Jump to content

hol- (θεσ/νικη)-εντυπωσεις

magicman

Recommended Posts

εχει κανεις θεσ/νικη(κεντρο) hol double play να μου πει εντυπωσεις?

σκεφτομαι να αφησω τον οτες, πολλα τα παγια κ δεν βγαινουμε... αλλωστε το φοιτητικο της hol 24ara βγαινει 10 ευρο το μηνα...

edit. δεν πειραζει πχ αν δεν πιανω 20 ή 22. αυτο που με ενδιαφερει ειναι η σταθεροτητα. δλδ δεν θελω αποσυνδεσεις. ουτε να θελω να κανω δουλεια κ να μην εχω νετ για καμια 2 μερες....

δεν με πειραζει η αποσυνδεση του στυλ, αλλαγης ip. να μην μενω χωρις νετ μεγαλο διαστημα...

τωρα πληρωνω 65 ευρο το διμηνο.. αν παω σε 8αρα connx φοιτητικο θα δινω περιπου τα ιδια...

με hol φοιτητικο βγαινω 10 ευρο το μηνα.... ειναι 20 ευρο το μηνα διαφορα...

η HOL τραβάει αποσυνδέσεις στάνταρ 1 φορά στις 2 μέρες.

αν θες σταθερή υπηρεσία βάλε μέσω Δίοδος το 8άρι connx.

καταρχην απο οτι βλεπω εισαι αθηνα..οποτε πως ξερεις τη γινεται θεσσαλονικη?

φιλε χαριλαου τουλαχιστον ειμαι υπερ ευχαριστημενος με double play lite στο 6μινο που την εχω κανα 2 φορες εχω φαει αποσυνδεση.

και 1 ss απο uptime 3 μερες το ειχα κανει restart εχω δει και 10+

post-1441-1416074115,1566_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Οπως ειχα πει και σε αλλο thread ειχα φαειτη φρικη του αιωνα με hol

Ειπες και 22-24 ? Εγω πανω απο 9 μαλλον πανυγυριζα

Το κυριοτερο προβλημα ομως ηταν η ανυπαρξια τηλεφωνου...(καλουσα και δε χτυπουσε...με καλουσαν και δε χτυπουσε...μερες χωρις τηλεφωνο..και διαφορα αλλα τετοια και πολλα προβληματα)

Και εγώ HOL έχω, αλλά Ελευσίνα, άρα δεν ξέρω αν βολεύει...

Πάντως χρονίζω στα 13,5-14MBps και έχω download περίπου στο MB...

Τηλέφωνο είναι POTS και ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Επίσης δεν αλλάζει IP για μέρες...

Ακρίτα μένω, αλλά μπορώ να πω ότι σε σχέση με τον ΟΤΕ η HOL δεν με ικανοποιεί. Χαμηλές ταχύτητες με εξωτερικό (εχθές μπορεί να είχα 13 mbps με Αθήνα όπως είδατε πριν, αλλά σε άλλες πόλεις της Ευρώπης, η ταχύτητα ήταν 2-4 mbps με τα pings από 200-350 ms) και κάποιες φορές φέρεται σαν isdn σύνδεση. Τα -20€ το μήνα σε σχέση με τον ΟΤΕ είναι θέλγητρο, αλλά στη τελική, ότι πληρώνεις παίρνεις.

attachment.php?attachmentid=36522&stc=1&d=1254311700

post-400-1416074121,9118_thumb.jpg

Εχω HOL ενα χρονο και δεν εχω και τις καλυτερες εντυπωσεις...πληρωνω 24αρα αλλα εχω 6-7 στην καλυτερη.το modem θελει reset ανα 1 μερα,αντε 2 το πολυ γιατι αλλιως δεν εχω ιντερνετ,ενω το τηλεφωνο δουλευει.απο τηλεφωνο,μου το χουν κοψει αρκετες φορες για 1-2 μερες χωρις προειδοποιηση,ενω καποιες φορες ηταν και χαλια η ποιοτητα.το μονο καλο ειναι οτι μου δωσαν καλο modem και οχι κανα μουφα.τωρα θα παω σε conn-x 8αρι φοιτητικο για να ξεμπερδευω γιατι η αληθεια ειναι οτι,οτι πληρωνεις παιρνεις,ειδικα στο ιντερνετ.α μην αναφερθω και στην υποστηριξη.η τηλεφωνικη δεν υπαρχει καν.περιμενεις μισαωρα χαλαρα,ενω ακομα και στα κεντρικα τους που ειχα παει 1 ωρα περιμενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.