Jump to content

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

nanopoulo

Recommended Posts

Το ξέρεις πως πάει......ανακοινώνεις ημερομηνία που έχεις free ημέρα 1-2 βδομάδες πριν και το κανονίζουμε :D

Θα κατεβάσουμε και καμιά καλή φωτογραφική μηχανή υπερόπλο γιατί νομίζω το αδικεί......ΑΛΛΗ φάση από κοντά όταν το βλέπεις. :hug:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Τρομερή δουλειά, μπράβο σου! :)

Πρέπει να είναι σαν dream come true για εσένα πιστεύω.

Κάτι ακόμα, με τόσο ακριβό εξοπλισμό εκεί μέσα έχεις βάλει κάποιο συναγερμό, ή κάποιο σύστημα ασφαλείας;

Τρομερή δουλειά, μπράβο σου! :)

Πρέπει να είναι σαν dream come true για εσένα πιστεύω.

Κάτι ακόμα, με τόσο ακριβό εξοπλισμό εκεί μέσα έχεις βάλει κάποιο συναγερμό, ή κάποιο σύστημα ασφαλείας;

Ναι σίγουρα είναι ένα μεγάλο όνειρο ζωής που κατάφερα μετά απο μεγάλο αγώνα να το κάνω πράξη, και ναι έχουν παρθεί φυσικά τα ανάλογα μέτρα ασφάλειας και μάλιστα αρκετά δραστικά!!!

Mπορείς να τραβήξεις ένα μικρό video απο την έναρξη μιάς ταινίας, για να μας μεταφέρεις λίγο απο τις μαγικές στιγμές του ''Σινεμά Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ''?

Θα ήθελα πάρα πολύ να δώ να χαμηλώνουν τα φώτα, και ανοίγει αυτή η αυλαία...

Mπορείς να τραβήξεις ένα μικρό video απο την έναρξη μιάς ταινίας, για να μας μεταφέρεις λίγο απο τις μαγικές στιγμές του ''Σινεμά Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ''?

Θα ήθελα πάρα πολύ να δώ να χαμηλώνουν τα φώτα, και ανοίγει αυτή η αυλαία...

Ρίξε μιά ματιά στο Post 96....

Ταινία δεν θα δείς, όμως άνοιγμα και κλείσιμο στα φώτα και την αυλαία θα δείς ,έστω και με άθλια βιντεοσκόπιση μέσω φωτογραφικής μηχανής...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=R7NmI0jrpDA]YouTube - My Home Cinema:Cine Paradiso[/ame]

τα συγχαρητήρια μου και απο εμένα

απο οσο ξέρω τα ηχεία που έχεις είναι πάρα πολύ καλά(σκεφτόμουνα να τα πάρω), είσαι ευχαριστημένος?

επίσης πόσο χρόνο χρειάστηκε για να το ολοκληρώσεις το στήσιμο?

τα συγχαρητήρια μου και απο εμένα

απο οσο ξέρω τα ηχεία που έχεις είναι πάρα πολύ καλά(σκεφτόμουνα να τα πάρω), είσαι ευχαριστημένος?

επίσης πόσο χρόνο χρειάστηκε για να το ολοκληρώσεις το στήσιμο?

Γιά χρήση κυρίως κινηματογράφου, τα συγκεκριμένα ηχεία είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει και δοκιμάσει μέχρι σήμερα, και πίστεψέμε έχω ακούσει πολλά.

Εκτός των άλων είναι ηχεία κόρνες, πράγμα που σημαίνει εύκολη οδήγηση και ιδιαιτερότητα κυρίως στις ψηλές συχνότητες, πράγμα που δημιουργεί σε μερικούς πάθος γιά αυτά και σε άλους μίσος!!!

Πρέπει να τα ακούσεις σωστά σεταρισμένα πριν αποφασήσεις.Στο δικό μου σύστημα, οδηγούνται απο ξεχωριστό προενισχυτή και τελικό επτακάναλο.

Το στήσιμο των μηχανημάτων ,απο την στιγμή που τα είχα αποθηκευμένα δεν μου πήρε πολύ χρόνο.Κυρίως δυσκολεύτηκα με το στήσιμο και το σετάρισμα του προβολέα λόγω της οθόνης-αυλαίας, που δεν μπορούσα να ξεφύγω ούτε χιλιοστό έξω απο αυτην.

Το στήσιμο το υπόλοιπο στον χώρο μου πήρε σχεδόν ένα χρόνο, μαζί με τις απαραίτητες εργασίες της αποθήκης, γιά να φιλοξενήσει το σινεμά.

• 1 month later...
Nanopoulo δυστυχως τεραστιος ογκος φωτογραφιων μεχρι τη σελιδα 5 δεν εμφανιζονται.

Μέχρι πρόσφατα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω τι έχει γίνει και πλέον χάθηκαν.Μου είναι απίσστευτα δύσκολο να τις ξανα ανεβάσω.

• 4 weeks later...

Σήμερα έγινε η φωτογράφιση του χώρου ,γιά το νέο ένθετο του Κυριακάτικου Εθνους, που κυκλοφορεί γιά πρώτη φορά την ερχόμενη Κυριακή.

Το θέμα με το Σινεμά ο Παράδεισος θα ενταχθεί την ερχόμενη η την μεθερχόμενη Κυριακή.

Φυσικά και θα σας ενημερώσω σχετικά.

Πάντως γιά μιά ακόμη φορά επιβεβαιώνεται απο τα χέρια επαγγελματία φωτογράφου, πόσο δύσκολη είναι η σωστή φωτογράφιση στον συγκεκριμένο χώρο.

• 4 months later...

Σήμερα, ήταν μιά πολύ μεγάλη και ευχάριστη ημέρα γιά το Σινεμά ο Παράδεισος......

Είχαμε την τιμή να μας επισκεφτούν 18 παιδιά απο το Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτησης Αργολίδας, που εδρεύει στο χωριό μου, την Πυργέλλα,μαζί με τους δασκάλους τους.

Πρόκειται γιά παιδιά-μαθητές με ειδικές ανάγκες, και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα τόσο των παιδιών σε ότι βίωσαν εδω αυτη την ημέρα, όσο και των δικών μας που τους φιλοξενήσαμε.

Αφού πρώτα έγινε μιά μικρή ξενάγηση του χώρου, στην συνέχεια μοιράσαμε ζαχαρωτά σε όλα τα παιδιά, μαζί φυσικά και με ένα αναμνηστικό εισητήριο στον κάθε ένα τους.

Τις τελευταίες ημέρες πραγματικά έψαχνα πολύ στο ποιά ταινία θα έπρεπε να προβάλω, και αυτό λόγω των δυσκολιών απο τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά προβλήματα του κάθε παιδιού.

Θα έπρεπε δηλαδή να βρεθεί μία ταινία, η οποία να μην είχε ανάγκη στήριξης απο υπότιτλους, επειδή μερικά παιδιά δεν θα μπορούσαν να διαβάζουν, και επίσης έπρεπε με την εικόνα της και μόνο χωρίς απαραίτητα τον ήχο να μπορεί να περάσει στα παιδιά το θέμα της.

Ακόμη θα έπρεπε να μην κουράζει και να κρατά τα παιδιά σε ενδιαφέρον,και με βάση την εξαιρετική εικόνα της.

Αποφάσησα λοιπόν με βάση όλους αυτούς τους περιοριστικούς παράγοντες ότι μία ταινία τέτοια υπήρχε στην ταινιοθήκη μου, και αυτή ήταν το "Αλογο της θάλασσας"σε Blue Ray και με Ελληνικούς υπότιτλους.....Sea Horse.

50268942.jpg

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό στα μάτια των παιδιών και ο ενθουσιασμός τους ήταν πρωτοφανής και απίστευτος, καθώς συνεχώς κατά την διάρκεια της ταινίας, και ιδιαίτερα στα σημεία που το άλογο της θάλασσας ταξιδεύει και πετάει με τον μικρό στην πλάτη του, τα παιδιά κυριολεκτικά σηκώνονταν και πετούσαν απο τις θέσεις τους!!!

Ολες οι θέσεις λοιπόν του σινεμά σήμερα,που δεν είναι και λίγες, γέμισαν με απίστευτες φατσούλες και παιδιά που ναι μεν έχουν τις ξεχωριστές ειδικές ανάγκες τους, όμως όλα μαζί είχαν και μιά κοινή ανάγκη, και αυτή δεν ήταν άλλη απο την ανθρώπινη επικοινωνία,επαφή και στοργή.

Στην συνέχεια και αφού οι παρουσίες τους πλημύρισαν τον κήπο μας, γεύτηκαν τις μοιρωδιές απο τα μυρωδικά φυτά,και άρχισαν να παίζουν με τα δύο σκυλιά που έχω.

Μάλιστα ένα απο τα παιδιά, ήταν η πρώτη φορά που ξεπέρασε έστω και δύσκολα τις φοβίες του και άρχισε δειλά-δειλά να χαιδεύει στην πλάτη το ένα σκυλί.....γιά πρώτη φορά στη ζωή του!!!

Ακολούθησε μιά μικρή επιδρομή στο θαλασσινό ενυδρείο μέσα στο σπίτι, όπου και εκεί υπήρξαν απίστευτα όμορφες στιγμές, με συνεχείς ερωτήσεις περί του υφάλου.

Πέρασαν πολύ γρήγορα σχεδόν 3 ολόκληρες ώρες και η στιγμή της αναχώρησης ήταν αρκετά δύσκολη τόσο γιά εμάς όσο και γιά τα παιδιά.

Φυσικά όπως θα δείτε και παρακάτω, έγραψαν κάποιοι και μερικά λόγια στο ιερό γιά εμένα βιβλίο των αναμνήσεων, απο τους επισκέπτες του Σινεμά.

0001sv.jpg

Ακολουθούν μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες με όσα απο τα παιδιά κατάφεραν να πάρουν άδεια απο τους γονείς τους γιά φωτογράφιση,καθώς επίσης και ένα μικρό ιστορικό απο το σχολείο αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, γιά την μεγάλη χαρά και τιμή που δώσατε σήμερα σε εμάς και στο Σινεμά ο Παράδεισος,καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους δασκάλους τους που σήμερα μαζί τους βίωσα και εγω κομάτι απο την απίστευτη υπομονή και αγάπη που δίνουν σε αυτά τα παιδιά.

10320111.jpg10320112.jpg10320113.jpg10320114.jpg10320115.jpg

Ιστορία του Σχολείου

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Αργολίδος είναι νεοϊδρυθείσα σχολική μονάδα Ειδικής Αγωγής που ανήκει στην Δ/νση Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδος και λειτουργεί από τις 13-01-2003 στο χωριό Πυργέλα του Δήμου Άργους.

Το κτίριο που στεγαζόμαστε υπήρξε Δημοτικό σχολείο, το οποίο καταργήθηκε με την ρύθμιση για την συγχώνευση ολιγοθεσίων Δημοτικών σχολείων. Ως εκ τούτου, χρειάστηκαν να γίνουν πολλές μετατροπές, παρεμβάσεις, κατασκευαστικές προσθήκες και αναδιάρθρωση χώρων, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις λειτουργικές ανάγκες.

Παρόλο αυτά, υπάρχουν χωροταξικές ανάγκες και οικονομικής ενίσχυσης για υλικοτεχνική υποδομή.

Στο σύνολο, με το μεράκι και το ζήλο του συνόλου του προσωπικού, το σχολείο μας καλύπτει με αξιοπρέπεια και σεβασμό τις ανάγκες του ειδικού μαθητικού πληθυσμού. Κύρια μέριμνά μας είναι η ευχάριστη και παραγωγική εργασία με την εξασφάλιση ιδανικών συνθηκών τόσο για τους μαθητές όσο και για τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.

Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ δέχεται μαθητές του νομού Αργολίδος ηλικίας 14 έως 22 ετών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, νοητική υστέρηση και διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές κ.α. Στο σχολείο φοιτούν 29 μαθητές από όλο το νομό.

Σκοπός του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, ως δεύτερος κύκλος σπουδών για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες είναι η επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, η παροχή γνώσεων που θα ωφελήσουν στην ημι-αυτονόμηση των μαθητών στην μελλοντική τους πορεία, η ενίσχυση κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, η ενίσχυση και διατήρηση των κεκτημένων και η προώθηση μιας αξιοπρεπούς συμβίωσης των ατόμων με νοητική υστέρηση με τα άλλα «υγιή» μέλη της κοινωνίας.

ΕΕΕΕΚ Αργολίδας - Αρχή

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.