johnsonb Σεπτέμβριος 18, 2009 #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Δεν μπορώ να καταλάβω τι το παράνονο έχει.Και εγώ ας πούμε μου την δίνει και βάζω πανί στο σαλόνι και καλώ τους φίλους μου κάθε μέρα για ταινία,τι θα θέλω και άδεια; Αν ήταν έτσι να βγάζαν νόμο που να απαγορεύει τα home cinema.Καταλαβαίνω την ψυχολογία του γιάννη,και ξέρω ότι ένα άτομο που θα κάνει κάτι τέτοιο,το κάνει καθαρά από χόμπι και από τρέλα,και ότι το κέρδος είναι περιττό,καλές στιγμές να υπάρχουν.Και το κόστος του εισιτηρίου αν το ζητούσε πάντα,και λίγα θα ζητούσε μπροστά σε αυτό που δίνει,και μπορεί εγώ να ήθελα να δώσω έτσι λεφτά ως κίνηση ευχαρίστησης επειδή πήγα εκεί και πέρασα καλά,και πάλι δεν βρίσκω κάτι παράνομο γιατί δεν είναι επιχείρηση και δεν έχει φτιαχτεί με στόχο το κέρδος.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 18, 2009 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 μη μασας Γιαννηοποιος ειναι να παρεξηγησει κατι θα το κανει ετσι κι αλλιωςδεν νομιζω κανεις εδω μεσα πλην ελαχιστων εξαιρεσεωννα καταλαβε οτι το κανεις για κερδοσκοπικο σκοπο, προς Θεου.οπως το ειπες ειναι, το χαρτακι αυτο με το συμβολικο αντιτιμοσυμβαλει με το παρε δωσε κτλ, στο να σε βαλει στο κλιμα καλυτερα...ξανα μπραβο απο μενακαι μακαρι να υπηρχαν κι αλλοι μιμητες σουνα μαζευονταν ο κοσμος σε παρεες να βλεπε τις ταινιες της επιλογης του, να κανει την κουβεντα του και να περασει ομορφααντι να εχει το καθε σπιτι 3 40αρες μια καθε δωματιο μια για τον καθενακαι αντι να στοιβαζεται στα multiplex και να καθεται να βλεπει τον καταιγισμο των σκουπιδιων που κυκλοφορουνσερι χωρις διαλειμα και με ενα συναισθημα περαστε-σκουπιστε-τελειωσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 18, 2009 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 αη χεητ γουεν αι ντου δις,αλλα πιστευω πως ειναι καλυτερα να τα πω εγω,παρα καποιο δικαστηριονομος 2121/1993 (και κανω παρα πολυ προχειρη αναφορα...δυστυχως ειναι και πολλες αλλες διαταξεις που εχουν εφαρμογη εδω...) ολο το προηγουμενο ποστ,ακυρο εαν ο φιλος μας εχει παρει ηδη την προβλεπομενη αδεια απο τους οργανισμους συλλογικης διαχειρισης Δηλαδή, αν σε πάρω τηλέφωνο, και σου πω "Πήρα την μαμάτη νέα Παναπόνυ 69 ιντσών, και ηχοσύστημα 28.3, και λέω να δούμε το Τρανσφόρμερς σε μπλού ρέι. τι λες έρχεσαι; Θα είναι και ο τάδε, ο τάδε, ο τάδε, και ο δείνα, αλλά επειδή είμαι πανί με πανί θα πληρώσετε τα σουβλάκια", θεωρείται ότι σε προσκαλώ σε δημόσια προβολή, χωρίς την έγκριση του δημιουργού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 μη μασας Γιαννηοποιος ειναι να παρεξηγησει κατι θα το κανει ετσι κι αλλιως δεν νομιζω κανεις εδω μεσα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων να καταλαβε οτι το κανεις για κερδοσκοπικο σκοπο, προς Θεου. οπως το ειπες ειναι, το χαρτακι αυτο με το συμβολικο αντιτιμο συμβαλει με το παρε δωσε κτλ, στο να σε βαλει στο κλιμα καλυτερα... ξανα μπραβο απο μενα και μακαρι να υπηρχαν κι αλλοι μιμητες σου να μαζευονταν ο κοσμος σε παρεες να βλεπε τις ταινιες της επιλογης του, να κανει την κουβεντα του και να περασει ομορφα αντι να εχει το καθε σπιτι 3 40αρες μια καθε δωματιο μια για τον καθενα και αντι να στοιβαζεται στα multiplex και να καθεται να βλεπει τον καταιγισμο των σκουπιδιων που κυκλοφορουν σερι χωρις διαλειμα και με ενα συναισθημα περαστε-σκουπιστε-τελειωσατε Να σου πω κάτι;..... είναι μερικά πράγματα...λεπτομέρειες θα έλεγα που όμως κάνουν την μεγάλη διαφορά, και χαίρομαι που με καταλαβαίνεις....εσύ αυτό το ξέρεις καλύτερα απο πολλούς. Σήμερα ο περισσότερος κόσμος δεν δίνει σημασία σε αυτά και γιά αυτό σπανίζουν τα ιδιαίτερα πράγματα.Οχι φυσικά πως ευλογώ τα γέννια μου έτσι,αφού έτσι και αλλοιώς οι ικανότητές μου να διακρίνω τι ακριβώς έχω κάνει δεν είναι και οι καλύτερες...γιά εμένα πάντοτε θα υπάρχει αυτό που ακόμη δεν έχω φτάσει, και που μάλλον δεν θα φτάσω ποτέ.Δεν πειράζει το ταξίδι μετράει και οι σταθμοί κατά την διαδρομή του.Τουλάχιστον θα έχω γνωρίσει κάποιους απο αυτούς. Δηλαδή, αν σε πάρω τηλέφωνο, και σου πω "Πήρα την μαμάτη νέα Παναπόνυ 69 ιντσών, και ηχοσύστημα 28.3, και λέω να δούμε το Τρανσφόρμερς σε μπλού ρέι. τι λες έρχεσαι; Θα είναι και ο τάδε, ο τάδε, ο τάδε, και ο δείνα, αλλά επειδή είμαι πανί με πανί θα πληρώσετε τα σουβλάκια", θεωρείται ότι σε προσκαλώ σε δημόσια προβολή, χωρίς την έγκριση του δημιουργού; Του σουβλατζή ενοείς;:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 18, 2009 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ρε παιδιά κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτό που κάνει το παλληκάρι το οποίο είναι αξιοθαύμαστο, αλλά από τη στιγμή που έχει τυπώσει μπλοκάκια φαίνεται κάπως, ούτε σε μενα φαίνεται ούτε σε σας, αλλά οι όποιες Αρχές, δεν το βλέπουν έτσι. Δεν έχουν συναισθηματισμούς. Εάν υποπέσει στην αντίληψη τους φυσικά. Αυτό που είπε ο Τσάκωνας πριν πιστεύω το είπε για να προστατέψει τον άνθρωπο και όχι τίποτα άλλο. "Καλύτερα να το πω εγώ, παρά κανένα δικαστήριο". Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ρε παιδιά κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτό που κάνει το παλληκάρι το οποίο είναι αξιοθαύμαστο, αλλά από τη στιγμή που έχει τυπώσει μπλοκάκια φαίνεται κάπως, ούτε σε μενα φαίνεται ούτε σε σας, αλλά οι όποιες Αρχές, δεν το βλέπουν έτσι. Δεν έχουν συναισθηματισμούς. Εάν υποπέσει στην αντίληψη τους φυσικά. Αυτό που είπε ο Τσάκωνας πριν πιστεύω το είπε για να προστατέψει τον άνθρωπο και όχι τίποτα άλλο. "Καλύτερα να το πω εγώ, παρά κανένα δικαστήριο".Εαν δεν υπήρχαν τα της πλάκας τυπωμένα μπλοκάκια, και είχε φτειάξει χαρτάκια στο χέρι το ανηψάκι μου, οι Αρχές θα το έβλεπαν διαφορετικά;Κατανοώ την καλή πρόθεση του Τσάκωνα και προς Θεού δεν έχω να του καταλογήσω κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Σεπτέμβριος 18, 2009 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ρε παίδες, το ότι έχει ένα μπλοκάκι εκεί πέρα σημαίνει απαραιτήτως ότι το έχει κάνει επιχείρηση? Αφού λέει ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσεις. Εγώ πάντως, θα τα έδινα, τουλάχιστον για τον κόπο του.Αυτό που πιστεύω είναι ότι το σινεμά είναι για εκείνον και την παρέα του. Για να περνάει καλά. Κι αυτό είναι που μετράει.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Σεπτέμβριος 18, 2009 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 δεν πειράζει...αν στην πεσουν πιστεύω θα μαζευτεί όλο το thelab.gr σύσσωμο για υποστήριξη και για να πέσουν σφαλιάρες αρκεί να κεράσεις σουβλάκια μετά....άντε και καμμιά καλή ταινιούλα P.s. πιστευώ τα 50 λεπτά είναι δείγμα ευχαρίστησης από πλευράς μας για αυτό που δηλώνει το συγκεκριμένο σινεμά....στην τελική και κάποιο memorabilia αν αφήσεις (όπως οι φανταστικές αυτές κούκλες του χοντρού και λιγνού) ή κάτι παρόμοιο δεν θα ήταν κακό πιστεύω...να δώσει περισσότερη σημασία σε αυτό που κατάφερε ο φίλος μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2009 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 αφου το εβαλες για την αισθηση του πραγματος τοτε βγαλτο αυτο το 0,50 μη σε τρεξει κανενας περιεργος , ειναι κριμα για ενα τετοιο ποσο και αφου δεν εχεις κανενα σκοπο να ταλαιπωρηθεις. Απο περιεργους και ζηλιαρηδες εχει γεμισει ο τοπος , αλλωστε φανταζομαι οτι το ξερεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ρε παίδες, το ότι έχει ένα μπλοκάκι εκεί πέρα σημαίνει απαραιτήτως ότι το έχει κάνει επιχείρηση? Αφού λέει ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσεις. Εγώ πάντως, θα τα έδινα, τουλάχιστον για τον κόπο του.Αυτό που πιστεύω είναι ότι το σινεμά είναι για εκείνον και την παρέα του. Για να περνάει καλά. Κι αυτό είναι που μετράει.- Και πολύ καλά καταλαβαίνεις.Υπάρχει μιά μεγάλη διαφορά που ίσως πολλοί να μην μπορούν να κατανοήσουν... Ακόμη και εγω που το έφτιαξα, έχω την ανάγκη να "πληρώσω εισητήριο" όταν μπαίνω γιά θέαση στον Παράδεισο...είναι το γενικότερο κλίμα τέτοιο που με προκαλεί γιά αυτη την συμβολική πράξη, άσε που έτσι νοιώθω περισσότερο ότι πήγα κινηματογράφο!!! δεν πειράζει...αν στην πεσουν πιστεύω θα μαζευτεί όλο το thelab.gr σύσσωμο για υποστήριξη και για να πέσουν σφαλιάρες αρκεί να κεράσεις σουβλάκια μετά....άντε και καμμιά καλή ταινιούλα P.s. πιστευώ τα 50 λεπτά είναι δείγμα ευχαρίστησης από πλευράς μας για αυτό που δηλώνει το συγκεκριμένο σινεμά....στην τελική και κάποιο memorabilia αν αφήσεις (όπως οι φανταστικές αυτές κούκλες του χοντρού και λιγνού) ή κάτι παρόμοιο δεν θα ήταν κακό πιστεύω...να δώσει περισσότερη σημασία σε αυτό που κατάφερε ο φίλος μας... Αυτά τα κερνάω έτσι και αλλοιώς, όποια στιγμή θελήσετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 18, 2009 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Kαλά μην υπόσχεσαι τέτοια πράγματα εδώ μέσα...Πάντως πραγματικά μακάρι να βρώ χρόνο να το δω από κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2009 #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ψήνεστε να κανονίσουμε να φορτώσουμε κανα αμάξι να πάμε παρεούλα να γουστάρουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 18, 2009 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Εύκολα και χαλαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ψήνεστε να κανονίσουμε να φορτώσουμε κανα αμάξι να πάμε παρεούλα να γουστάρουμε? Τώρα που ο καιρός κρατάει ακόμη.....βιαστείτε ρε μάγκες....μιά ώρα και κάτι ψηλά δρόμο απο Αθήνα είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2009 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Κυριακή?βολεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Κυριακή?βολεύει?Πές μου ποιά να σου πω....αυτη όχι..η επόμενη είναι μιά χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2009 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ναι για την επόμενη.πάω να στήσω thread να κάνουμε κερκίδα έτοιμοοοοοοοοοοοο http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062686764#post1062686764 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 18, 2009 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Ακόμη και εγω που το έφτιαξα, έχω την ανάγκη να "πληρώσω εισητήριο" όταν μπαίνω γιά θέαση στον Παράδεισο...είναι το γενικότερο κλίμα τέτοιο που με προκαλεί γιά αυτη την συμβολική πράξη, άσε που έτσι νοιώθω περισσότερο ότι πήγα κινηματογράφο!!!.Είναι το γενικότερο κλήμα που κάνει τα εισιτήρια που έφτιαξες αταίριαστα και ολίγον κιτς.Τα εισιτήρια που ταιριάζουν στο σινεμά σου φίλτατε γράφουν επάνω 170 δρχ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Είναι το γενικότερο κλήμα που κάνει τα εισιτήρια που έφτιαξες αταίριαστα και ολίγον κιτς.Τα εισιτήρια που ταιριάζουν στο σινεμά σου φίλτατε γράφουν επάνω 170 δρχ.Γιά τις δραχμές έχεις δίκιο...όμως δεν το σκέφτηκε η γυναίκα μου, που μου τα έκανε δώρο-έκπληξη.Το φόντο με το παιδάκι και την ταινία το λατρεύω γιατί μου θυμίζει εμένα όταν μεγάλωνα με τα καρούλια στο καμαράκι προβολής στον κινηματογράφο του παππού μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ναι για την επόμενη.πάω να στήσω thread να κάνουμε κερκίδαέτοιμοοοοοοοοοοοο http://www.thelab.gr/showthread.php?p=1062686764#post1062686764 Οκ...πάω μιά βόλτα απο εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.