Kostas007 Σεπτέμβριος 19, 2009 #21 Σεπτέμβριος 19, 2009 Τουλάχιστον εκεί μπορεί να το έχουμε δώσει εμείς σε καποια αγορά μας. Οι βουλευτές που σχεδόν κάθε μερα μας στέλνουν στα κινητά απο που το βρίσκουν..?FAIL?
psilos Σεπτέμβριος 19, 2009 #22 Σεπτέμβριος 19, 2009 Γιατί FAIL δεν το κατάλαβα; Προσωπικά απο οταν αρχισε η προεκλογικη περιοδος εχω δεχτεί 3 μηνύματα και απο οσο γνωρίζω το ίδιο και αρκετοί γνωστοί μου.
Kostas007 Σεπτέμβριος 19, 2009 #23 Σεπτέμβριος 19, 2009 εγω δεν εχω ακουσει για κανεναν να του στειλει μηνυμαπροφανως εισαι γραμμενος σε καμια ΔΑΣΠΚΣ η εδωσες το κιν σου σε καποιο πολιτικο γραφειο
psilos Σεπτέμβριος 19, 2009 #24 Σεπτέμβριος 19, 2009 Κ όμως όχι πουθενά δεν έχω δώσει το κινητό μου σε τετοιο θεμα. Συγκεκριμενα δεν ασχολουμε με πανεπιστημιακα κομματα γιατι ημουν σε ιδιωτικό ΙΕΚ και επισης ειναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω. :-)
pank Σεπτέμβριος 19, 2009 #25 Σεπτέμβριος 19, 2009 Ίσως οι γονείς σου φίλε psilos ; Μήπως σου έκανε τη δουλειά κανάς φίλος σου ; Κι εγω δεν εχω πάρει ούτε μισό sms από κόμμα ή πολιτευτή.Ψάχτο λίγο αν σε ενδιαφέρει:yes4:Οσο για το multirama, δε μου ήρθε τίποτα. Βέβαια δεν έχει τύχει να ψωνίσω κάτι από εκεί εδω και πολλά χρόνια. Μισώ αυτά τα sms που έρχονται και στις πιο ακατάλληλες ώρες btw:rant:
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 20, 2009 #26 Σεπτέμβριος 20, 2009 Και σε μένα ήρθε. Στο newsletter εισάγεις και το κινητό σου τηλέφωνο? Καρτέλες πελατών φαίνεται να χρησιμοποιούν πράγμα τελείως άκυρο.
RootX Σεπτέμβριος 20, 2009 #27 Σεπτέμβριος 20, 2009 http://www.multirama.gr/legal/securityΤα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Multirama χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.Αυτό που με χαλάει με τα ελληνικά καταστήματα/υπηρεσίες γενικότερα, είναι ότι:α) πουθενά δεν σου δίνουν την επιλογή ώστε να διαλέξεις εσύ αν θες ή όχι να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σου για διαφημιστικούς σκοπούς β) δεν υπάρχει τρόπος/υπεύθυνος/τμήμα ώστε να τους ζητήσεις να πάψουν πλέον να τα χρησιμοποιούν.
JaguarOne Σεπτέμβριος 20, 2009 #28 Σεπτέμβριος 20, 2009 εγω δεν εχω ακουσει για κανεναν να του στειλει μηνυμαπροφανως εισαι γραμμενος σε καμια ΔΑΣΠΚΣ η εδωσες το κιν σου σε καποιο πολιτικο γραφειοόχι, είναι fail οι εταιρείες κινητής ή κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει διαγωνισμούς :μου έχουν έρθει στο κινητό της εταιρείας το οποίο και δεν χρησιμοποιώ καθόλου για εκτός εταιρείας τηλέφωνο με μοναδική εξαίρεση μερικά μηνύματα που έχει στείλει σε διαγωνισμούς
greekfragma Σεπτέμβριος 20, 2009 #29 Σεπτέμβριος 20, 2009 με μοναδική εξαίρεση μερικά μηνύματα που έχει στείλει σε διαγωνισμούς πλάκα κάνεις?.....δε ξέρεις οτι στέλνοντας σε αυτά τα 4ψήφια 5ψήφια αποδέχεσαι τους όρους του διαγωνισμού?και μάντεψε μέσα στους όρους τι περιλαμβάνεται.....αυτό που έκανε quote ο Φάνης λίγα ποστ πιο πάνω
JaguarOne Σεπτέμβριος 20, 2009 #30 Σεπτέμβριος 20, 2009 πλάκα κάνεις?.....δε ξέρεις οτι στέλνοντας σε αυτά τα 4ψήφια 5ψήφια αποδέχεσαι τους όρους του διαγωνισμού?και μάντεψε μέσα στους όρους τι περιλαμβάνεται.....αυτό που έκανε quote ο Φάνης λίγα ποστ πιο πάνω σίγουρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ 1) δεν είναι εταιρεία 2) δεν νομίζω να συνεργάζεται με τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την ΑΛΛΑΤΙΝΗ (αλλιώς σταματάω να τα αγοράζω)
Kostas007 Σεπτέμβριος 20, 2009 #32 Σεπτέμβριος 20, 2009 σίγουρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ1) δεν είναι εταιρεία2) δεν νομίζω να συνεργάζεται με τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την ΑΛΛΑΤΙΝΗ (αλλιώς σταματάω να τα αγοράζω)δηλαδη θα σταματησεις να μπαινεις και σε καραβια και αεροπλανα,να βλεπεις τηλεοραση κτλ...?
pank Σεπτέμβριος 20, 2009 #33 Σεπτέμβριος 20, 2009 β) δεν υπάρχει τρόπος/υπεύθυνος/τμήμα ώστε να τους ζητήσεις να πάψουν πλέον να τα χρησιμοποιούν.Νομίζω πως είχε αναφέρει τον τρόπο ο Τσάκωνας στο ΠΟΘ, αλλά δε το βρίσκω τώρα.Οχι φυσικά δια μέσω της εταιρίας που σε ενοχλεί, οπότε αυτό που βρίσκεται μέσα στο παράθεμα είναι σωστό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.