Jump to content

Multirama SMS Spam.

CmoS

Recommended Posts

Τουλάχιστον εκεί μπορεί να το έχουμε δώσει εμείς σε καποια αγορά μας.

Οι βουλευτές που σχεδόν κάθε μερα μας στέλνουν στα κινητά απο που το βρίσκουν..?

FAIL?

Γιατί FAIL δεν το κατάλαβα;

Προσωπικά απο οταν αρχισε η προεκλογικη περιοδος εχω δεχτεί 3 μηνύματα και απο οσο γνωρίζω το ίδιο και αρκετοί γνωστοί μου.

εγω δεν εχω ακουσει για κανεναν να του στειλει μηνυμα

προφανως εισαι γραμμενος σε καμια ΔΑΣΠΚΣ η εδωσες το κιν σου σε καποιο πολιτικο γραφειο

Κ όμως όχι πουθενά δεν έχω δώσει το κινητό μου σε τετοιο θεμα. Συγκεκριμενα δεν ασχολουμε με πανεπιστημιακα κομματα γιατι ημουν σε ιδιωτικό ΙΕΚ και επισης ειναι η πρώτη φορά που θα ψηφίσω. :-)

Ίσως οι γονείς σου φίλε psilos ; Μήπως σου έκανε τη δουλειά κανάς φίλος σου ;

Κι εγω δεν εχω πάρει ούτε μισό sms από κόμμα ή πολιτευτή.

Ψάχτο λίγο αν σε ενδιαφέρει:yes4:

Οσο για το multirama, δε μου ήρθε τίποτα. Βέβαια δεν έχει τύχει να ψωνίσω κάτι από εκεί εδω και πολλά χρόνια.

Μισώ αυτά τα sms που έρχονται και στις πιο ακατάλληλες ώρες btw:rant:

http://www.multirama.gr/legal/security

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα Multirama χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Αυτό που με χαλάει με τα ελληνικά καταστήματα/υπηρεσίες γενικότερα, είναι ότι:

α) πουθενά δεν σου δίνουν την επιλογή ώστε να διαλέξεις εσύ αν θες ή όχι να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία σου για διαφημιστικούς σκοπούς

β) δεν υπάρχει τρόπος/υπεύθυνος/τμήμα ώστε να τους ζητήσεις να πάψουν πλέον να τα χρησιμοποιούν.

εγω δεν εχω ακουσει για κανεναν να του στειλει μηνυμα

προφανως εισαι γραμμενος σε καμια ΔΑΣΠΚΣ η εδωσες το κιν σου σε καποιο πολιτικο γραφειο

όχι, είναι fail οι εταιρείες κινητής ή κάποια εταιρεία που αναλαμβάνει διαγωνισμούς :

μου έχουν έρθει στο κινητό της εταιρείας το οποίο και δεν χρησιμοποιώ καθόλου για εκτός εταιρείας τηλέφωνο με μοναδική εξαίρεση μερικά μηνύματα που έχει στείλει σε διαγωνισμούς

με μοναδική εξαίρεση μερικά μηνύματα που έχει στείλει σε διαγωνισμούς

:hehe:πλάκα κάνεις?.....δε ξέρεις οτι στέλνοντας σε αυτά τα 4ψήφια 5ψήφια αποδέχεσαι τους όρους του διαγωνισμού?και μάντεψε μέσα στους όρους τι περιλαμβάνεται.....αυτό που έκανε quote ο Φάνης λίγα ποστ πιο πάνω

:hehe:πλάκα κάνεις?.....δε ξέρεις οτι στέλνοντας σε αυτά τα 4ψήφια 5ψήφια αποδέχεσαι τους όρους του διαγωνισμού?και μάντεψε μέσα στους όρους τι περιλαμβάνεται.....αυτό που έκανε quote ο Φάνης λίγα ποστ πιο πάνω

σίγουρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ

1) δεν είναι εταιρεία

2) δεν νομίζω να συνεργάζεται με τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την ΑΛΛΑΤΙΝΗ (αλλιώς σταματάω να τα αγοράζω)

σίγουρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ

1) δεν είναι εταιρεία

2) δεν νομίζω να συνεργάζεται με τα Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και την ΑΛΛΑΤΙΝΗ (αλλιώς σταματάω να τα αγοράζω)

δηλαδη θα σταματησεις να μπαινεις και σε καραβια και αεροπλανα,να βλεπεις τηλεοραση κτλ...?

β) δεν υπάρχει τρόπος/υπεύθυνος/τμήμα ώστε να τους ζητήσεις να πάψουν πλέον να τα χρησιμοποιούν.

Νομίζω πως είχε αναφέρει τον τρόπο ο Τσάκωνας στο ΠΟΘ, αλλά δε το βρίσκω τώρα.

Οχι φυσικά δια μέσω της εταιρίας που σε ενοχλεί, οπότε αυτό που βρίσκεται μέσα στο παράθεμα είναι σωστό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.