Jump to content

Μεταφορά αρχείων απο pc σε netbook πως είναι καλύτερα?

Vamire

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ το netbookακι μου λίγο περισσότερο και έχω την ανάγκη να μεταφέρω αλλά και να συγχρονίζω αρχεία αρκετών gb.

Εγω τώρα χρησιμοποιώ τις 2 ethener ports με ενα καλοδιάκι και τα περνάω έτσι τα αρχεία.

Βέβαια εχω δοκιμάσει και με το router ασύρματα αλλα εκει είναι τραγικά τα πράγματα.

Θα ήθελα να μου πείτε ποιος ειναι ο γρηγορότερος τροπος για να γινει κατι τέτοιο?

Επειδή ακόμα και απο ethener σε ethener ειναι απελπιστικά τα πράγματα...

Μιλάμε για δεδομένα 25 gb και ανω κάθε φορα ευχαριστώ για τις οποίες απαντήσης :thank_you2:

Κάθε φορά έχεις και 25 νέα data? Η απλά ξαναπερνάς από πάνω τα νέα?

Η ποιο γρήγορη λύση είναι ένας εξωτερικό, δεδομένο ότι έχεις 100αρι lan οπότε θα βλέπεις 6-8mb/s το πολύ. Αν μπορούσες να πάς σε 1000άρι lan...τότε 50mb/s τα είχες λογικά...

Κάθε φορά έχεις και 25 νέα data? Η απλά ξαναπερνάς από πάνω τα νέα?

Η ποιο γρήγορη λύση είναι ένας εξωτερικό, δεδομένο ότι έχεις 100αρι lan οπότε θα βλέπεις 6-8mb/s το πολύ. Αν μπορούσες να πάς σε 1000άρι lan...τότε 50mb/s τα είχες λογικά...

αυτό μπορεί να γινει δηλαδή συνδέοντας και ένα router ενδιάμεσα τους μέσω λαν?

Επίσης ειμαι πολυ επιφυλακτικός για το αν ειναι να αγοράσω διότι ο σκληρός του netbook ειναι στις 5,200 στροφές νομίζω...

Δεν ξερω...

Τα δεδομένα ναι ειναι νεα συνήθως αλλιώς τα κανω sync με το πρόγραμμα τις ms :victory:

Δεν λέω για τον δίσκο του advent...για έναν εξωτερικό λέω...

To Lan το ξεχνάς, γιατί το advent έχει 100άρι...

Εννοείς να πάρω εξωτερικό σκληρό?

Εχω πάρει αλλα τα θελω τα αρχεία στο netbook υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος να τα περνάω στον σκληρό και απο κει στο νετβοοκ αλλα ειναι κουραστικό.

Δηλαδή τώρα εγω τι πρέπει να κανω?Να πάρω άλλη καρτα λαν για το νετβοοκ?

Εννοείς να πάρω εξωτερικό σκληρό?

Εχω πάρει αλλα τα θελω τα αρχεία στο netbook υπάρχει βέβαια και ο άλλος τρόπος να τα περνάω στον σκληρό και απο κει στο νετβοοκ αλλα ειναι κουραστικό.

Είναι ο μόνος γρήγορος τρόπος μετά το Gigabit LAN.

Είναι σίγουρα πιο γρήγορο να μεταφέρεις τα αρχεία στο σκληρό και από εκεί στο netbook σε σχέση με το 100άρι LAN (δοκιμασμένο).

Δηλαδή τώρα εγω τι πρέπει να κανω?Να πάρω άλλη καρτα λαν για το νετβοοκ?

Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις την κάρτα LAN στο netbook σου. Είναι ενσωματωμένη στη μητρική. :)

Είναι ο μόνος γρήγορος τρόπος μετά το Gigabit LAN.

Είναι σίγουρα πιο γρήγορο να μεταφέρεις τα αρχεία στο σκληρό και από εκεί στο netbook σε σχέση με το 100άρι LAN (δοκιμασμένο).

Όχι, δεν μπορείς να αλλάξεις την κάρτα LAN στο netbook σου. Είναι ενσωματωμένη στη μητρική. :)

Τnx για της απαντήσεις σας αλλα δεν έχω καταλάβει ακόμα κατι.

Εμ η σύνδεση ειναι κάλο να γίνεται μεσω ρουτερ ή σκέτα έτσι??? :hmm:

Τnx για της απαντήσεις σας αλλα δεν έχω καταλάβει ακόμα κατι.

Εμ η σύνδεση ειναι κάλο να γίνεται μεσω ρουτερ ή σκέτα έτσι??? :hmm:

Γίνεται και απευθείας, όμως χρειάζεται καλώδιο crossover. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.