nanopoulo Οκτώβριος 10, 2009 #121 Οκτώβριος 10, 2009 Και εγω μέσα για τις 11 (ίσως να φερω και την κοπελιά μου αν επιτρέπονται τα κορίτσια στην αντροπαρέα). Φράγμα εσυ κοντά τα χέρια σου! άλλα ξέχασα είναι πάνω απο 18:PΒTW φίλε έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά!!!Εύγε Ok γιά αύριο;...θα σε περιμένουμε;
nanopoulo Οκτώβριος 11, 2009 #122 Οκτώβριος 11, 2009 Παιδιά, αναγκάζομαι να δώσω το τηλέφωνό μου εδω, αφού έως τώρα δεν έχει γράψει κανείς και το πρωί δεν ξέρω τι ώρα θα μπώ ξανά εδω....6947151355
GoMaR Οκτώβριος 11, 2009 #123 Οκτώβριος 11, 2009 πως γινεται ολοι να ακυρωνουν την τελευταια στιγμη ;
greekfragma Οκτώβριος 11, 2009 Author #124 Οκτώβριος 11, 2009 Γιάννη καλημέρα. Polonos+female είναι εκτός τελικά.YDinopoulos+female=εκτός επίσης.Εγώ είμαι μέσα και έχω χώρο να φορτώσω ακόμα 4 άτομα.Ο Gomar αν έρθει θα έρθει μόνος του και θα ξεκινήσει από Αθήνα γύρω στις 2-2μιση οπότε και τον περιμένουμε Άργος κατά τις 4.Όποιος θέλει να έρθει μαζί μου ας ποστάρει.δε μασάμε δε μασάμε η εκδρομή θα γίνει:dance3:
GoMaR Οκτώβριος 11, 2009 #125 Οκτώβριος 11, 2009 Ο Gomar αν έρθει θα έρθει μόνος του και θα ξεκινήσει από Αθήνα γύρω στις 2-2μιση οπότε και τον περιμένουμε Άργος κατά τις 4.εγω παιδια δεν εχω γραψει κατι για αυτη την κυριακη γιατι το προγραμμα μου ηταν γεματο.2 μερες τωρα ειμαι αυπνος , ειμαι δουλεια απο τις 6 και αν βρω αντοχη για να ερθω , θα ερθω.
greekfragma Οκτώβριος 11, 2009 Author #126 Οκτώβριος 11, 2009 o nobig κλειστό το κινητό...ο Γιάννης δεν απαντά......μόνος μου θα την κάνω την εκδρομή ωρέ?
SirDiman Οκτώβριος 11, 2009 #127 Οκτώβριος 11, 2009 Αν δεν ειχα φροντιστήριο σήμερα θα σου έκανα παρέα
greekfragma Οκτώβριος 11, 2009 Author #128 Οκτώβριος 11, 2009 αν θέλει ο Dante έχω χώρο.Μίλησα με το Γιάννη πριν λίγο.Μας περιμένει.Ο καιρός είναι παραπάνω από τέλειος.Και έρχεται χειμώνας.κρίμα να μην έρθει όποιος θέλει.Θα περιμένω κανα μισάωρο-1ώρα ακόμα πριν ξεκινήσω μπας και ξυπνήσει και το δει κανείς.SirDiman. Να ακυρώσεις το φροντιστήριο ρε......Κυριακάτικα φροντιστήριο...αποτοξίνωση από το διάβασμα την Κυριακή ωρέ
GriGaS Οκτώβριος 11, 2009 #129 Οκτώβριος 11, 2009 εγώ σε πρώτη φάση έχω κάτι υποχρεώσεις, θα προσπαθήσω όμως να έρθω έστω και για λίγο να σας πω ένα γεια! φράγμα το κινητό σου που έχω από τον π4 ισχύει ε?
nanopoulo Οκτώβριος 11, 2009 #134 Οκτώβριος 11, 2009 lol Μίλησα με τον Fragma πριν λίγο και θα έρθει.....σε λίγο ξεκινάει απ Αθήνα...Θα είναι μεγάλη η χαρά μας εαν καταφέρεις να είσαι και εσύ εδω....
nanopoulo Οκτώβριος 11, 2009 #135 Οκτώβριος 11, 2009 εγώ σε πρώτη φάση έχω κάτι υποχρεώσεις, θα προσπαθήσω όμως να έρθω έστω και για λίγο να σας πω ένα γεια! φράγμα το κινητό σου που έχω από τον π4 ισχύει ε?Το θεωρώ εντελώς κουφό να είσαι γειτονάκι και να μην σε δούμε......κάνε κάτι!!!
nanopoulo Οκτώβριος 11, 2009 #136 Οκτώβριος 11, 2009 πως γινεται ολοι να ακυρωνουν την τελευταια στιγμη ;Δεν με πειράζει η ακύρωση...απλά με ενοχλεί η ακύρωση της τελευταίας στιγμής και μάλιστα μαζική!!!Βασικά την Κυριακή αυτή, όπως άλλωστε έχω γράψει την έκλεισα γιά αυτο τον λόγο και ακύρωσα την επίσκεψη κάποιων συγγενών εδώ απο Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, γιά να είμστε μεταξύ μας....
nanopoulo Οκτώβριος 11, 2009 #137 Οκτώβριος 11, 2009 Αν δεν ειχα φροντιστήριο σήμερα θα σου έκανα παρέα Εδω θα έκανες καλύτερο φροντιστήριο!!!
greekfragma Οκτώβριος 11, 2009 Author #138 Οκτώβριος 11, 2009 πάρε και τη δασκάλα μαζί λοιπόν.πάω να κάνω τις τελευταίες ετοιμασίες.1 ακριβώς θα κοιτάξω τελευταία φορά το forum.μετά έφυγα.
GoMaR Οκτώβριος 11, 2009 #139 Οκτώβριος 11, 2009 Δεν με πειράζει η ακύρωση...απλά με ενοχλεί η ακύρωση της τελευταίας στιγμής και μάλιστα μαζική!!!Βασικά την Κυριακή αυτή, όπως άλλωστε έχω γράψει την έκλεισα γιά αυτο τον λόγο και ακύρωσα την επίσκεψη κάποιων συγγενών εδώ απο Αθήνα αυτό το Σαββατοκύριακο, γιά να είμστε μεταξύ μας....εχεις απολυτο δικαιο και επειδη εγω δεν ειχα δηλωσει θεση για την συγκεκριμενη μερα και ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο που γινεται , θα προσπαθησω να ερθω με την γυναικα οσο κουρασμενοι και αυπνοι και αν ειμαστε..
nanopoulo Οκτώβριος 11, 2009 #140 Οκτώβριος 11, 2009 εχεις απολυτο δικαιο και επειδη εγω δεν ειχα δηλωσει θεση για την συγκεκριμενη μερα και ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο που γινεται , θα προσπαθησω να ερθω με την γυναικα οσο κουρασμενοι και αυπνοι και αν ειμαστε..Δεν πήγαινε γιά εσένα το παραπάνω μήνυμά μου...ως τόσο σε ευχαριστώ πολύ....Να ξέρεις πάντως ότι εαν έρθετε δεν θα το μετανοιώσετε!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.