TheoV Οκτώβριος 20, 2009 Author #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 "κυκλοφορησε" επιτελους να εχοθμε μια καλυτερη ματια μπας και εφταξαν κανενα bug Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 20, 2009 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 κυκλοφόρησε; 23/10 νόμιζα :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Οκτώβριος 20, 2009 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Καλο καψιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 20, 2009 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 πω μετα απο καμμια ωριτσα gaming οι goalkeeper ειναι και γαμ@ τα στοκια τρωνε κατι γκολ ολα τα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Οκτώβριος 21, 2009 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 αυτος ο αρχιμηδης ποια ομαδα ειναι?? ειναι λιγο χαζα τα ελληνικα παντως!!καλα οι παικτες γενικη αξιολογιση εχουν οτι να ναι!! αυτοι που τους φτιαχνουν μαλλον δεν εχουν δει ποτε μπαλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Οκτώβριος 22, 2009 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Δεν έχουν τον Μαρέσκα στην ομάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 22, 2009 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Online επαιξε κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 22, 2009 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Μόλις έπαιξα το πρώτο φιλικό στο κανονικό PES, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (όσο φιλικό μπορεί να είναι)... Αρνητική εντύπωση μου έκανε πως για ακόμα μία φορά λείπουν παίχτες από την ομάδα, όπως σωστά έγραψε πιο πάνω ο godslayer. Επίσης, πλην του ότι κλασσικά οι φάτσες τους είναι ό,τι να'ναι, στον Zairi έχουν δώσει το νούμερο 9 αντί για το 11 στη φανέλα, και δεν ξέρω αν έχουν μπερδέψει και τους αριθμούς κι άλλων παικτών. Κάτι άλλο που δεν μου άρεσε είναι το μενού, στο σημείο που σετάρεις ομάδα πριν το παιχνίδι και ειδικότερα ότι μετά από τόσα χρόνια, αφαίρεσαν το γράφημα δυνατοτήτων του κάθε παίκτη. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι έχουν προσθέσει κάποια πανό με ελληνικά συνθήματα. Μάλιστα, πάνω σε ένα αναγράφοταν η φράση "Δείξτε τα αυγά σας":hehe::hehe: Μία ερώτηση... Ενώ στο demo μου επέτρεπε να ρυθμίσω την ανάλυση σε 1280x1024, τωρά το μέγιστο που μου επιτρέπει είναι 1280x720. Έχετε ίδεα, αν ακι πως μπορώ να βάλω την ανάλυση στα 1280x1024; Ας σβήσει κάποιος τη λέξει "DEMO" από το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 22, 2009 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 22, 2009 Τα συνθήματα είναι όλα τα λεφτά. Ένα άλλο λέει: "Που είναι η μπάλα;ΟΕΟ;" Από τον Ολυμπιακό λείπει μόνο ο Μαρέσκα νομίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Οκτώβριος 28, 2009 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 28, 2009 Online επαιξε κανεις;ναι..καλο το ονλινε, αμα δεν λαγκαρει..γενικοτερα ομως εχει καλη αποκριση και γινεται ευχαριστο παιχνιδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 29, 2009 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 παίδες εγώ το έβαλα σε ανάλυση 1920χ1080 στο σταθερο. στο laptop το game πάει μια χαρά απο θέμα ταχύτητας ενώ στο pc της υπογραφης πάει βασανιστικά αργάΕπίσης τις φάσεις που δείχνει σε replay τις δείχνει σε fast forward έχω πειράξει όλα τα settings αλλά κανένα αποτέλεσμα..Καμιά ιδέα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 29, 2009 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2009 περιεργο να μην το τρεχεις ομαλα, στο pc της υπογραφης στην αναλυση που λες κια ολα high μονιμα 60fps με vsync on Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 30, 2009 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 παίδες εγώ το έβαλα σε ανάλυση 1920χ1080 στο σταθερο. στο laptop το game πάει μια χαρά απο θέμα ταχύτητας ενώ στο pc της υπογραφης πάει βασανιστικά αργάΕπίσης τις φάσεις που δείχνει σε replay τις δείχνει σε fast forward έχω πειράξει όλα τα settings αλλά κανένα αποτέλεσμα..Καμιά ιδέα?Θα ενεργοποιησεις το vsync.Eιτε απο τις επιλογες του παιχνιδιου, ειτε απο τις επιλογες της καρτας γραφικων (control panel).Σε μενα παιζει καλα αμα το ενεργοποιω απο την καρτα γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sosaid Οκτώβριος 30, 2009 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Το παιχνίδι αν και αρχικά σου δίνει την εντύπωση πως είναι πολύ αργό με τον καιρό καταλαβαίνεις την ταχύτητά του. Είναι αρκετά πιο τεχνικό και αρκετά πιο ελεύθερο από προηγούμενες εκδόσεις. Τα λάθη όμως των τερματοφυλάκων είναι ορισμένες φορές τραγικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 30, 2009 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 Έχει κανείς option file με ανοιχτές όλες τις ομάδες, παίκτες και λοιπά...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 30, 2009 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30, 2009 το v sync το έχω ενεργοιποιημένο όταν το βάζω off τότε δείχνει κανονικά τα replay.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannhs4volos Οκτώβριος 31, 2009 #57 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 είναι πάρα πολύ δύσκολο το 10.ειδικά αν είχες συνηθίσει το 9!!!άλλα μ άρεσε.θα συνεχίσω να το παίζω για ένα χρόνο ακόμη.μέχρι να βγεί το 11 δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Οκτώβριος 31, 2009 #58 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 εμένα μ'άρεσε εκτός από 2-3 σημεία. Αυτά που θυμάμαι αυτή τη στιγμή: α. Κάθε φορά έπρεπε να ξαναφτιάχνεις το σύστημα της ομάδας από την αρχή [δεν είχε επιλογή να αποθηκεύσουμε τις ρυθμίσεις] β. Οι αστείες αντιδράσεις των τερματοπνιχτών Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 31, 2009 #59 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2009 εγω τους τερματοφυλακες*απο τις καλες ομαδες* τους ειδα επιτελους βελτιωμενους , σε μπροστινες μπαλιες βγαινουνε μονοι τους γρηγορα ενω πριν καθονταν κατω απο τα δοκαρια και περιμενανε τον επιθετικο να ερθει και να τους το χωσει...(καπως περιεργα θα διαβαζεται αυτο) το γκολ.Επισης εχει βελτιωθει και το AI παρα πολυ, στο 9 πχ σε αντεπιθεση ενας προς τρεις με messi, eto δεν χρειαζονταν να τους περασεις και τους 3 μολις εφτανες εξω απο την περιοχη οι 2 ακραιοι απομακρυνονταν για να καλυψουνε τα πλαγια και σου εμενε μονο ο κεντρικος αμυντικος...στο 10 ειδα οτι κλεινει ολη η αμυνα πανω σε αυτον που εχει την μπαλα....ποιο δυσκολο δηλαδη μεν ποιο challenging δε,,, αλλα θετικα στοιχεια 1)επανηλθε το πλεονεκτημα 2)εχουνε μειωθει αρκετα τα αντικανονικα-δολοφονικα μαρκαρισματα περισσοτερα μολις ξεκινησει επισημα το πρωταθλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Νοέμβριος 2, 2009 #60 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2009 φιλε στα τετ-α-τετ ειναι τραγικοι οι τερματοφυλακες..βγαινουν και αφηνουν ανοιχτη την κλειστη γωνια..@deninho: μια χαρα αποθηκευονται τα συστηματα στο edit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.