electr68 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2009 Ξεκινα ο Η/Υ εφανίζεται η επιφάνεια εργασίας και η οθόνη μαυρίζει..Αλλες φορές δεν εμφανίζεται καν η επιφάνεια.Ο υπολογιστής δουλεύει αλλα μαυρίλα στην οθόνη.Σε safe mode ολα καλά. Η οθόνη δεν εχει πρόβλημα τη δοκίμασα αλλου.Οτι driver δοκιμασα να εγκαταστήσω καινουριο παλιο πάλι τα ιδια.Τωρα δουλευω χωρίς driver με χαμηλή ανάλυση οθόνης κτλΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ;Η καρτα είναι μια παλια leadtek 6600Πρόσφατα αλλαξα τροφοδοτικό λέτε να εχει καμμια σημασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Σεπτέμβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Καλημέρα. Εγώ είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και με ένα bios update στην μητρική λύθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geogeoland Σεπτέμβριος 19, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Λειτουργικό σύστημα vista?Είχα το ίδιο πρόβλημα, με την κάρτα όμως της υπογραφής μου. Στα vista δε λύθηκε (προφανώς δε κατάφερα εγώ να βρω μια λύση), στα XP δεν είχα πρόβλημα ποτέ. :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SCREPTOS Σεπτέμβριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 παιδιά αυτό είναι ένα νέο πρόβλημα με τους οδηγούς τής nvidia πολύ συχνότερα συμβαίνει σε gigabyte σειρά 9500 9600 οι νέοι οδηγοί αλλάζουνε την ανάλυση και απλά μαυρίζουν όλα. η είσαι τυχερός και βρίσκεις την σωστή έκδοση η από vista πας σε xp. έτυχε σε φιλαράκο και φάγαμε πολύωρη φρίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.