sstav Σεπτέμβριος 19, 2009 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 ρε παιδια...ειναι η ιδεα μου η το παιχνιδι εχει πιο εντονο contrast? τα γραφικα λεω.Δηλαδη η κιτρινη στολη του διαιτητη φαινεται πολυ κορεσμενητο μάτι σου από το πολύ φωτοσοπ έχει βελτιωθεί και ανεβάσει τα standard:pη οθόνη φαντάζομαι είναι καλιμπραρισμένη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Σεπτέμβριος 19, 2009 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Aπορω πως βλεπετε βελτιωση στα γραφικα.Εμενα ιδια μου φαινονται, με μια απλη βελτιωση στο πληθος και στο χορταρι.Ακριβώς το ίδιο βλέπω και γω στα γραφικάΜου κάνει κάτι περίεργο... όταν η κάμερα ακολουθεί τη φάση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάνει κοψίματα στην κίνησή της ενώ όταν δείχνει replay η κάμερα ακολουθεί εντελώς ομαλά και φυσιολογικά τη φάση (δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Σεπτέμβριος 19, 2009 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Κάτι μικρά κολλήματα εννοείς; Μου κάνει κι έμενα κάτι τέτοιο. Το τάκλιν είναι όντως πιο αργό και μου φαίνεται όταν τρέχεις με τη μπάλα την ανοίγει υπερβολικά πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Σεπτέμβριος 19, 2009 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Κάτι μικρά κολλήματα εννοείς; Μου κάνει κι έμενα κάτι τέτοιο.Το τάκλιν είναι όντως πιο αργό και μου φαίνεται όταν τρέχεις με τη μπάλα την ανοίγει υπερβολικά πολύ.. Ναι αυτά τα κολλήματα εννοώ που δεν έχουν σχέση με πτώση των frames. Και αυτό που λες με το ανοιχτό γρήγορο κοντρόλ το κάνει όντως.... άμα πάρει φόρα ειδικά ο παίχτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos1416003295 Σεπτέμβριος 19, 2009 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Μου κάνει κάτι περίεργο... όταν η κάμερα ακολουθεί τη φάση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κάνει κοψίματα στην κίνησή της ενώ όταν δείχνει replay η κάμερα ακολουθεί εντελώς ομαλά και φυσιολογικά τη φάση (δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς)το ιδιο παρατηρησα κι εγω. ισως ειναι προβληματα του demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
godslayer1416003205 Σεπτέμβριος 22, 2009 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2009 το ιδιο παρατηρησα κι εγω. ισως ειναι προβληματα του demo Κάτι παίζει με το Vsync... όταν το απενεργοποίησα ναι μεν έκανε τα ενοχλητικά κοψίματα αλλά η κάμερα ακολουθεί ομαλά την φάση. Κάτι μου λέει ότι δεν θα διορθωθεί κάτι τέτοιο μέχρι την τελική έκδοση και μάλλον δεν θα την παλέψω να παίξω έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 4, 2009 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2009 Παιδιά, εμένα το Vsync δεν με αφήνει να το πειράξω και δεν ξέρω τον λόγο. Το δείχνει ότι είναι checkαρισμένο αλλά είναι μη τροποποιήσιμο, παρ'όλο που η οθόνη μου τρέχει στα 60hz την ανάλυση.Παίζω με 23άρα οθόνη, HD4850 σε 1920χ1080 και το screen tearing και τα κοψίματα στα καρέ μου την δίνουν απίστευτα. Καμιά ιδέα για το πως να μπορώ να επιλέγω το Vsync; Από τους catalyst πάντως είναι ΟΝ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 5, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Παιδιά, εμένα το Vsync δεν με αφήνει να το πειράξω και δεν ξέρω τον λόγο. Το δείχνει ότι είναι checkαρισμένο αλλά είναι μη τροποποιήσιμο, παρ'όλο που η οθόνη μου τρέχει στα 60hz την ανάλυση.Παίζω με 23άρα οθόνη, HD4850 σε 1920χ1080 και το screen tearing και τα κοψίματα στα καρέ μου την δίνουν απίστευτα. Καμιά ιδέα για το πως να μπορώ να επιλέγω το Vsync; Από τους catalyst πάντως είναι ΟΝ.μην μου πεις οτι εχει win7 εαν ναι τοτε ειναι bug που δεν εχει λυθει ακομη απο microsoft .δοκιμασε να κανεις force την ρυθμισει στα 60 με το προγραμμα directrefresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 5, 2009 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Ναι windows7 έχω και ούτε με το Direct Refresh 1.2 δεν άλλαξε κάτι. :suicide2: Τώρα θα αναγκαστώ να κάνω Particion και να περάσω ξανά τα XP για να μην κάνω format τα 7. Έχει ακουστεί τίποτα για κανένα επερχόμενο fix για το συγκεκριμένο bug; Κατέβασα το RivaTuner και ρύθμισα στην ανάλυση 1920x1080 το Minimun Refresh Rate να είναι 60Hz. Τo Vsync στα Settings του PES έγινε επιλέξιμο και πλέον, αφού το έχω επιλεγμένο, τρέχει τζάμι.Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ τους 9.10 beta catalyst. Αυτό έγινε μια φορά, και από τότε πάλι το Vsync έγινε μη επιλέξιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Οκτώβριος 5, 2009 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Δοκίμασε και με το d3doverrider. Είναι tool του rivatuner και θα χρειαστεί να το τρέξεις, να κάνεις add το εκτελέσιμο και να το αφήσεις να τρέχει στο background ενω θα τρέχει το παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 5, 2009 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Το δοκίμασα και τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται , έπιασε μια φορά και μόλις πήγα να το ξανακοιτάξω για να βεβαιωθώ το προβλήμα ήταν πάλι το ίδιο. Επίσης το RivaTuner δεν αποθηκεύει τις ρυθμίσεις που του βάζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 5, 2009 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 μην μου πεις οτι εχει win7 εαν ναι τοτε ειναι bug που δεν εχει λυθει ακομη απο microsoft .δοκιμασε να κανεις force την ρυθμισει στα 60 με το προγραμμα directrefreshΕμένα πάντως σε Windows 7 64bit μια χαρά με αφήνει να (απ)ενεργοποιήσω το Vsync. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 5, 2009 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2009 Εμένα πάντως σε Windows 7 64bit μια χαρά με αφήνει να (απ)ενεργοποιήσω το Vsync. Δηλαδή αυτό είναι bug των 7 σε 32bit; Έκατσα και το έψαξα το θέμα γιατί μου έσπασε τα νεύρα και τελικά βρήκα την λύση... Χρησιμοποιούμε το PowerStrip και κάνουμε force στα 60hz την ανάλυση που θέλουμε. To Vsync μπορεί να επιλεχθεί πλέον και το πρόβλημα παύει να υφίσταται...:crazy_pilot:! Υπάρχει και άλλος τρόπος με το D3Doverrider όπως προείπε ο tamerlan αλλά αρκέστηκα στον πρώτο εφόσον δούλεψε. Καλή απόλαυση του PES, χωρίς screen tearing, έστω και σε DEMO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 6, 2009 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Όχι, δεν συμφωνώ στην περίπτωση του PES2010. Είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το 09. Το 09 για μένα ήταν μεγάλη απογοήτευση... δώσαν έμφαση στα γραφικά και παρατήσαν το gameplay... Το 10 όμως με έχει ενθουσιάσει, από τα γραφικά του μέχρι και το "άτσαλο" κοντρόλ των παιχτών , που πλέον η μπάλα δεν "κολλάει" στα πόδια τους και δεν παίζεις Pinball με ψευτογρήγορες αυτοματοποιημένες πασούλες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 6, 2009 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2009 Σωπα καλε, παιχνιδι ειναι, δεν ειναι πραγματικοτητα.Ειδικα τα ποδοσφαρακια πρεπει να εχουν μια αισθηση arcade αλλιως η απολαυση χανεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 7, 2009 #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2009 Παίζω το PRO από το πρώτο που είχε κυκλοφορήσει με τον ασπρομάλλη Ravanelli στην Εθνική Ιταλίας. Σου διαβεβαιώνω ότι είναι, αν όχι το καλύτερο, μέσα στις καλύτερες εκδόσεις που έχουν βγει.Το arcade παραμένει και αποδεικνύεται από την ταχύτητα του παιχνιδιού.Τα γραφικά είναι άκρως ικανοποιητικά.Το gameplay δείχνει εντυπωσιακό αν και δεν έχω μια πλήρη εικόνα επειδή δεν έχω παίξει με αρκετές ομάδες.. λόγω DEMO.Θα έχει δικαιώματα από Champions League για 2η χρονιά και για 1η από το νεοσύστατο Europa League. Αυτό σημαίνει ότι στο Master League θα έχει full season! πρωτάθλημα, κύπελλο και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.Τέλος το Become a Legend είναι ένα προτότυπο mode που δίνει την δυνατότητα να "χτίσεις" τον δικό σου ποδοσφαιρικό χαρακτήρα..Τι άλλο να βάλουν; Εντάξει... καφέ δεν κάνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 8, 2009 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2009 Ελα, ειδικα το demo ειναι τρελη μουτα.Εχει καταρχας πολλα προβληματα, που ελπιζω να εχουν λυθει στην final version.H arcade αισθηση που υπηρχε, πχ στο Pes3, εχει χαθει τελειως, τωρα για να κανεις ενα κοντρολ ή να κανεις μια σεντρα πρεπει να υποστεις την καθυστερηση του animation, τα οποια προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου.Πολυ ρομποτικη κινηση βρε αδερφε.Στο pes2009 που λες, υπηρχαν αρκετες 'ατελειες' που δεν προσδιδουν ρεαλισμο στο παιχνιδι, οπως πχ το πολυ γρηγορο σταματημα με την μπαλα ενω τρεχεις.Αυτα ειναι ομως που δινουν την arcade αισθηση και κανουν τον παιχτη να αισθανεται οτι πραγματικα χειριζεται τον παιχτη.Περισσοτερα ομως με την final version! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 9, 2009 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Καλά σίγουρα θα διορθωθούν πολλά με την Final version. Αλλά προσωπικά επείδη είμαι PES Fan ακόμα και το DEMO μου άρεσε... Μένει να δούμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manos1212 Οκτώβριος 10, 2009 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 και εγω που το δοκιμασα δεν λεει πολλα αν και προτιμω το fifa 10 στο ps3 μου!:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Οκτώβριος 11, 2009 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2009 και εγω που το δοκιμασα δεν λεει πολλα αν και προτιμω το fifa 10 στο ps3 μου!:happy: Ρε παιδιά, όταν λέτε μια γνώμη να εξηγείτε και τον λόγο. Τι πάει να πει δεν λέει και πολλά... Χρόνια gamer είμαι σε ποδοσφαιράκια και όχι μόνο, και το συγκεκριμένο PES αν και σε demo με έχει εντυπωσιάσει. Τους λόγους τους έγραψα σε προηγούμενο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.