Jump to content

Need For Speed: Shift

JaguarOne

Recommended Posts

μπορειτε απλα να πειραξετε λιγο τις ρυθμισεις και να μην υποστρεφουν οι πισωκουνες. Παντως και στο m3sim της bmw η μπεμπα με τα ηλεκτρονικα στο ον ειχε αρκετη υποστροφη.

Για μενα το θεμα ειναι η ΕΑ να συνεχισει και το επομενο σιφτ να ειναι ακομα πιο σιμ με πιο πολλες ρυθμισεις και οχι τοσο σεναριο/πιστες...κοινως προς την κατευθυνση του lfs

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply
Το GRID σε αυτο που κανει ειναι αρκετο καλο. Αλλα καμια σχεση με το shift, αλλο το ενα αλλο το αλλο....

Σύμφωνοι, άλλο στυλ. Να σου το θέσω αλλιώς. Ποιο σου προσφερε πιο καθαρόαιμη απόλαυση;

Οταν επιασα στα χερια μου το shift ειχα πολλα προβληματα με το παιχνιδι, ομως προσπαθησα να κατανοησω το πως διαβαζει το δρομο. Ειμαι πολυ καλυτερος τωρα...

Mια από τα ίδια κι εγώ. Δεν είπα ότι δεν μπορώ να το πάω το NFS, αντιθέτως το παιχνίδι το κατέχω πλέον. Και θεωρώ πως έχει αρκετά θετικά στοιχεία...

Απλά είναι σε αυτή την κατηγορία racing που εγώ ονομάζω "υπερ-ρεαλιστικά", δηλαδή είναι πιο ακραίες οι αντιδράσεις των οχημάτων από ότι θα έπρεπε. Αποψη μου φυσικά.

Να πω οτι παιζω με TCS ON μονο.

Aπό βοηθήματα λες; Αν ναι, κι εγώ το ίδιο. Βασικά το πρόβλημα μου και βασική μου ένσταση είναι το πως αντιδράει το αμάξι στο κόψιμο του τιμονιού.

Τα καλυτερα ralakia για εμενα ειναι το ( SIM->FORZA, GTR, NFS SHIFT ARCADE->PGR, GRID ) και καποτε το gran turismo αλλα χαθηκε αναμεσα στις λιστες αμαξιων ....

Τι να σου πω, δεν θα θεωρούσα το Grid τόσο arcade. Με όλα τα βοηθήματα στο off το Grid σχεδόν γίνεται άλλο παιχνίδι. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά... ;)

Σύμφωνοι, άλλο στυλ. Να σου το θέσω αλλιώς. Ποιο σου προσφερε πιο καθαρόαιμη απόλαυση;

Mια από τα ίδια κι εγώ. Δεν είπα ότι δεν μπορώ να το πάω το NFS, αντιθέτως το παιχνίδι το κατέχω πλέον. Και θεωρώ πως έχει αρκετά θετικά στοιχεία...

Απλά είναι σε αυτή την κατηγορία racing που εγώ ονομάζω "υπερ-ρεαλιστικά", δηλαδή είναι πιο ακραίες οι αντιδράσεις των οχημάτων από ότι θα έπρεπε. Αποψη μου φυσικά.

Aπό βοηθήματα λες; Αν ναι, κι εγώ το ίδιο. Βασικά το πρόβλημα μου και βασική μου ένσταση είναι το πως αντιδράει το αμάξι στο κόψιμο του τιμονιού.

Τι να σου πω, δεν θα θεωρούσα το Grid τόσο arcade. Με όλα τα βοηθήματα στο off το Grid σχεδόν γίνεται άλλο παιχνίδι. Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά... ;)

Kοιτα με το GRID ελιωσα ενα χρονο τωρα. Συνεχεια EBAY, ηταν και ειναι απολαυση...Επικες μαχες στο online ειναι αυτο που λεμε μαχες φτερο με φτερο.

Ειδικα στο EBAY ειχαμε μεγαλους παιχτες στα ranks οπως ο muckymu, ο beawolf, ο dunhuan, ο backspoiler, ο dellman, ο irekg, ο tifosi gr, εγω ο worldrivergr :hehe: και αλλα παιδια και καθε βραδυ 10-12 λιωναμε στο ebay!!!!

Οσο για τα κοψιματα με το τιμονι, το ειχα και εγω το προβλημα αλλα τωρα ειμαι πιο μαλακος και προσπαθω αναλογα με το αμαξι να μπαινω με μουρη στη στροφη προοδευτικα και μετα στην εξοδο τερμα γκαζι! κλεισιμο-ανειγμα

Kοιτα με το GRID ελιωσα ενα χρονο τωρα. Συνεχεια EBAY, ηταν και ειναι απολαυση...Επικες μαχες στο online ειναι αυτο που λεμε μαχες φτερο με φτερο.

Ειδικα στο EBAY ειχαμε μεγαλους παιχτες στα ranks οπως ο muckymu, ο beawolf, ο dunhuan, ο backspoiler, ο dellman, ο irekg, ο tifosi gr, εγω ο worldrivergr :hehe: και αλλα παιδια και κλαθε βραδυ 10-12 λιωναμε στο ebay!!!!

Οσο για τα κοψιματα με το τιμονι, το ειχα και εγω το προβλημα αλλα τωρα ειμαι πιο μαλακος και προσπαθω αναλογα με το αμαξι να μπαινω με μουρη στη στροφη προοδευτικα και μετα στην εξοδο τερμα γκαζι! κλεισιμο-ανειγμα

Ξέρεις τι μου άρεσε στο GRID? Ότι το παραμετροποιείς ακριβώς με βάσει τις οδηγικές ικανότητες σου. Θες arcade; Βάζεις τα βοηθήματα στο on όλα και είσαι οκ, το αμάξι σχεδόν στρίβει.. μόνο του!

Είσαι πιο hardcore; Αρχίζεις και βγάζεις βοηθήματα και απο κει και πέρα θες "χέρια" να το πάς το αμάξι, σωστά φρένα, γραμμές με ακρίβεια εκατοστού, κ.λ.π.

Θεωρώ πως είναι ένα racing που θα καλύψει τον αρχάριο, μέχρι τον απαιτητικό racer. Κι αυτό είναι κάτι που ελάχιστα racing games επιτυγχάνουν.

Υ.Γ. Παίζεις ακόμα Grid online; Να το έχω υπόψη μου μην τυχόν σε πετύχω πουθενά... Παίζεις σε public games?

Βρε συ sebastian -συγνώμη κιόλας- αλλά θες να μου πεις ότι στο shift δεν πρόσεξες ΠΟΤΕ να σου κάνουν υποστροφή κάποια πισωκίνητα αν "δαγκώσεις" το γκάζι στο apex;;;;;

Ή ας πούμε δεν σου έτυχε να είσαι στην φουρκέτα με 40 χλμ και το αμάξι να μην στρίβει καθόλου επειδή είσαι απλά εκτός γραμμής και να πρέπει να το ακινητοποιήσεις σχεδόν για να σε "πάρει" η στροφή... λες και έχεις νταλίκα;

Ή ας πούμε.. δεν σου έτυχε να πασχίζεις να κρατήσεις το αμάξι ακόμα και σε ευθείες ή σε ελαφρές καμπές πολλών χλμ.;

..θεωρείς το Shift καλύτερο από π.χ. το Grid?

Τι να πω, ίσως να έχουμε διαφορετικές απόψεις από το τι θεωρούμε racing sim...

μαλλον εχετε παρει ολοι την ειδικη ελληνικη εκδοση,που εχουν αντιστοιχους δρομους...

Ξέρεις τι μου άρεσε στο GRID? Ότι το παραμετροποιείς ακριβώς με βάσει τις οδηγικές ικανότητες σου. Θες arcade; Βάζεις τα βοηθήματα στο on όλα και είσαι οκ, το αμάξι σχεδόν στρίβει.. μόνο του!

Είσαι πιο hardcore; Αρχίζεις και βγάζεις βοηθήματα και απο κει και πέρα θες "χέρια" να το πάς το αμάξι, σωστά φρένα, γραμμές με ακρίβεια εκατοστού, κ.λ.π.

Θεωρώ πως είναι ένα racing που θα καλύψει τον αρχάριο, μέχρι τον απαιτητικό racer. Κι αυτό είναι κάτι που ελάχιστα racing games επιτυγχάνουν.

Υ.Γ. Παίζεις ακόμα Grid online; Να το έχω υπόψη μου μην τυχόν σε πετύχω πουθενά... Παίζεις σε public games?

Eδω και ενα μηνα το εχω παρατησει...Αλλα παιζω μονο ebay και παντα βραδακια! Ναι public rank games!

To shift

EDIT:Η Lotus Elise οταν περναει απο αλμα χοροπηδαει για τα επομενα 100 μετρα,να το σηκωσω,πηραζοντας τα αμορτισερ?

Επισης ποιο αμερικανικο προτεινετε για να λαβω μερος στους αγωνες αμερικανικων αυτοκινητων?500.000 χιλιαρικα ανετα τα διαθετω ^^

To shift

EDIT:Η Lotus Elise οταν περναει απο αλμα χοροπηδαει για τα επομενα 100 μετρα,να το σηκωσω,πηραζοντας τα αμορτισερ?

Επισης ποιο αμερικανικο προτεινετε για να λαβω μερος στους αγωνες αμερικανικων αυτοκινητων?200.000 χιλιαρικα ανετα τα διαθετω ^^

Viper τσιμπα.. φτανει 800 αλογα και ειναι πολυ δυνατο και σταθερο..!!

OnTopic..!

Παιδες εγω ξεκίνησα με το keyboard γιατι ειχα συνηθίσει με το trackmania nations

Ξεκίνησα ετσι και ακομα και το civic στις στροφες με 80-100 km πεταγε την ουρα αλλα το γουσταρα!!:tongue:

Untitled-4.jpg

Μεχρι που αρχησα να παιζω με πιο γρηγορα αμαξια (M3 E92@770 αλογα) που δεν μπορουσα να τα κρατισω On Track!

Παρατησα keyboard και ειμαι ενας χαρουμενος driftman με το pad μου :hehe:

Οντως το να μην μπορεις να κρατησεις ενα CCX η μια Veyron με 220-240 km ειναι γελειο..Η να ειναι τοσο μαλακες η αναρτησεις που να βρισκει κατω το αμαξι με τοσα km και μετα να χοροπηδαει σαν τρελομπαλακι :fie:

Drift Sux hard! παλι δεν μπορεις να το κρατήσεις..:turn:

Κατι αλλο που παρατήρησα ηταν οτι εγω αμα καρφωθω με 180Km πανω σε αλλον μπορει να μην βγει απο την πιστα..ενω εμενα αμα με ακουμπισει καποιος με στελνει στην μπαριερα:devil:

Κατ εμε ειναι πορωτικο το Hardcore driving ! αλλα σε γενικες γραμμες ειναι μουφα!γιατι νιωθεις οτι εχεις αμαξι που τρεχει σε χιονια - παγο!

7.5/10 και απο εμενα! οταν στο grid έδινα 9+/10 για 1002 παραπανω λογους:hi:

Σε μένα δεν ξεκινάει καν, είτε σε Win 7 x64 ή σε Win XP Pro SP2. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο;

Τσου. All normal here, Win 7 x64.

Έχεις κάποιο μήνυμα λάθους? Κάποιο σφάλμα? Ή απλώς δεν τρέχει καν?

Βρήκα και ενα μίνι οδηγό για τις διάφορες ρυθμίσεις στα controls. Δε λέει και τίποτα σπουδαίο, αλλά ίσως δώσει μια βοήθεια σε όσους έχουν προβλήματα.

http://www.needforspeed.com/web/nfs-na/blogs/need-for-speed-news/-/nfsblogs/116565

Εχω επίσης μια υποψία πως όσοι αναφέρετε προβλήματα στο χειρισμό, δεν έχετε το XBOX 360 gamepad??

Πιθανόν τα presets του παιχνιδιού να είναι κομμένα και ραμένα στα μέτρα του (λόγω εγγενούς υποστήριξης), και όσοι έχετε κάποιο άλλο χειριστήριο να πρέπει να ψαχτείτε λίγο παραπάνω.

Δε ξέρω αν ισχύει. Μια σκέψη έκανα:thank_you2:

Σε εμένα πέταγε ένα σφάλμα ότι δεν έχει ένα dll του directx9 στα seven64 αλλά έκανα ένα μικρό update και ξεκίνησε μια χαρά..

Ρε παιδιά εγώ είχα φτιάξει την murcielago και της έβαλα και το Works και το αυτοκίνητο πετάει! Πήγε 20 rating και τους περνάω σαν σταματημένους.. απλά σε μερικές πίστες με κλειστές στροφές πρέπει να φρέναρω πάρα πολύ..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.