nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #82 Σεπτέμβριος 18, 2009 Πραγματικά σας ζηλεύω, να περάσετε καλά! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο....να είσαι καλά. Αυτό που γιά εμένα μετράει περισσότερο απο οτιδήποτε είναι αυτό το τετράδιο αναμνήσεων, το οποίο ξεκίνησα με τις πρώτες προβολές στον Θερινό παράδεισο και οι σελίδες του συνεχίζουν να γεμίζουν μέχρι και σήμερα στην Χειμερινή αίθουσα!!! Η αξία του γιά εμένα είναι ανεκτίμητη, καθώς εκτός των άλλων έχουν γράψει και αγαπημένα μου πρόσωπα που πλέον δεν ζούν, ανάμεσα στα οποία και η μητέρα μου. Οσο θα περνούν τα χρόνια τόσο μεγαλύτερη σημασία θα έχουν γιά εμένα αυτές οι σελίδες. Σε αυτό το τετράδιο έχουν γράψει μικροί και μεγάλοι φίλοι, κάποιοι περισσότερο γνωστοί και κάποιοι όχι.Εδω μέσα κάθε άνθρωπος που μπαίνει στο σινεμά αφήνει μετά χαράς και την δική του υπογραφή....το καλύτερο δώρο γιά εμένα που θα μπορούσε να δώσει ποτέ κανείς που φτάνει εδω. Το ίδιο θα ζητήσω και παο όσους φίλους απο εδω, μας τιμήσουν με την παρουσία τους την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στην εκδρομή που ετοιμάζεται εδω.. http://www.thelab.gr/showthread.php?t=68314 Παρακάτω το εξώφυλλο του τετραδίου και μερικές απο σελίδες του... Σημ...Δεύτερη φωτογραφία μετά το εξώφυλλο και στην αριστερή σελίδα, η μητέρα μου Ισαββέλλα που πρόλαβε τον πρώτο χρόνο του θερινού Παραδείσου στην μεγάλη οθόνη και στο βιβλίο αναμνήσεων.
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 18, 2009 #83 Σεπτέμβριος 18, 2009 Γιά τις δραχμές έχεις δίκιο...όμως δεν το σκέφτηκε η γυναίκα μου, που μου τα έκανε δώρο-έκπληξη.Το φόντο με το παιδάκι και την ταινία το λατρεύω γιατί μου θυμίζει εμένα όταν μεγάλωνα με τα καρούλια στο καμαράκι προβολής στον κινηματογράφο του παππού μου.Μόνο στα ευρώ αναφέρομε.
nanopoulo Σεπτέμβριος 22, 2009 Author #84 Σεπτέμβριος 22, 2009 Τελικά όπως σας είπα πρόσφατα κατάφερα να βάλω στον Παράδεισο μία απο τις καρέκλες κινηματογράφου ΟΡΦΕΑ του Παππού. Σε ευτην απαγορεύεται ρητά να κάτσει κάποιος επάνω γιά ώρα ,έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί γιά όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται σε αυτη την κατάσταση. Απο πάνω της έχει περάσει πολύς κόσμος και που ξέρεις, ίσως κάποια στιγμή να έχω κάτσει και εγω σε κάποια ταινία πριν το 1990 που έκλεισε το σινεμά. Φυσικά και πήρε την τιμητική θέση που της αξίζει ξέχωρα απο τις υπόλοιπες καρέκλες και ακριβώς κάτω απο την αφίσσα Cine Paradiso που ήταν και η τελευταία ταινία που πρόβαλε ο ΟΡΦΕΑΣ την τελευταία βραδιά πριν κλείσει γιά πάντα και γίνει Super Market. Ακόμη μπόρεσα να πάρω στον Παράδεισο 2 κινηματογραφικές λάμπες εντελώς καινούργιες και αχρησιμοποίητες απο την κινηματογραφική μηχανή προβολής του παππού!!!.....μαζί τους έχω και τα manual της εποχής εκείνης γιά αυτές τις Ιταλικές λάμπες.Υπάρχει ακόμη και το κουτί συσκευασίας, όπου ο παππούς έχει γράψει το κόστος γιά την κάθε μία....13.000 δραχμές τότε....
GriGaS Σεπτέμβριος 22, 2009 #85 Σεπτέμβριος 22, 2009 1987....o Ορφέας φέρνει το Robocop και ο 8χρονος GriGaS έχει τρελαθεί....μετά από 1000 παρακάλια κατεφέρνω τη μάνα μου να με πάει...όσπου φτάνουμε έξω από τον κινηματογράφο, όπου βλέπει τις αφίσες με τις σκηνές από την ταινία και μου ρίχνει τρελό άκυρο..."είναι πολύ βίαιο" μου λέει και κάνουμε μεταβολή...ακόμα το θυμάμαι... άρα πρέπει να βρούμε το Robocop σε Bluray και να κάτσω στην καρέκλα να το δω μετά από 22 χρόνια!:hehe::hehe:
nanopoulo Σεπτέμβριος 22, 2009 Author #86 Σεπτέμβριος 22, 2009 1987....o Ορφέας φέρνει το Robocop και ο 8χρονος GriGaS έχει τρελαθεί....μετά από 1000 παρακάλια κατεφέρνω τη μάνα μου να με πάει...όσπου φτάνουμε έξω από τον κινηματογράφο, όπου βλέπει τις αφίσες με τις σκηνές από την ταινία και μου ρίχνει τρελό άκυρο..."είναι πολύ βίαιο" μου λέει και κάνουμε μεταβολή...ακόμα το θυμάμαι...άρα πρέπει να βρούμε το Robocop σε Bluray και να κάτσω στην καρέκλα να το δω μετά από 22 χρόνια!:hehe::hehe: Σαν πιό παλαιός απο εσένα θυμάμαι τις απίστευτες εποχές στον Ορφέα όπου το στενάκι εμπρός απο την είσοδο και προς την παλιά αστυνομία αλά και τα τριγύρω στενά, να είναι γεμάτα ουρές και να περιμένουν ώρα μέσα στην βροχή και το κρύο γιά ένα εισητήριο!!!!εποχές φυσικά πριν την επέλαση των vidoe club...τι μου θυμίζεις ρε φίλε.....
kezm Σεπτέμβριος 25, 2009 #87 Σεπτέμβριος 25, 2009 Φίλε nano μόλις σήμερα είδα τα πόστ σου, και πραγματικά ήταν κεραυνός εν αιθρία!!!!!!!!Αφού απόλαυσα και τις 5 σελίδες του θρεαντ, θεωρώ υποχρέωση μου να σου πω ένα τεράστιο μπράβο για την εκπληκτική δουλεία σου!!!!!
nanopoulo Σεπτέμβριος 25, 2009 Author #88 Σεπτέμβριος 25, 2009 Φίλε nano μόλις σήμερα είδα τα πόστ σου, και πραγματικά ήταν κεραυνός εν αιθρία!!!!!!!!Αφού απόλαυσα και τις 5 σελίδες του θρεαντ, θεωρώ υποχρέωση μου να σου πω ένα τεράστιο μπράβο για την εκπληκτική δουλεία σου!!!!!Και εγω σε ευχαριστώ πολύ που τίμησες το θέμα με την ενεργή συμμετοχή σου και γιά την υπομονή που είχες να διαβάσεις αυτές τις σελίδες...όχι και λίγες!!!
papatsonis Σεπτέμβριος 29, 2009 #89 Σεπτέμβριος 29, 2009 απλα ενας ακομη ΑΦΩΝΟΣ!!! , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για το κουραγιο, μερακι, επιμονη σου!!!
nanopoulo Σεπτέμβριος 29, 2009 Author #90 Σεπτέμβριος 29, 2009 Σήμερα παιδιά,άλλαξα και το κουδούνι της πόρτας ,μιά που το προηγούμενο της Telco ήταν εκτός "παιχνιδιού".....Πατέντα φυσικά γιατί μου πήρε αρκετό χρόνο στο ψάξιμο.... Το ωραίο της ιστορίας είναι ότι με το χτύπημα του μπουτόν ,μέσα αναβοσβύνει ένας κιτρινόμαυρος δίσκος και ταυτόχρονα ακούγεται δυνατά μιά φωνή που λέει διάφορα πράγματα με κάθε επιπλέον πάτημα του μπουτόν έξω απο την πόρτα, όπως γιά παράδειγμα...Προσοχή, κάποιος χτυπάει την πόρτα...μην πανικοβάλεστε!!!
Tsunami Οκτώβριος 1, 2009 #91 Οκτώβριος 1, 2009 Απλά εκπληκτικό...Μπράβο και πάλι μπράβο για το μεράκι και τον κόπο που έχεις βάλει σε αυτούς τους χώρους.
hipro5 Οκτώβριος 1, 2009 #92 Οκτώβριος 1, 2009 Ρε φίλε!.......Είσαι "τρελός" λέμε!...... :toomuchne :-O ΜΠΡΑΒΟ ρε φιλαράκο!...... Μ'έστειλες τώρα!....
nanopoulo Οκτώβριος 1, 2009 Author #93 Οκτώβριος 1, 2009 Ρε φίλε!.......Είσαι "τρελός" λέμε!...... :toomuchne :-OΜΠΡΑΒΟ ρε φιλαράκο!...... Μ'έστειλες τώρα!.... ..γιά δέσιμο και βάλε!!!!
nanopoulo Ιούλιος 29, 2010 Author #94 Ιούλιος 29, 2010 Απόψε προσπάθησα να τραβήξω κάποιες νέες φωτογραφίες με την απλή φωτογραφική μηχανή μου και με τις λίγες γνώσεις που διαθέτω. Αρχικά ας δούμε κάποιες αλλαγές προσθήκες στον εσωτερικό χώρο,που έχουν να κάνουν με την είσοδο του μουσειακού πλέον πίκ-άπ Mikcro seiki που όμως λειτουργεί άψογα, γιά να μην πάνε άδικα και τα τόσα βυνίλια που έχω απο μικρό παιδάκι. Παράλληλα κάποιες κινηματογραφικές αφίσσες που υπήρχαν στους τοίχους αλλάχθηκαν με την αγορά κάποιων καινούργιων πιό μικρών που όμως είναι επιλογές απο ταινίες που κατά καιρούς και γιά διάφορους λόγους ανήκουν στις πιό αγαπημένες μου.Ετσι πλέον και τα θέματα των αφισσών στους τοίχους, δεν είναι τυχαία και εναρμονίζονται στον χώρο με τα υπόλοιπα μουσικά και κινηματογραφικά αντικείμενα που έχουν σημαδέψει τις μνήμες μου. Επίσης επειδή το σινεμά κάποιες φορές εκτελεί και χρέη studio γιά τις μουσικές μου αναζήτήσεις και λόγω της μεγάλης ησυχίας και της ακουστικής εκεί μέσα, προστέθηκε μαζί με τις κιθάρες μου και το συνθεσάιζερ ,ορατό πλέον!!! Στην συνέχεια δυό φωτογραφίες απο την προσθήκη του φηφιακού dac της denon το οποίο πήρε την θέση του PS3 και του πολυκάναλου προενισχυτή της ONKYO που πήρε την θέση του ολοκληρωμένου Denon A1.Σε αυτη την φωτογραφία και μέσα στο rack κάτω δεξιά μπορείτε να διακρίνεται και το πυκνωτικό μικρόφωνο λυχνίας της Rode που χρησιμοποιώ κατά τις εγγραφές στα φωνητικά,ενώ στην πρώτη κάτω αριστερά φαίνεται ο προενισχυτής του. Επίσης αλλάχθηκε η δεξιά φωτιζόμενη Neon πινακίδα με καινούργια, ίδιας φιλοσοφίας με την αριστερή (ΤΗΧ)που υπήρχε, μιά που έκρινα ότι η προηγούμενη στο δεξιό μέρος της σκηνής δεν ταίριαζε στο συνολικό οτπικό αποτέλεσμα. Ακόμη μία ειδική κατασκευή μπήκε στον χώρο και επάνω απο την κεντρική σκηνή... Οι επόμενες δύο φωτογραφίες δίχως σχόλια παρακαλώ!!!
nanopoulo Ιούλιος 29, 2010 Author #95 Ιούλιος 29, 2010 Ακολουθούν μερικές νέες φωτογραφίες απο την εξωτερική όψη του Cine Paradiso, αφού πλέον ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες του κήπου. Στον εξωτερικό τοίχο της πρόσοψης το μόνο που αλλάχθηκε είναι η νέα δεξιά πινακίδα CINEMA που αντικατέστησε την παλιώτερη φωτιζόμενη OPEN ,η οποία τελικά δεν ταίριαζε με το τελικό οπτικό αποτέλεσμα..
nanopoulo Ιούλιος 29, 2010 Author #96 Ιούλιος 29, 2010 Τέλος ένα αποψινό ταπεινό βινετάκι απο την φωτογραφική μηχανή, στο οποίο μπορείτε να δείτε το άνοιγμα και το κλείσιμο τόσο απο την αυλαία της κουρτίνας όσο απο τα φώτα αυτής, και φυσικά το απόλυτο σκοτάδι όταν κλείνουν τα φώτα!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=R7NmI0jrpDA]YouTube - My Home Cinema:Cine Paradiso[/ame]
GoMaR Ιούλιος 29, 2010 #97 Ιούλιος 29, 2010 Μπραβο ρε Γιαννη....μπραβο.Τελικα ο κηπος εγινε παρα πολυ ωραιος.Θυμαμαι παλια που ηταν μονο χωμα.Τελικα με φωτισμο τι κανατε;Αυτα που σας ελεγε ο Γιωργος ;Αλλαξατε και πορτα του cinema ?Δεν την θυμομουν ετσι.btw , που ειναι το mazda? αυτο που φανηκε στις φωτος , ειναι αλλο ε;
greekfragma Ιούλιος 29, 2010 #98 Ιούλιος 29, 2010 Πωπω......παράδεισος x2 έγινε Γιάννη!ότι και να πω είναι λίγο :worship:
nanopoulo Ιούλιος 29, 2010 Author #99 Ιούλιος 29, 2010 Μπραβο ρε Γιαννη....μπραβο.Τελικα ο κηπος εγινε παρα πολυ ωραιος.Θυμαμαι παλια που ηταν μονο χωμα.Τελικα με φωτισμο τι κανατε;Αυτα που σας ελεγε ο Γιωργος ;Αλλαξατε και πορτα του cinema ?Δεν την θυμομουν ετσι.btw , που ειναι το mazda? αυτο που φανηκε στις φωτος , ειναι αλλο ε;Και η πόρτα άλλαξε και πολλά άλλαξαν ακόμη.Το σαξάκι είναι της Αννας...το mazda είναι παρκαρισμένο στην άλη μεριά κάτω απο τις πορτοκαλιές γιά να μην το τρώει ο ήλιος, αφού το γκαράζ ΔΕΝ ακόμη!!!Με τον φωτισμό τι ενοείς:
nanopoulo Ιούλιος 29, 2010 Author #100 Ιούλιος 29, 2010 Πωπω......παράδεισος x2 έγινε Γιάννη!ότι και να πω είναι λίγο :worship:Μην πείς τίποτε Γιωργή...μόνο να μας ξανάρθεις και να μας τα πείς απο κοντά!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.