chrooooo Σεπτέμβριος 16, 2009 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 :worship::worship::worship: πραγματικα..δεν ξερω τι αλλο να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 θελεις να γινουμε φιλοι?να παντρευτω την αδερφη σου? Μετά απο 15 χρόνια γάμου ίσως και να γίνει κάτι!!!:kiss3: οι σκηνες ειναι απο το chronos? Είναι απο το Baraca.....δισκάκι Blue Ray εκπληκτικό που όμως δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια φίλε, είναι καταπληκτικό! Είχαμε σκεφτεί κάτι ανάλογο με κάτι φίλους, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος και χρήμα. Σου εύχομαι όσο πιό γρήγορα γίνεται να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου και εσύ κάποτε...ότι χρειαστείς εδω είμαστε... Απίστευτος! Είναι εκπληκτικό!Υ.Γ. Σε θυμάμαι στο ram-shop και στο hacshop αρκετές φορές.. ή σε μπερδεύω με άλλον; Εχω βρεθεί αρκετές φορές εκεί στο παρελθόν...μάλλον καλά θυμάσαι... Ωπ,το μαύρο δωμάτιο του γιάννη!Νομίζω ότι μου έχει διαφύγει να στο πω στο avclub,αλλά θα στο πω τώρα. Καταπληκτικότατο! Αυτό που μου έκανε πολύ κλικ,είναι το ρολόι.Αλήθεια υπάρχει περίπτωση να βρει κανείς κάνα τέτοιο εντός εσωτερικού; Το ίδιο ρολόι το είδα σε φετεινή μεγάλη έκθεση στην Αθήνα γιά χονδρέμπορους με τιμή τετραπλάσια απο ότι το αγόρασα εγω απο Ιαπωνία, και σκέψου...μιλάμε γιά χονδρική!!! Στο avclub γράφεις με ίδιο name; Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους γιά την συμμετοχή σας στο θέμα και τα λόγια σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 16, 2009 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Ευχαριστώ,με ένα ψάξιμο το βρήκα και έξω αλλά θέλουν να χεις paypal... Με το ίδιο γράφω,απλά είναι Johnson,όχι Johnsonb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0x13 Σεπτέμβριος 16, 2009 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Για δες τι κανει ο ανθρωπος αν εχει μερακι και επιμονη!Ο,τι και να πω λιγο. ΘΕΟΣ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 16, 2009 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Mαστορα τα συγχαρητηρια μου και σ'αυτο το forum...:clap: ναι στε καλα να το απολαμβανετε, κι εσυ κι η οικογενεια και οι φιλοι... εχεις περασει το χομπυ σε αλλο επιπεδο.... και για το επομενο htpc της αιθουσας may i suggest μοντα σε παλια μηχανη προβολης.... να δεσει καλυτερα με το ολο σκηνικο. υ.γ παιζει καμια μακρινη συγγενεια με τον Doc Brown? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Mαστορατα συγχαρητηρια μου και σ'αυτο το forum...:clap: ναι στε καλα να το απολαμβανετε, κι εσυ κι η οικογενεια και οι φιλοι... εχεις περασει το χομπυ σε αλλο επιπεδο.... και για το επομενο htpc της αιθουσας may i suggest μοντα σε παλια μηχανη προβολης.... να δεσει καλυτερα με το ολο σκηνικο. υ.γ παιζει καμια μακρινη συγγενεια με τον Doc Brown? Φίλε είσαι μέσα στο μυαλό μου.....εδω και πολύ καιρό προσπαθώ να φέρω στον Παράδεισο την κινηματογραφική μηχανή προβολής του κινηματογράφου ΟΡΦΕΑ του παππού μου!!! Δυστυχώς εδω και χρόνια μαράζει μέσα σε ένα υπόγειο θαμένη σε μιά ξύλινη κούτα και ο θειός μου επιμένει να μου κάνει πείσματα....που θα πάει..ελπίζω να του την πάρω κάποια στιγμή.... Είναι το ονιρό μου αυτό...να προβάλει ο προτζέκτορας μέσα απο αυτη την μηχανή...αυτό μόνο να καταφέρω και ας πεθάνω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 17, 2009 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Να'σαι καλά βρε αδερφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 17, 2009 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Να'σαι καλά βρε αδερφέ. ότι είπε ο Πέτρος.να σαι καλά επίσης με την πρώτη ευκαιρία αν κατέβω προς Άργος θα σε επισκεφθώ να το δω από κοντά. Γνωριζόμαστε από το Extreme Υ.Γ. sticky παιδιά......μη χαθεί αυτό το μοναδικό θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Σεπτέμβριος 17, 2009 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 τι μου θύμησες....πρώτη φορά σινεμά με φίλους, χωρίς γονείς...στον Ορφέα με τους κολλητούς να δούμε το Indiana Jones and the last crusade στην 5η Δημοτικού!!!πολύ ωραία δουλειά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Σεπτέμβριος 17, 2009 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Έχω πάθει την πλάκα μου!Πέρα από τα όσα μπράβο και να σου πω, δεν σου κρύβω πως σε ζηλεύω αφάνταστα!!!Έχεις κάνει τρομερή δουλειά και φαίνεται αυτό.Σου εύχομαι να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 17, 2009 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Tα λόγια πραγματικά είναι περιττά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 17, 2009 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 ενα μπραβο και απο μενα αν και εχω διαβασει ολο το θεμα στο αλλο φορουμ.. μπραβο λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 17, 2009 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Απιστευτη δουλεια :-O:-O:-O απλα respect Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 17, 2009 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Απλα WoW !!!! Φοβερος ο σινεμας, εισαι άνθρωπος με μερακι. :worship: Congratulations! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 17, 2009 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Σεπτέμβριος 17, 2009 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Καταπληκτικο, εχω μεινει αφωνος... :nada:Μπραβο για το μερακι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 17, 2009 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Άθλιο! Αίσχος! ένταξη με πιάσατε!:sorry: ζηλεύω Κρίμα που μένω Θεσσαλονίκη γιατί θα ήταν καλή φάση να το δω από κοντά! :magic: :to_pick_ones_nose: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 17, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 ότι είπε ο Πέτρος.να σαι καλάεπίσης με την πρώτη ευκαιρία αν κατέβω προς Άργος θα σε επισκεφθώ να το δω από κοντά. Γνωριζόμαστε από το Extreme Υ.Γ. sticky παιδιά......μη χαθεί αυτό το μοναδικό θέμα Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός φίλος είσαι ,όμως δεν πειράζει... Οταν σε πάρει ο δρόμος προς τα μέρη μας, θα σε περιμένω... τι μου θύμησες....πρώτη φορά σινεμά με φίλους, χωρίς γονείς...στον Ορφέα με τους κολλητούς να δούμε το Indiana Jones and the last crusade στην 5η Δημοτικού!!!πολύ ωραία δουλειά!! Γειά σου βρε πατριώτη!!! Δεν έχεις δικαιολογία να μένουμε στα ίδια χώματα και να μην επισκεφτείς τον παράδεισο...άσε που έχουμε και τις ίδιες μνήμες απο τον ιστορικό ΟΡΦΕΑ του Μαυροειδή!!! Ρίξε pm γιά την επίσκεψη, έτσι ώστε να σε δω και απο κοντά και να μεταφέρεις και εσυ εδω την δική σου άμεση γνώμη... Ευχαριστώ απο καρδιάς και όλους τους υπόλοιπους φίλους που με τίμησαν με την συμμετοχή τους στο θέμα έως τώρα....να'στε καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 17, 2009 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 btw εκεί στα μέρη σου το 2007 παρουσιάστηκα φαντάρος (Ναύπλιο)οπότε είναι ένας ακόμα λόγος που θα ήθελα να ξανακατεβώ εκεί κάτω γιατί είχα περάσει γα-τα:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanopoulo Σεπτέμβριος 17, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Οσοι αναριωτούνται γιά το εαν έχω προχωρήσει και σε θερινό προσωπικό σινεμά, θα τους προλάβω ,αφού κάτι τέτοιο το κάνω πράξη κάθε καλοκαίρι απο το 2005 και μετά, απο την εποχή δηλαδή πριν ανακατασκευάσω το πατρικό μου σπίτι. Γιά του λόγου το αληθές μιά ματιά εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.