petran_x13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2009 λοιπόν παίδες έχω το pc τις υπογραφής με ένα ο/c απο τα 2,66 ο επεξεργαστής στα 3,2 με τα stock ρεύματα όλα ωραία και καλά και ξαφνικά μου πέραι ένα μηνύματα το turbo v key τις asus αλλα δεν θυμάμαι τι ακριβώς μου έλεγε βγήκε ένα κίτρινος κύκλος προειδοποίησης και έλεγε κάτι για το ο/c το θέμα είναι ότι το ο/c έγινε από bios και όχι από πρόγραμμα τι να κάνω να το κλείσω τελείως το turbo v key? εσείς το χρησιμοποιείτε?και η άλλοι μου απορία είναι γιατι όταν ανεβάζω τον επεξεργαστή ακόμα πιο πάνω δεν ανάβει το pc και θέλει reset από το μπαταριακι του mobo? μου ηπαν ότι φταίνε η μνήμες είπαχη τρόπος να κάνω κάτι χωρίς να αλλάξω μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Για το δεύτερο, μάλλον δεν του δίνεις αρκετό ρεύμα. Δοκίμασε να δώσεις περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Για το δεύτερο, μάλλον δεν του δίνεις αρκετό ρεύμα. Δοκίμασε να δώσεις περισσότερο.ευχάριστο φιλε μου θα το δοκιμάσω αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτό είναι το ότι η μνήμες αναγκαστικά πρέπει να ανεβούν και άλλο από τα 667 η κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ευχάριστο φιλε μου θα το δοκιμάσω αν και νομίζω ότι δεν είναι αυτό είναι το ότι η μνήμες αναγκαστικά πρέπει να ανεβούν και άλλο από τα 667 η κάνω λάθος?ρε παίδες κανεις δεν ξέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Σεπτέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 κοιτα αν μετα απο ενα σημειο του o/c δεν σου αναβει - bootarei παει να πει οτι θελει ρευμα . παιξε λιγο με τους διαιρετες ωστε να κρατας τις μνημες χαμηλα . αν αν εισαι οκ κ θες παραπανω παρε αλλες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.