Jump to content

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

nanopoulo

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Να ξέρετε παιδιά, πως το σημαντικότερο πράγμα που έχω κρατήσει απο τον Παράδεισο και απο εποχή θερινών συναθρήσεων, ακόμη δεν σας το έχω παρουσιάσει...χρειάζεται λίγη δουλειά γιά να βγεί, και μάλλον αύριο θα είναι και αυτό έτοιμο!!!

rofl μετρηστε ποσα ευχαριστω περασαν απο την οθονη σας στο πρωτο ποστ και κερδιστε δωρεαν ποπ κορν!

αληθεια ποσο σου κοστισε ολο αυτο απο πλευρας εξοπλισμου?

rofl μετρηστε ποσα ευχαριστω περασαν απο την οθονη σας στο πρωτο ποστ και κερδιστε δωρεαν ποπ κορν!

αληθεια ποσο σου κοστισε ολο αυτο απο πλευρας εξοπλισμου?

Το σημαντικότερο κόστος, είναι στην εύρεση η την διαμόρφωση του χώρου έτσι ώστε να μπορούν τα μηχανήματα να αποδώσουν σε ήχο και εικόνα τα ανάλογα σχετικά με το κόστος τους.

Επίσης η εμπιρεία και η συνεχής ενημέρωση-γνώση πάνω στο αντικείκεμενο καθώς επίσης και η απίστευτη προσωπική δουλειά, είναι κάτι που δεν μπορεί να κοστολογηθεί.

Επίσης τα διάφορα μπιχλιμπίδια διακοσμητικά που βλέπεεις είναι η, προσωπικά κημείλια η αντικείμενα αγοράσμένα απο διάφορες δημοπρασίες και καταστήματα του εξωτερικού,κυρίως απο Αμερική.

Εαν σε ενδιαφέρει απλά ένα σχετικό κόστος των συγκεκριμένων μηχανημάτων, θα μπορούσα να σου πω ένα ποσό γύρω στα 40 χιλιάρικα.

Απο εκεί και πέρα, ότι άλο βλέπεεις απο καρέκλες-διακοσμητικά-προσωπική δουλεά και φυσικά κτίσμα δεν μπορώ να τα κοστολογήσω.

Οτι και να πει κανεις για την δουλεια ειναι λιγο. 1000 Μπραβο πρωτα απο ολα για την υπομονη σου και αλλα τοσα για ολη αυτη την δουλεια που εχεις κανει. Πραγματικα ειναι κατι πολυ ξεχωριστο. Σου ευχομαι οτι καλυτερο μεχρι να βαλεις και την τελευταια πινελια να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι.

μαλιστα!

να υποθεσω οτι βλεπεις καθημερινα ταινιες ε?:upside:

Ε όχι και καθημερινά γιατί δεν υπάρχει κάθε μέρα ελεύθερος χρόνος, όμως πάρα πολύ συχνά, και μάλιστα με παρέες...έχει μαθευτεί βλέπεις στα περίχωρα και με πέρνουν τηλέφωνο για το ποια ταινία παίζουμε απόψε!!!

Οτι και να πει κανεις για την δουλεια ειναι λιγο. 1000 Μπραβο πρωτα απο ολα για την υπομονη σου και αλλα τοσα για ολη αυτη την δουλεια που εχεις κανει. Πραγματικα ειναι κατι πολυ ξεχωριστο. Σου ευχομαι οτι καλυτερο μεχρι να βαλεις και την τελευταια πινελια να εισαι παντα καλα και να το χαιρεσαι.

Ποτέ δεν υπάρχει τέλος σε αυτό το ταξίδι και πολύ καλά το λές και εσύ ,στο τέλος του μηνύματό σου!!!

Τιμή μου, το πρώτο σου μήνυμα στο Lab ,σε αυτό το θέμα.

......μόλις πριν είδα σε 3+ μέτρα οθόνη τα χάλια ΠΑΟ και ΑΕΚ!!!

Ξεχωριστό θέμα...συγχαρητήρια για την επιμονή και υπομονή σου για να ολοκληρώσεις αυτό που σε κάνει να νιώθεις όμορφα! Η δουλειά, το μεράκι και τα χρήματα που έχουν διατεθεί για το Σινεμά σου έχουν δημιουργήσει κάτι που σπάνια έως απίθανο να δείς...

Μπράβο σου...

Ε όχι και καθημερινά γιατί δεν υπάρχει κάθε μέρα ελεύθερος χρόνος, όμως πάρα πολύ συχνά, και μάλιστα με παρέες...έχει μαθευτεί βλέπεις στα περίχωρα και με πέρνουν τηλέφωνο για το ποια ταινία παίζουμε απόψε!!!

Ποτέ δεν υπάρχει τέλος σε αυτό το ταξίδι και πολύ καλά το λές και εσύ ,στο τέλος του μηνύματό σου!!!

Τιμή μου, το πρώτο σου μήνυμα στο Lab ,σε αυτό το θέμα.

......μόλις πριν είδα σε 3+ μέτρα οθόνη τα χάλια ΠΑΟ και ΑΕΚ!!!

δηλαδη κοβεις (οντως) και εισητηρια και βγαζεις κερδος?:hmm:

δηλαδη κοβεις (οντως) και εισητηρια και βγαζεις κερδος?:hmm:

Χμ, 1000 εισιτήρια x 0.50€ το καθένα = 500€ όταν έχουν "πουληθεί" όλα σε βάθος χρόνου.

Σωστά, μου φαίνεται άριστη επιχειρηματική κίνηση που αποδίδει και αποσβαίνει το κόστος της ταχύτατα.

Γεια σου ρε Κώστα, μου άνοιξες τα μάτια :jump1:

Πολυ καλη δουλεια,μπραβο σου!!

οντως απορια το χω και εγω αυτο.για να κοβεις εισιτιρια κτλ δεν χρειαζεσαι σχετικη αδεια?καλα για κερδος δεν μιλαμε γιατι ειναι 14 θεσεις.απο 50 λεπτα ο καθενας ειναι 7 ευρω η προβολη.τοσα εχει το εισιτηριο στα village.

Δεν έχει απαντήσει το παληκάρι ακόμα, αλλά δεν είδα πουθενά να λέει ότι θα κόβει εισιτήρια επαγγελματικά. Εκτιμώ ότι για να βοηθήσει στο "feeling" του cinema η γυναίκα του όπως είπε πήρε την πρωτοβουλία και έκοψε τα εισιτήρια. Ίσως τα δίνει με 50 λεπτά στους φίλους του, ίσως τα δίνει και έτσι.

Πριν αρχίσουν οι διάφορες υποθέσεις παρακαλώ να περιμένετε απάντηση από τον OP.

Λολ, σιγά μη βγάζει και κέρδος. Αν και πιστεύω ότι όλα αυτά είναι μέρος της εκπληκτικής διακόσμησης, ακόμα κι αν τα εισιτήρια τα πούλαγε όντως, με τα τόσες χιλιάδες ευρώ που έχει ρίξει στο όλο εγχείρημα, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει απόσβεση...

Ούτως ή άλλως, έχω την εντύπωση πως αυτό το σινεμαδάκι είναι για να περνάει ατελείωτες ώρες απολαμβάνοντας ταινίες με την οικογένεια και τους φίλους του! Αυτή είναι η ουσία ;)

αη χεητ γουεν αι ντου δις,αλλα πιστευω πως ειναι καλυτερα να τα πω εγω,παρα καποιο δικαστηριο

νομος 2121/1993

1. Τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 - 15.000 Ευρώ, όποιος χωρίς δικαίωμα και κατά παράβαση των διατάξεων του παρόντος νόμου ή διατάξεων των κυρωμένων με νόμο πολυμερών διεθνών συμβάσεων για την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας, εγγράφει έργα ή αντίτυπα, αναπαράγει αυτά άμεσα ή έμμεσα, προσωρινά ή μόνιμα, με οποιαδήποτε μορφή, εν όλω ή εν μέρει, μεταφράζει, διασκευάζει, προσαρμόζει ή μετατρέπει αυτά, προβαίνει σε διανομή αυτών στο κοινό με πώληση ή με άλλους τρόπους ή κατέχει με σκοπό διανομής, εκμισθώνει, εκτελεί δημόσια, μεταδίδει ραδιοτηλεοπτικά κατά οποιοδήποτε τρόπο, παρουσιάζει στο κοινό έργα ή αντίτυπα με οποιοδήποτε τρόπο, εισάγει αντίτυπα του έργου που παρήχθησαν παράνομα στο εξωτερικό χωρίς τη συναίνεση του δημιουργού και γενικά εκμεταλλεύεται έργα αντίγραφα ή αντίτυπα που είναι αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας ή προσβάλλει το ηθικό δικαίωμα του πνευματικού δημιουργού να αποφασίζει για τη δημοσίευση του έργου στο κοινό καθώς και να παρουσιάζει αυτό αναλλοίωτο χωρίς προσθήκες ή περικοπές.
Άρθρο 64: ΚατάσχεσηΕφόσον πιθανολογείται προσβολή της πνευματικής ιδιοκτησίας ή συγγενικού δικαιώματος προβλεπόμενου στα άρθρα 46 έως 48 και 51 του παρόντος νόμου, το Μονομελές Πρωτοδικείο διατάσσει ως ασφαλιστικό μέτρο τη συντηρητική κατάσχεση των αντικειμένων που κατέχονται από τον καθ΄ ου και αποτελούν μέσο τέλεσης ή προϊόν ή απόδειξη της προσβολής

(και κανω παρα πολυ προχειρη αναφορα...δυστυχως ειναι και πολλες αλλες διαταξεις που εχουν εφαρμογη εδω...)

ολο το προηγουμενο ποστ,ακυρο εαν ο φιλος μας εχει παρει ηδη την προβλεπομενη αδεια απο τους οργανισμους συλλογικης διαχειρισης

Unbelievable....με έπιασε ένα δέος...φλάσαραν ξαφνικά μπροστά μου όλες οι παλιές (όχι και πολύ :) ) εποχές...παιδιά-αθωότητα-συγκίνηση-αληθινά πράγματα, καταστάσεις αισθήματα...

Μπράβο που κρατάς παραδόσεις και ήθοι και δεν αφήνεις να ξεχαστεί το "παλίο" από την ζωή μας. Μακάρι όλα να σου πάνε καλά και καλό franchising!! :) :)

Χμ, 1000 εισιτήρια x 0.50€ το καθένα = 500€ όταν έχουν "πουληθεί" όλα σε βάθος χρόνου.

Σωστά, μου φαίνεται άριστη επιχειρηματική κίνηση που αποδίδει και αποσβαίνει το κόστος της ταχύτατα.

Γεια σου ρε Κώστα, μου άνοιξες τα μάτια :jump1:

μπορει να μη το κανει για κερδος,αλλα για να μην υπαρχει καταχρηση.

δε ξερω αν το εχει μονο για φιλους η και για ανοιχτο για δημοσιο κοινο.

εσυ seedarεις τορρεντς? :hmm:

ναι

Παιδιά, μισό λεπτό γιατί δημιουργείται θέμα χωρίς λόγο νομίζω...

Τα εισητηριάκια αυτά είναι ένα αναμνηστικό χαρτάκι το οποίο πέρνει απο μία φορά κάθε ένας νέος φίλος που έρχετε στον Παράδεισο και επάνω του γράφουμε χειρόγραφα και το νούμερο της θέσης στο οποίο κάθετε.

Δεν είναι επαγγελματικά εισητήρια και φυσικά η κίνηση αυτή δεν αποσκοπεί σε κέρδος.Απλά επειδή θέλησα ο κάθε φίλος που έρχετε στον Παράδεισο να μπαίνει εξ'όλοκλήρου στην ψυχολογία του στύλ"πάω απόψε κινηματογράφο",να υπάρχουν και αυτά τα εισητηριάκια.Βάλαμε ένα ποσό επάνω 50 λεπτών γιά να υπάρχει ,όμως οι περισσότεροι,, ακριβώς επειδή θέλουν να συμμετέχουν σε αυτη την διαδικασία και το χαίρονται απίστευτα , αφήνουν στον κουμπαρά του ταμείου μας (χονδρός-Λιγνός),όταν το θέλουν αυτά τα 50 λεπτά η και λιγότερα-περισσότερα.Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό, έτσι και αλλοιώς το εισητηριάκι θα το πάρουν.Εγω μαζί με την γυναίκα μου 50 λεπτά βάζουμε πάντοτε, κάθε φορά που βλέπουμε ταινία, είτε μόνοι μας, είτε με φίλους.

Επίσης να πω ότι με την θέαση ταινίας προσφέρουμε στους φίλους μας αναψυκτικά-πατατάκια-πόπ κόρν, η ότι άλλο διαθέτει τέλως πάντων εκείνη την βραδιά η "καντίνα μας'!!!

Δεν είναι και λίγες οι φορές εκείνες που η καντίνα γίνεται ρεφενέ!!!

Εδω σκεφτείτε ότι στο Θερινό Παράδεισο ,βγάζω τα ανήψια μου στο διάλειμμα με ταψιά κρεμασμένα στον λαιμό (όπως παλια..)και κερνάνε τον κόσμο Κόκ και πατατάκια!!!

Ισως μερικά πράγματα σε κάποιους που διαβάζουν αυτό το θέμα να είναι ακαταλαβίστικα η υπερβολικά, όμως...χωρίς αυτη την υπερβολή, πολλά πράγματα, πιστέψτε με...δεν θα τα είχαν νοιώσει οι φίλοι που μας επισκέπτονται εδω,αλά ούτε και εμείς οι ίδιοι.

Υπερβολικός έτσι και αλλοιώς απο μόνος του είναι ο Παράδεισος...

Πιστεύει κανείς απο εδω μέσα ότι υπάρχει περίπτωση η θέλησα να κάνω κάτι τέτοιο γιά κέρδος και μάλιστα με αυτές τις συνθήκες;....γιά όνομα του Θεού.

Ελπίζω να σας έλυσα τις όποιες απορίες...αν πάλι όχι εδω είμαι....χαίρομαι πάντως που οι περισσότεροι φίλοι κατάλαβαν απο μόνοι τους την φιλοσοφία όλης αυτης τς κίνησης.Τούρτα χωρίς κερασάκι η διακοσμητκά ζαχαρωτά καλούδια δεν γίνεται, πάει και τελείωσε.Εαν πάλι είμαι παράνομος, ας έρθουν να με πάνε μέσα....τους κερνάω τανία πριν τις χειροπέδες!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.