traansmitters τα ξερω πολλα χρονια και ειναι αθλια εντελως

ας το παμε λιγο ετσι στην πλακα

η μοναδα αυτη εχει μια ειδικη συνδεση που λεγεται ai link και στελνει 1 στερεο και 2 καλωδια data

απο κει μιλαει με τις οποιες περιφεριακες συσκευες , αλλαζει σιντι ντιβιντι , βλεπει τα τραγουδια και ΣΚΑΝΑΡΕΙ τα δισκακια και τους φακελους

αυτο υπαρχει ηδη μεσα στη μοναδα

σοβαρα πιστευει καποιος οτι το επομενο μοντελο που δεχεται στικακι usb εχει κατι παραπανω απο ενα τσιπακι για να κανει την ιδια δουλεια σε ενα στικακι?

εγω δεν νομιζω

εδω πλεον υπαρχουν πηγες με 50 ευρω που το κανουν αυτο

το τσιπακι αυτο θαχει 10 ευρω μαξ

αυτο για την περιπτωση που θαθελα μην εχω εξωτερικη συσκευη για να αλλαζω τραγουδια

εστω τωρα για την περιπτωση του mp3 player

τι εχει η αγορα?

εχει διαφορες συσκευες με ενσωματωμενη μνημη ή με καρτα μνημης, οθονη και μερικα πληκτρα

και ρωταω εγω

σε αυτες τις συσκευες ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να βαλουν την δυνατοτητα αναγνωσης usb stick?

που ειμαι παραλογος ?

Σου έχει περάσει από το μυαλό πως αν πχ η alpine και η κάθε alpine έβγαζε ένα μαραφέτι που κάνει αυτό που θέλεις, τότε θα κρατούσες το παλιό σου ηχοσύστημα και δε θα σκεφτόσουν να πάρεις το καινούριο?

Για το άλλο που λες, δε στέκει ρε. Δλδ πχ θες ένα usb mp3 stick το οποίο να διαβάζει επιπλέον usb sticks???????? Παίρνεις απλά ένα usb mp3 stick και είσαι οκ :D

edit: Παααααααααρόλο που η λογική μου είναι απολύτως σωστή, τυχαίνει η alpine να έχει βγάλει ακριβώς αυτό που θες...

http://shopping.aol.com/alpine-kca-620m-usb-adapter-to-ai-net/19963528

http://cgi.ebay.com/New-Alpine-KCA-620M-USB-interface_W0QQitemZ330360678057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4ceb07e6a9&_trksid=p3286.c0.m14

:p Σε έφτιαξα??

οταν παιρνεις την ναυαρχιδα ανα εποχη τοτε οι εταιρειες φροντιζουν να βαζουν στην συσκευη σου λειτουργιες που δεν εχουν τα απλα μοντελα

γιαυτο και μπορω να βαλω πανω απο navi μεχρι tvtuner και 10 cdιερες κτλ

υπαρχει η υποδομη

απλα προφανως δεν το εχουν σκεφτει

γιατι οτι γινεται γινεται

τωρα στο δευτερο κομματι που αναφερεις σκεψου το εξης

με το σκεπτικο το δικο σου η western γιατι εφτιαξε ετσι το WD TV?

για να ειναι μικρο και ελαφρυ , να μην εξαρτασαι απο την δικη του χωρητικοτητα (γιαυτο ειναι και μηδεν) και να συνδεεις πανω του οτι θες

χοντρικα το WD TV ειναι δηλαδη σαν να λεμε ενα Mp3 χωρις ενσωματωμενη μνημη ή ενα htpc χωρις σκληρο δισκο

δηλαδη αυτο για το οποιο μιλαω εγω

που ξερεις μπορει αυριο να βγαλει και ενα mp3 player που να παιζει μουσικη απο οτι στικακι του βαζεις (ηδη το κανει απλα θες και μια τηλεοραση να βλεπεις) .

και παλι μπορεις να αγνοησεις το οτι θελει τηλεοραση και να παιζεις με το τηλεχειριστηριο του ενα ενα τα κομματια

δηλαδη εσενα θα σε χαλαγε να ειχες κατι σαν iphone χωρις μνημη και να δεχεται οτι στικακι θες πανω και να το χωνεις οπου βλεπεις aux και να ακους μουσικη?

δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι σκοτωνομαστε απλα και μονο γιατι ισχυριζομαι οτι μπορει ενα mp3 player να υπαρξει χωρις δικη του μνημη και αντ'αυτου να διαβαζει απο usb?

παρε ενα dvd player , που εχει 50 ευρω με divx κτλ και με usb , βγαλτου το τροφοδοτικο , τη συσκευη dvd , το κελυφος και ολα τα περιφεριακα

τελικα καταληγεις με ενα usb video-mp3 Player, με in-out , usb ,μικρο μεγεθος και τηλεχειρισμο

και πες μου τελικα ο επεξεργαστης τι μεγεθος εχει και τι κοστος?

μηπως κανα 15ευρο και μεγεθος πορτοφολιου? μηπως θαναι χοντρικα σαν το μηχανακι της wd?

(βασικα καλη ιδεα και αυτη που μολις ειπα , στα υποψιν)

στο 2009 ειμαστε υπαρχει ενα τσιπακι για τα παντα πλεον

δεν μιλαω για πυρηνικο εργοστασιο!!!

χαβαλε κανουμε για πατεντουλες μην τσαντιζεσαι αδερφε !

Σου έχει περάσει από το μυαλό πως αν πχ η alpine και η κάθε alpine έβγαζε ένα μαραφέτι που κάνει αυτό που θέλεις, τότε θα κρατούσες το παλιό σου ηχοσύστημα και δε θα σκεφτόσουν να πάρεις το καινούριο?

Για το άλλο που λες, δε στέκει ρε. Δλδ πχ θες ένα usb mp3 stick το οποίο να διαβάζει επιπλέον usb sticks???????? Παίρνεις απλά ένα usb mp3 stick και είσαι οκ :D

edit: Παααααααααρόλο που η λογική μου είναι απολύτως σωστή, τυχαίνει η alpine να έχει βγάλει ακριβώς αυτό που θες...

http://shopping.aol.com/alpine-kca-620m-usb-adapter-to-ai-net/19963528

http://cgi.ebay.com/New-Alpine-KCA-620M-USB-interface_W0QQitemZ330360678057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4ceb07e6a9&_trksid=p3286.c0.m14

:p Σε έφτιαξα??

ΣΤΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΧΩ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

εισαι απιθανος κατσε να το μελετησω

ειδες που ειχα δικιο?

600 ευρω τοχω πληρωσει πριν 7 χρονια και ηταν το πρωτο καλο Mp3 radio-cd player ...

χαλαλι

αλλα για να δουμε απο αγγλια θα βρουμε τπτ?

αμερικη θα κοπει τελωνειο

τιποτα απο αγγλια...

αναμενομενο

και ο αμερικανος δεν στελνει ελλαδα , να δουμε θα τον ψησω και με ποσα λεφτα...

ελα ρε κορμια κανα κονε απο αμερικη δεν εχουμε?

πληρωνω και μεροκαματο

200 ευρω το πουλανε ελλαδα , 75 δολλαρια αμερικη

ειμαστε για πολυ ξυλο λεμε...

Δεν τσαντίστηκα ρε. Ούτε κατά διάννοια :daisy:

Το έχεις 7 χρόνια??? Εχμ.. κάπου διάβασα πως υποστηρίζει μοντέλα από το 2004 και μετά... Δε λέει βέβαια πως ΔΕΝ υποστηρίζει τα προηγούμενα. Για ψαχ' το λίγο γιατί 75$ που είναι στο ebay είναι τσάμπα πράμα

Όσο για το usb που λες, γενικά συμφωνώ πως μπορεί να έχει πολλές χρήσεις. Εδώ κάποτε έψαχνα αν μπορώ να κάνω το κινητό μου usb host για να βάζω φλασάκια. Και σίγουρα είναι φθηνό αυτό που λες. Σκέψου πως το ακριβότερο component του iphone είναι η οθόνη στα 30$ και μετά η μπαταρία γύρω στα μισά αν θυμάμαι καλά. Όλα τα υπόλοιπα κάνουν το πολύ 4-5$ και τα περισσότερα κάτω από 3.

Αυτό που σου λέω είναι πως αν ήθελα να κάνω τέτοια πατέντα στο αμάξι και ήθελα κάτι σε usb, θα έπαιρνα usb mp3 stick και θα ξεμπέρδευα. Αλλά εννοείται αν είχα ηχοσύστημα 700 και έβαζα στο aux in ένα φλασάκι των 30€... ε, δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο.

Πάντως γενικά, cool είμαι. Μην έχεις άγχος με παρεξηγήσεις κλπ. Την ώρα μας περνάμε

usb mp3 ναι οκ ειναι λογικη λυση

θα το πηγαινα σπιτι , θα το γεμιζα με 4 λογικα γιγα μαξ και μετα θα το πηγαινα στο αμαξι

αναγκαστικα μετα ομως τα τραγουδια θα τα επελεγα απο το στικακι και αν δεν ειχε Playlist θα επρεπε να τρεχω 1000 κοματια μεχρι να βρω ποιο θελω

ε οκ δεν ειναι και τοσο βολικο

αν ειχε οθονη και Playlist και φακελους τοτε οκ μια χαρα θα ηταν

αλλα οκ καταλαβαινεις οτι απαξ και εχεις την υποδομη ειναι λιγο κοτσανα να πατενταρεις με μια εξτρα συσκευη

ναι τοχω απο το 2002 αντε 2003 αν θυμαμαι καλα

αλλα εχω ainet και δυνατοτητα να μπαινω σε φακελους και το ιδιο μοντελο συνεχισε κ στα επομενα 2-3 χρονια μονο με 1-2 αλλαγες εξωτερικα μονο

αρα γιατι να μην παιζει δεν καταλαβαινω

βρηκα και μια δημοπρασια γερμανια

γενικα απο ευρωπαικη ενωση δεν βρισκω κατι αλλο

απο αμερικη θα το κοψουν τελωνειο σιγουρα

απο ελλαδα ειναι απλησιαστο...

οντως εχει μονο πιο συχρονα μοντελα στο τι υποστηριζει

αν και αυτο δεν σημαινει και πολλα γιατι αμα ειναι να βαλουν ολα τα μοντελα απο το 2000 ξερω γω και μετα τοτε η λιστα θαταν τεραστια

τωρα οκ αν οντως δεν λειτουργει με το δικο μου γιατι ισως λειπει κατι στο εγκεφαλακι του δεν ξερω

ισως θα μπορουσα να κανω μια δοκιμη σε ενα μαγαζι που τα πουλανε με σκεπτικο να το αγορασω απο κει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.