Jump to content

έχω πολλές απορίες που θέλω να γίνουν εμπειρίες :P

petran_x13

Recommended Posts

λοιπόν παίδες έχω το pc τις υπογραφής με ένα ο/c απο τα 2,66 ο επεξεργαστής στα 3,2 με τα stock ρεύματα όλα ωραία και καλά και ξαφνικά μου πέραι ένα μηνύματα το turbo v key τις asus αλλα δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου έλεγε βγήκε ένα κίτρινος κύκλος προειδοποίησης και έλεγε κάτι για το ο/c το θέμα είναι ότι το ο/c έγινε από bios και όχι από πρόγραμμα τι να κάνω να το κλείσω τελείως το turbo v key? εσείς το χρησιμοποιείτε?

και η άλλοι μου απορία είναι γιατι όταν ανεβάζω τον επεξεργαστή ακόμα πιο πάνω δεν ανάβει το pc και θέλει reset από το μπαταριακι του mobo? μου ηπαν ότι φταίνε η μνήμες είπαχη τρόπος να κάνω κάτι χωρίς να αλλάξω μνήμες?

Για το δεύτερο, μάλλον δεν του δίνεις αρκετό ρεύμα. Δοκίμασε να δώσεις περισσότερο.

ευχάριστο φιλε μου θα το δοκιμάσω αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτό είναι το ότι η μνήμες αναγκαστικά πρέπει να ανεβούν και άλλο από τα 667 η κάνω λάθος?

ευχάριστο φιλε μου θα το δοκιμάσω αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτό είναι το ότι η μνήμες αναγκαστικά πρέπει να ανεβούν και άλλο από τα 667 η κάνω λάθος?

ρε παίδες κανεις δεν ξέρει

κοιτα αν μετα απο ενα σημειο του o/c δεν σου αναβει - bootarei παει να πει οτι θελει ρευμα . παιξε λιγο με τους διαιρετες ωστε να κρατας τις μνημες χαμηλα . αν αν εισαι οκ κ θες παραπανω παρε αλλες .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.