CmoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2009 Πριν λιγο μου ηρθε ενα SMS στο κινητο το οποιο εχει αποστολεα το MULTIRAMA (το γνωστο καταστημα φανταζομαι και οχι καποιο αλλο)το οποιο λεει :ΜΠΕΣ ΣΤΟ MULTIRAMA CLUB & ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ ΝΟΤΕΒΟOKS MULTIRAMA AURAΑΠΟ 17-26/9/09 ME TON KΩΔΙΚΟ χχχ/χ.ΓΙΑ ΔΙΑΦΡΑΦΗ SMS ΣΤΕΙΛΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 54011 ( 0,11 ΕΥΡΩ )Aυτο το τελευταιο ομολογω δεν το καταλαβα και εχω και αρκετη ορεξη για μανουρες και θελω να το ψαξω.Δηλαδη ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕ στειλω ? θα στελνουν SMS οποτε εχουν καποια προσφορα ? Χρεωνεται αυτη η υπηρεσια?(το τηλεφωνο προφανως το πηραν απο την καρτελα πελατη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goku Σεπτέμβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 και μενα ηρθε πριν απο λιγο,αλλα μολις διαβασα τις πρωτες 2 γραμμες, το εσβησα.Ψησου για μανούρα πάντως!χαχαχα:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonbis2000 Σεπτέμβριος 17, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Me too. Έφαγε delete στο δευτερόλεπτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Κι εμενα πριν λιγο... δεν διαβασα μεχρι το "ΟΧΙ" 0.11ευρω... Δεν νομιζω να χρεωνεται... Αν ναι, πρεπει να ειναι το μοναδικο σπαμ το οποιο σε χρεωνουν κιολας για να στο στειλουν οποτε ειναι παγκοσμια πατεντα και μπραβο τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Δε χρεωνεται η ληψη SMS απο αυτον τον αριθμο. Mιλησα με vodafone support πριν λιγα λεπτα. Με τις οδηγιες του δε μπορεσα να το διαγραψω . Η αποστολη σε αυτο τον αριθμο δεν ειναι εφικη ... (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2340) Για διαγραφη , καλεστε στο : 210-3389590 Επιλεξτε γραμματεια και ζητηστε να σας διαγραψουν (χωρις το 0.11Ε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 17, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Και σε ποιο σημείο υπογράψατε ότι δέχεστε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας για διαφημιστικούς σκοπούς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 17, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Και σε ποιο σημείο υπογράψατε ότι δέχεστε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας για διαφημιστικούς σκοπούς? Απο οτι μου ειπαν , το SMS αυτο αποστελεται σε οσους ειναι γραμμενοι στο newsletter του Multirama. Περισσοτερες λεπτομερειες δε ρωτησα (μιας και καθυσηχαστηκα αφου δεν υπαρχει χρεωση) . Διαφορετικα , ημουν ετοιμος να παρω στα multirama και να κανω λιγο πανικο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psalias Σεπτέμβριος 17, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 +1 και από εδώ, πριν λίγο ήρθε και σε μένα. Πολύ ψήνομαι όμως και εγώ για λίγη μανούρα...άντε εγώ περιμένω να μου κάνουν και αναπάντητη σε λίγο :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Σεπτέμβριος 17, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Και σε ποιο σημείο υπογράψατε ότι δέχεστε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας για διαφημιστικούς σκοπούς?σε κανενα.Απο οτι μου ειπαν , το SMS αυτο αποστελεται σε οσους ειναι γραμμενοι στο newsletter του Multirama.Περισσοτερες λεπτομερειες δε ρωτησα (μιας και καθυσηχαστηκα αφου δεν υπαρχει χρεωση) .Διαφορετικα , ημουν ετοιμος να παρω στα multirama και να κανω λιγο πανικο !Δεν ειμαι σε κανενα newsletter παντως...οτι να ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 17, 2009 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 ήρθε και σε μένα και στον Levelone.......ομολογώ οτί μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 17, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 και σε μενα εδω....καλα , κατσε να δω δευτερο sms και θα σου πω μετα τι εχει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Σεπτέμβριος 17, 2009 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Σε 'μένα τίποτα :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 17, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Απο οτι μου ειπαν , το SMS αυτο αποστελεται σε οσους ειναι γραμμενοι στο newsletter του Multirama.Μα δεν είμαι γραμμένος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 17, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Εγώ είχα πάρει λάπτοπ με την επιδότηση από τη σχολή και μάλλον είχα δώσει το κινητό μου.Περιττό κατά τη γνώμη μου. Ένα e-mail μόνο, θα ήταν αρκετό και προτιμότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Σεπτέμβριος 17, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Μα δεν είμαι γραμμένος...... Ετσι μου ειπανε στο τηλεφωνο , ετσι γραφω . :flag:Τοτε η πιθανοτερη εξηγηση ειναι πως το multirama διεθεσε τα τηλεφωνα μας στη διαφημιστηκη αυτη εταιρια .Δεν ξερω εαν ηταν νομιμη ή οχι αυτη η πραξη τους . Δεν ξερω εαν αναφερεται σε καποια αποδειξη αγορας , οτι μπορουν να χρησιμοποιουν τα στοιχεια για διαφημιστικους κλπ λογους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Σεπτέμβριος 17, 2009 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Και σε μενα το στειλαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 18, 2009 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Και σε μενα ηρ8ε. Εφαγε delete, αλλα θα παρω κ ενα τηλ να με βγαλουν απο την λιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 18, 2009 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Μου ρθε και μενα .. και δεν ειμαι σε κανενα απολυτως newsletter. Μονο αγορες απο το καταστημα εχω κανει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 18, 2009 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 για παρτε τους κανα τηλεφωνο να τους πρηξουμε λιγακι..ουτε εγω ειμαι σε newsletter..λογικα σαν στοιχεια πελατη με εχουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psilos Σεπτέμβριος 19, 2009 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 Τουλάχιστον εκεί μπορεί να το έχουμε δώσει εμείς σε καποια αγορά μας. Οι βουλευτές που σχεδόν κάθε μερα μας στέλνουν στα κινητά απο που το βρίσκουν..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.