BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 παιδια με αφορμη το western digital player , το οποιο απο usb stick παιζει ηχο και ταινιες σε τηλεοραση ή οπου αλλου θες μου γεννηθηκε μια αποριαξερει κανενας καμια συσκευη που να δεχεται πανω της ενα usb stick και να αναπαραγει τα τραγουδια που περιεχει στελνωντας τον ηχο σε μια οποιαδηποτε μορφης εξοδο ? αναλογικη εννοωσκεφτειτε οτι συσκευη σας ερθει στο μυαλοαυτο που θελω να κανω ειναι να συνδεσω ενα στικακι ή ας πουμε μια καρτα μνημης με το radiocd στο αμαξι μουτο ραδιοσιντι εχει aux inοκ μπορω να συνδεσω ενα iphone ή mp3 player ,αυτο ειναι το πρωτο λογικοομως μηπως υπαρχει κατι που αντι ναχει ενσωματωμενη μνημη να εχει usb in ή μια καρτα μνημης?δηλαδη σαν το μηχανακι της western αλλα χωρις την ικανοτητα videoπολλα ζηταω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Έχεις καλό σύστημα στο αμάξι? Αν όχι, θα μπορούσες να πάρεις κάτι τέτοιοhttp://skroutz.gr/s/67418/Pioneer-DEH-2120UB.htmlκαι γενικότεραhttp://skroutz.gr/search?cat_id=312&keyphrase=usb&page=1Αλλιώς, υπάρχουν κάποια mp3 players που παίρνουν και κάρτα μνήμης...Αλλιώς... δεν ξέρω αν υπάρχει "ακριβώς" αυτό που ζητάς. Βασικά αν το σκεφτείς, αυτό που λές ΕΙΝΑΙ εξ ορισμού ένα mp3 player. Από το aux έτσι κι αλλιώς το ηχοσύστημά σου δε μπορεί να διαχειριστεί το ο,τιδήποτε. Άρα ουσιαστικά ζητάς ένα mp3 player με είσοδο για usb stick... Δεν έχει και πολύ νόημα νομίζω, γιατί αν πάρεις ένα usb mp3 player, έχεις και stick και μπρορείς να το συνδέσεις στο aux inedit:http://roadmasterusa.com/category.php?c=fm-transmitters-modulatorsΚάπου διάβασα και για ένα Lexar Jumpdrive αλλά δεν υπάρχει πλέον Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 εχω δωσει πολλα λεφτα για το radio cd και ειναι alpine με mp3 και πολλα καλουδια πανω (folders preouts 60x4 inverter gold plated ailink)συνδεεται ναι μεν με dvd-ιερα που δεχεται 5 dvd με mp3 και εχεις 25 γιγα μουσικηαλλα ως γνωστον στην ελλαδα εχει διπλη τιμη απο αμερικη και ειναι ασυμφορο (500 ευρω)το μονο που λειπει στην μοναδα μου ειναι το usb inαλλα μιας και εχει aux σκεφτομουν μηπως και κανω καμια πατεντα με στικ αντι για mp3playerη μοναδα αυτη οταν συνδεθει με σιντιερα ή ντιβιντιερα ελεγχει απολυτα τα cd-dvd , διαβαζει tag , λιστα κομματιων κτλαπλα το μαμωτο ειναι οτι εφοσον εχει ΗΔΗ τον αποκωδικοποιητη και εφοσον μπορει ηδη να επικοινωνει με εξωτερικες μοναδες , γιατι ειναι τοσο δυσκολο να "μιλησει" με ενα usbθελω να πω γιατι να μην υπηρχε ενα Modulator που απο την μια να δεχοταν το usb και απο την αλλη να συνδεοταν στην υποδοχη cd-ιερας και να διαβασε το στικακι κανονικα το radio cdεμενα δυνατο μου φαινεται αλλα μαλλον δεν ειχαν ορεξη να το κανουν (δεν θαταν και τοσο δυσκολο για την alpine να κανει ενα τετοιο μαραφετι εστω για τις ακριβες μοναδες που εχω και γω , δεν ξαναπληρωνω radiocd μονο κ μονο για το usb..)τα traansmitters τα ξερω πολλα χρονια και ειναι αθλια εντελως Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Ναι το ξέρω πως είναι άθλια... Άρα εσύ αυτό που θες είναι να αναγνωρίζεται η εξωτερική usb συσκευή αποθήκευσης σαν.... ντιβιντιέρα... Δύσκολάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 ας το παμε λιγο ετσι στην πλακαη μοναδα αυτη εχει μια ειδικη συνδεση που λεγεται ai link και στελνει 1 στερεο και 2 καλωδια dataαπο κει μιλαει με τις οποιες περιφεριακες συσκευες , αλλαζει σιντι ντιβιντι , βλεπει τα τραγουδια και ΣΚΑΝΑΡΕΙ τα δισκακια και τους φακελουςαυτο υπαρχει ηδη μεσα στη μοναδασοβαρα πιστευει καποιος οτι το επομενο μοντελο που δεχεται στικακι usb εχει κατι παραπανω απο ενα τσιπακι για να κανει την ιδια δουλεια σε ενα στικακι?εγω δεν νομιζω εδω πλεον υπαρχουν πηγες με 50 ευρω που το κανουν αυτοτο τσιπακι αυτο θαχει 10 ευρω μαξαυτο για την περιπτωση που θαθελα μην εχω εξωτερικη συσκευη για να αλλαζω τραγουδιαεστω τωρα για την περιπτωση του mp3 playerτι εχει η αγορα?εχει διαφορες συσκευες με ενσωματωμενη μνημη ή με καρτα μνημης, οθονη και μερικα πληκτρακαι ρωταω εγωσε αυτες τις συσκευες ειναι ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ να βαλουν την δυνατοτητα αναγνωσης usb stick?που ειμαι παραλογος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Σου έχει περάσει από το μυαλό πως αν πχ η alpine και η κάθε alpine έβγαζε ένα μαραφέτι που κάνει αυτό που θέλεις, τότε θα κρατούσες το παλιό σου ηχοσύστημα και δε θα σκεφτόσουν να πάρεις το καινούριο? Για το άλλο που λες, δε στέκει ρε. Δλδ πχ θες ένα usb mp3 stick το οποίο να διαβάζει επιπλέον usb sticks???????? Παίρνεις απλά ένα usb mp3 stick και είσαι οκ edit: Παααααααααρόλο που η λογική μου είναι απολύτως σωστή, τυχαίνει η alpine να έχει βγάλει ακριβώς αυτό που θες... http://shopping.aol.com/alpine-kca-620m-usb-adapter-to-ai-net/19963528 http://cgi.ebay.com/New-Alpine-KCA-620M-USB-interface_W0QQitemZ330360678057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4ceb07e6a9&_trksid=p3286.c0.m14 Σε έφτιαξα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 οταν παιρνεις την ναυαρχιδα ανα εποχη τοτε οι εταιρειες φροντιζουν να βαζουν στην συσκευη σου λειτουργιες που δεν εχουν τα απλα μοντελαγιαυτο και μπορω να βαλω πανω απο navi μεχρι tvtuner και 10 cdιερες κτλυπαρχει η υποδομηαπλα προφανως δεν το εχουν σκεφτει γιατι οτι γινεται γινεταιτωρα στο δευτερο κομματι που αναφερεις σκεψου το εξηςμε το σκεπτικο το δικο σου η western γιατι εφτιαξε ετσι το WD TV?για να ειναι μικρο και ελαφρυ , να μην εξαρτασαι απο την δικη του χωρητικοτητα (γιαυτο ειναι και μηδεν) και να συνδεεις πανω του οτι θεςχοντρικα το WD TV ειναι δηλαδη σαν να λεμε ενα Mp3 χωρις ενσωματωμενη μνημη ή ενα htpc χωρις σκληρο δισκοδηλαδη αυτο για το οποιο μιλαω εγωπου ξερεις μπορει αυριο να βγαλει και ενα mp3 player που να παιζει μουσικη απο οτι στικακι του βαζεις (ηδη το κανει απλα θες και μια τηλεοραση να βλεπεις) .και παλι μπορεις να αγνοησεις το οτι θελει τηλεοραση και να παιζεις με το τηλεχειριστηριο του ενα ενα τα κομματιαδηλαδη εσενα θα σε χαλαγε να ειχες κατι σαν iphone χωρις μνημη και να δεχεται οτι στικακι θες πανω και να το χωνεις οπου βλεπεις aux και να ακους μουσικη?δηλαδη δεν καταλαβαινω γιατι σκοτωνομαστε απλα και μονο γιατι ισχυριζομαι οτι μπορει ενα mp3 player να υπαρξει χωρις δικη του μνημη και αντ'αυτου να διαβαζει απο usb?παρε ενα dvd player , που εχει 50 ευρω με divx κτλ και με usb , βγαλτου το τροφοδοτικο , τη συσκευη dvd , το κελυφος και ολα τα περιφεριακατελικα καταληγεις με ενα usb video-mp3 Player, με in-out , usb ,μικρο μεγεθος και τηλεχειρισμοκαι πες μου τελικα ο επεξεργαστης τι μεγεθος εχει και τι κοστος?μηπως κανα 15ευρο και μεγεθος πορτοφολιου? μηπως θαναι χοντρικα σαν το μηχανακι της wd?(βασικα καλη ιδεα και αυτη που μολις ειπα , στα υποψιν)στο 2009 ειμαστε υπαρχει ενα τσιπακι για τα παντα πλεονδεν μιλαω για πυρηνικο εργοστασιο!!!χαβαλε κανουμε για πατεντουλες μην τσαντιζεσαι αδερφε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Σου έχει περάσει από το μυαλό πως αν πχ η alpine και η κάθε alpine έβγαζε ένα μαραφέτι που κάνει αυτό που θέλεις, τότε θα κρατούσες το παλιό σου ηχοσύστημα και δε θα σκεφτόσουν να πάρεις το καινούριο?Για το άλλο που λες, δε στέκει ρε. Δλδ πχ θες ένα usb mp3 stick το οποίο να διαβάζει επιπλέον usb sticks???????? Παίρνεις απλά ένα usb mp3 stick και είσαι οκ edit: Παααααααααρόλο που η λογική μου είναι απολύτως σωστή, τυχαίνει η alpine να έχει βγάλει ακριβώς αυτό που θες... http://shopping.aol.com/alpine-kca-620m-usb-adapter-to-ai-net/19963528 http://cgi.ebay.com/New-Alpine-KCA-620M-USB-interface_W0QQitemZ330360678057QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4ceb07e6a9&_trksid=p3286.c0.m14 Σε έφτιαξα?? ΣΤΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΕΧΩ ΟΡΓΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ εισαι απιθανος κατσε να το μελετησω ειδες που ειχα δικιο? 600 ευρω τοχω πληρωσει πριν 7 χρονια και ηταν το πρωτο καλο Mp3 radio-cd player ... χαλαλι αλλα για να δουμε απο αγγλια θα βρουμε τπτ? αμερικη θα κοπει τελωνειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 τιποτα απο αγγλια...αναμενομενοκαι ο αμερικανος δεν στελνει ελλαδα , να δουμε θα τον ψησω και με ποσα λεφτα...ελα ρε κορμια κανα κονε απο αμερικη δεν εχουμε?πληρωνω και μεροκαματο200 ευρω το πουλανε ελλαδα , 75 δολλαρια αμερικηειμαστε για πολυ ξυλο λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Σεπτέμβριος 20, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 Δεν τσαντίστηκα ρε. Ούτε κατά διάννοια :daisy:Το έχεις 7 χρόνια??? Εχμ.. κάπου διάβασα πως υποστηρίζει μοντέλα από το 2004 και μετά... Δε λέει βέβαια πως ΔΕΝ υποστηρίζει τα προηγούμενα. Για ψαχ' το λίγο γιατί 75$ που είναι στο ebay είναι τσάμπα πράμαΌσο για το usb που λες, γενικά συμφωνώ πως μπορεί να έχει πολλές χρήσεις. Εδώ κάποτε έψαχνα αν μπορώ να κάνω το κινητό μου usb host για να βάζω φλασάκια. Και σίγουρα είναι φθηνό αυτό που λες. Σκέψου πως το ακριβότερο component του iphone είναι η οθόνη στα 30$ και μετά η μπαταρία γύρω στα μισά αν θυμάμαι καλά. Όλα τα υπόλοιπα κάνουν το πολύ 4-5$ και τα περισσότερα κάτω από 3.Αυτό που σου λέω είναι πως αν ήθελα να κάνω τέτοια πατέντα στο αμάξι και ήθελα κάτι σε usb, θα έπαιρνα usb mp3 stick και θα ξεμπέρδευα. Αλλά εννοείται αν είχα ηχοσύστημα 700 και έβαζα στο aux in ένα φλασάκι των 30€... ε, δε θα ήταν και ό,τι καλύτερο.Πάντως γενικά, cool είμαι. Μην έχεις άγχος με παρεξηγήσεις κλπ. Την ώρα μας περνάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 usb mp3 ναι οκ ειναι λογικη λυσηθα το πηγαινα σπιτι , θα το γεμιζα με 4 λογικα γιγα μαξ και μετα θα το πηγαινα στο αμαξιαναγκαστικα μετα ομως τα τραγουδια θα τα επελεγα απο το στικακι και αν δεν ειχε Playlist θα επρεπε να τρεχω 1000 κοματια μεχρι να βρω ποιο θελωε οκ δεν ειναι και τοσο βολικοαν ειχε οθονη και Playlist και φακελους τοτε οκ μια χαρα θα ηταναλλα οκ καταλαβαινεις οτι απαξ και εχεις την υποδομη ειναι λιγο κοτσανα να πατενταρεις με μια εξτρα συσκευηναι τοχω απο το 2002 αντε 2003 αν θυμαμαι καλααλλα εχω ainet και δυνατοτητα να μπαινω σε φακελους και το ιδιο μοντελο συνεχισε κ στα επομενα 2-3 χρονια μονο με 1-2 αλλαγες εξωτερικα μονοαρα γιατι να μην παιζει δεν καταλαβαινωβρηκα και μια δημοπρασια γερμανιαγενικα απο ευρωπαικη ενωση δεν βρισκω κατι αλλοαπο αμερικη θα το κοψουν τελωνειο σιγουρααπο ελλαδα ειναι απλησιαστο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 οντως εχει μονο πιο συχρονα μοντελα στο τι υποστηριζειαν και αυτο δεν σημαινει και πολλα γιατι αμα ειναι να βαλουν ολα τα μοντελα απο το 2000 ξερω γω και μετα τοτε η λιστα θαταν τεραστιατωρα οκ αν οντως δεν λειτουργει με το δικο μου γιατι ισως λειπει κατι στο εγκεφαλακι του δεν ξερωισως θα μπορουσα να κανω μια δοκιμη σε ενα μαγαζι που τα πουλανε με σκεπτικο να το αγορασω απο κει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.