Jump to content

Multirama SMS Spam.

CmoS

Recommended Posts

Πριν λιγο μου ηρθε ενα SMS στο κινητο το οποιο εχει αποστολεα το MULTIRAMA (το γνωστο καταστημα φανταζομαι και οχι καποιο αλλο)το οποιο λεει :

ΜΠΕΣ ΣΤΟ MULTIRAMA CLUB & ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 10% ΣΤΑ ΝΟΤΕΒΟOKS MULTIRAMA AURA

ΑΠΟ 17-26/9/09 ME TON KΩΔΙΚΟ χχχ/χ.

ΓΙΑ ΔΙΑΦΡΑΦΗ SMS ΣΤΕΙΛΕ ΟΧΙ ΣΤΟ 54011 ( 0,11 ΕΥΡΩ )

Aυτο το τελευταιο ομολογω δεν το καταλαβα και εχω και αρκετη ορεξη για μανουρες και θελω να το ψαξω.

Δηλαδη ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΔΕ στειλω ? θα στελνουν SMS οποτε εχουν καποια προσφορα ? Χρεωνεται αυτη η υπηρεσια?

(το τηλεφωνο προφανως το πηραν απο την καρτελα πελατη)

Κι εμενα πριν λιγο... :p

δεν διαβασα μεχρι το "ΟΧΙ" 0.11ευρω...

Δεν νομιζω να χρεωνεται... Αν ναι, πρεπει να ειναι το μοναδικο σπαμ το οποιο σε χρεωνουν κιολας για να στο στειλουν οποτε ειναι παγκοσμια πατεντα και μπραβο τους :hehe:

Δε χρεωνεται η ληψη SMS απο αυτον τον αριθμο. Mιλησα με vodafone support πριν λιγα λεπτα.

Με τις οδηγιες του δε μπορεσα να το διαγραψω . Η αποστολη σε αυτο τον αριθμο δεν ειναι εφικη ... (http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2340)

Για διαγραφη , καλεστε στο : 210-3389590

Επιλεξτε γραμματεια και ζητηστε να σας διαγραψουν (χωρις το 0.11Ε) :D

Και σε ποιο σημείο υπογράψατε ότι δέχεστε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας για διαφημιστικούς σκοπούς?

Απο οτι μου ειπαν , το SMS αυτο αποστελεται σε οσους ειναι γραμμενοι στο newsletter του Multirama.

Περισσοτερες λεπτομερειες δε ρωτησα (μιας και καθυσηχαστηκα αφου δεν υπαρχει χρεωση) .

Διαφορετικα , ημουν ετοιμος να παρω στα multirama και να κανω λιγο πανικο !:woot:

Και σε ποιο σημείο υπογράψατε ότι δέχεστε να χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία επικοινωνίας σας για διαφημιστικούς σκοπούς?

σε κανενα.

Απο οτι μου ειπαν , το SMS αυτο αποστελεται σε οσους ειναι γραμμενοι στο newsletter του Multirama.

Περισσοτερες λεπτομερειες δε ρωτησα (μιας και καθυσηχαστηκα αφου δεν υπαρχει χρεωση) .

Διαφορετικα , ημουν ετοιμος να παρω στα multirama και να κανω λιγο πανικο !

Δεν ειμαι σε κανενα newsletter παντως...οτι να ναι.

Εγώ είχα πάρει λάπτοπ με την επιδότηση από τη σχολή και μάλλον είχα δώσει το κινητό μου.

Περιττό κατά τη γνώμη μου. Ένα e-mail μόνο, θα ήταν αρκετό και προτιμότερο.

Μα δεν είμαι γραμμένος...

... Ετσι μου ειπανε στο τηλεφωνο , ετσι γραφω . :flag:

Τοτε η πιθανοτερη εξηγηση ειναι πως το multirama διεθεσε τα τηλεφωνα μας στη διαφημιστηκη αυτη εταιρια .

Δεν ξερω εαν ηταν νομιμη ή οχι αυτη η πραξη τους . Δεν ξερω εαν αναφερεται σε καποια αποδειξη αγορας , οτι μπορουν να χρησιμοποιουν τα στοιχεια για διαφημιστικους κλπ λογους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.