isaias1983 Σεπτέμβριος 24, 2009 Author #81 Σεπτέμβριος 24, 2009 Λοιπον....Εχουμε νεα...Σημερα παρελαβα την Albatron 4870 1GB---->http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...4AAE388CDF3D26Το κουτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ....κ ειχε μονο ενα καλωδιο εξαπινο για τροφοδοσια της καρτας...Ουτε Dvi-Hdmi adaptor ουτε οτι αλλο μπορει να ειχε κανονικα...Δεν ειμαι σιγουρος για το τι επρεπε να ειχε γιατι δεν βρηκα review της καρτας για να δω τα συνοδευτικα...Αυτα τα λιγα για το καλο Πλαισιο...Αααα κ οταν μου εφεραν την καρτα ουτε που μου ζητησαν την παλια....Αν δεν τους το ελεγα εγω δεν θα την επαιρναν....Η ανοργανωσια στο μεγαλειο της....Δεν πηρα ξανα τηελφωνο γιατι ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη....Απλα ηθελα να ενημερωση για την εκβαση του θεματος....
astrolabos Σεπτέμβριος 24, 2009 #83 Σεπτέμβριος 24, 2009 και γιατι την εδωσες;;:p Κάτι τέτοιες στιγμές με κάνουν και αναπολώ το groan...
hayabusa Σεπτέμβριος 24, 2009 #84 Σεπτέμβριος 24, 2009 Λοιπον....Εχουμε νεα...Σημερα παρελαβα την Albatron 4870 1GB---->http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...4AAE388CDF3D26Το κουτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ....κ ειχε μονο ενα καλωδιο εξαπινο για τροφοδοσια της καρτας...Ουτε Dvi-Hdmi adaptor ουτε οτι αλλο μπορει να ειχε κανονικα...Δεν ειμαι σιγουρος για το τι επρεπε να ειχε γιατι δεν βρηκα review της καρτας για να δω τα συνοδευτικα...Αυτα τα λιγα για το καλο Πλαισιο...Αααα κ οταν μου εφεραν την καρτα ουτε που μου ζητησαν την παλια....Αν δεν τους το ελεγα εγω δεν θα την επαιρναν....Η ανοργανωσια στο μεγαλειο της....Δεν πηρα ξανα τηελφωνο γιατι ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη....Απλα ηθελα να ενημερωση για την εκβαση του θεματος....δεν είσαι σίγουρος για το τι έπρεπε να περιέχει η συσκευασία αλλά την ειρωνεία περι "καλου Πλαισιου" και "ανοργανωσιας" ήξερες να την πετάξεις. Μήπως έπρεπε να σου στείλουν και καμια δωροεπιταγή για να τους συγχωρήσεις ;μπράβο, πολύ ωραία λογική...σε συγχαίρω.
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 24, 2009 #85 Σεπτέμβριος 24, 2009 Λοιπον....Εχουμε νεα...Σημερα παρελαβα την Albatron 4870 1GB---->http://www.plaisio.gr/product.aspx?p...4AAE388CDF3D26Το κουτι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ....κ ειχε μονο ενα καλωδιο εξαπινο για τροφοδοσια της καρτας...Ουτε Dvi-Hdmi adaptor ουτε οτι αλλο μπορει να ειχε κανονικα...Δεν ειμαι σιγουρος για το τι επρεπε να ειχε γιατι δεν βρηκα review της καρτας για να δω τα συνοδευτικα...Αυτα τα λιγα για το καλο Πλαισιο...Αααα κ οταν μου εφεραν την καρτα ουτε που μου ζητησαν την παλια....Αν δεν τους το ελεγα εγω δεν θα την επαιρναν....Η ανοργανωσια στο μεγαλειο της....Δεν πηρα ξανα τηελφωνο γιατι ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη....Απλα ηθελα να ενημερωση για την εκβαση του θεματος....ειλικρινά πιστεύω πως τα θέλουν τα μισοφέγγαρα σου..ήρθε ο "κουριερας", δεν είδες την κάρτα? άμα δεν την είδες καλά να πάθεις (το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) & άμα την είδες τότε έχεις μια τάση προς μαζοχισμό.. έτσι δεν είναι?
isaias1983 Σεπτέμβριος 24, 2009 Author #86 Σεπτέμβριος 24, 2009 Δεν ειμαι σιγουρος....Αλλα κ το καλωδιο που ειχε δεν ηταν καν σε σακουλακι....Κ το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο...Εξου κ το σχολιο "καλο Πλαισιο"....Η ανοργανωσια πηγαινε στο οτι δεν μου ζητησαν την παλια καρτα κ αν δεν τους εδινα εγω με το ζορι δεν θα την επαιρναν...Anyway απλα ποσταρα την εξελιξη...Την καρτα την ειδα οτι την εφεραν...Αλλα δεν εχω αλλο χρονο να παιζω με το Πλαισιο....Αυτοι που το εκαναν ξερουν πολυ καλα ποιοι ειναι κ γιατι το εκαναν...Αν καποιοι θελετε να τους καλυπτετε οκ....Μια χαρα RMA k service εχουν αλλα οτι πουλανε μεταχειρισμενα για καινουρια ειναι πια δεδομενο για μενα.
mini_fan Σεπτέμβριος 24, 2009 #87 Σεπτέμβριος 24, 2009 Δηλαδη αν δεν τους την εδινες απο μονος σου δεν θα την επαιρναν πισω αφου δεν σου τη ζητησαν. Και μετα με 2 aftermarket ψυκτρες θα ειχες ενα Crossfire λουκουμι. Και ολα αυτα με 99€.Και εχεις και παραπονο.Τα συμπερασματα δικα σας.I rest my case.
RootX Σεπτέμβριος 24, 2009 #88 Σεπτέμβριος 24, 2009 Αν μιλάμε για καινούργια κάρτα, από το ράφι δλδ, άσχετο με το πόσο έχει, αν το κουριερ δεν ζήτησε την παλιά κλπ, δεν πρέπει να έχει στη συσκευασία τουλάχιστον manual και cd με οδηγούς + συνοδευτικό software?
spc Σεπτέμβριος 24, 2009 #89 Σεπτέμβριος 24, 2009 Κάποια στιγμή πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι, καλώς ή κακώς, τα μτχ στο ράφι πάνε πακέτο με το RMA που πλέον ‘’απαιτείτε’’.Δεν είναι και κανα νέο άλλωστε.Αν ξέρεις πώς να το ‘’διαχειριστείς’’ μόνο κερδισμενος βγαίνεις.Μην τα θέλουμε όλα δικά μας (ασχέτως αν τυπικά έχουμε δικαίωμα να φωνάζουμε).
RootX Σεπτέμβριος 24, 2009 #90 Σεπτέμβριος 24, 2009 spc, δεν ξέρω αν αυτό που λες αποτελεί πρακτική (που για να το λες μάλλον έτσι θα είναι) αλλά όσα χρόνια ψώνιζα ελλάδα (έκανα και απιστίες και έπαιρνα από πλαισιο/μουλτι/eshop/hac κλπ) ποτέ δεν παρέλαβα συσκευασία που να έχει το προϊόν και ένα καλώδιο. Πάντα ήταν πλήρες. Και όχι, δεν πήγαινα με κονκάρδα thelab.gr στο πέτο
spc Σεπτέμβριος 24, 2009 #91 Σεπτέμβριος 24, 2009 RootX (με τρελαίνει η τυπικότητα ) Δεν λέω καταρχήν κάτι που δεν έχω ξαναπεί εδώ μέσα. Είναι κάτι που συμβαίνει πάντως (μιλάω πάντα από προσωπική εμπειρία και από αυτά που βλέπω και μαθαίνω από γνωστούς κλπ). Δεν ξέρω αν είναι ʽπολιτικήʼ με την ʽκακή έννοιαʼ. Απʼ ότι έχω καταλάβει απλώς, με την ίδια ευκολία που επιστέφεται κάτι με την ίδια ευκολία ξαναμπαίνει στο ράφι. So simple. Επίσης να πω ότι δεν παρακολούθησα το θέμα απλώς έκανα μία γενική παρατήρηση. Επιπροσθέτως, να πω ότι προσωπικά το Πλαίσιο είναι από τα ελάχιστα καταστήματα που σέβομαι και προτιμώ ως καταναλωτής και σχεδόν ποτέ δεν έχω ʽκαταφέρειʼ να του καταλογίζω κακή πρόθεση ή κουτοπονηριά (γνωστά φαινόμενα στην Ελλάδα). Απλώς ξέρω να ʽφυλάγομαιʼ και από όσα ʽστραβάʼ (όχι ιδιαίτερα σοβαρά – αφού πάντα στο τέλος μπορείς να βγάλεις άκρη) μπορεί να έχει. ΥΓ Εσύ δεν χρειάζεσαι κονκάρντα καρντιά μου, έχει (είχες τουλάχιστον) εκτόπισμα. YΓ 2 Οι εν λόγω απιστίες σου ήταν από τα πολλά που έχω καταπιεί (τώρα που θα πάει το μυαλό του καθενός δεν θέλω καν να φαντάζομαι) ΥΓ 3 Η συσκευασία είναι πλήρΗς, όχι πλήρΕς
yanni Σεπτέμβριος 24, 2009 #92 Σεπτέμβριος 24, 2009 Μήπως η συσκευασία είναι πλήρης στην περίπτωση του παιδιού? Δεδομένου ότι η Albatron έχει πετάξει όλες τις σχετικές εξόδους στο πίσω μέρος της κάρτας (HDMI,DVI,VGA) και έχει αφήσει στην απέξω το TV out, δεν έχει την "υποχρέωση" να βάλει μέσα στο κουτί κάτι περισσότερο από το καλώδιο της τροφοδοσίας και ένα dvd με οδηγούς και manual.
ganastasiou Σεπτέμβριος 24, 2009 #93 Σεπτέμβριος 24, 2009 Δεν πηρα ξανα τηελφωνο γιατι ξερω οτι δεν προκειται να βγαλω ακρη....Απλα ηθελα να ενημερωση για την εκβαση του θεματος.... Δεν ξέρω τελικά αν όσα λές είναι αλήθεια,μάλλον δεν θα το μάθω.Το να μήν "απαιτείς" να είναι έστω και μετά κόπων και βασάνων η κάρτα τέλεια,μου ακούγεται για μεγάλο ΨΕΜΑ.Δεν υποστηρίζω το πλαίσιο για κανένα λόγο,αλλά αν είχα πρόβλημα τότε θα το πήγαινα μέχρι τελικής πτώσης το θέμα.Εσύ βλέπω παραδόθηκες εύκολα,τώρα τον λόγο μάλλον είναι προφανής για να συνεχίζεις να γράφεις λασπολογίες για το πλαίσιο. Αν δεν ξέρεις να διεκδικείς το δικαιώμα σου σαν καταναλωτής μέσα στα όρια του λογικού και νόμιμου πάντα,αλλά το αναφέρεις μέσα σε ένα φορουμ και προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις,μάλλον τατιανίζεις μου φαίνεται.
VIL Σεπτέμβριος 24, 2009 #94 Σεπτέμβριος 24, 2009 [quote name='spc;1062689817Απʼ ότι έχω καταλάβει απλώς' date=' με την ίδια ευκολία που επιστέφεται κάτι με την ίδια ευκολία ξαναμπαίνει στο ράφι. So simple.[/b']Εάν το λες έτσι απλά, αυτό σημαίνει ότι πραγματικά κάτι δεν πάει καλά.Θα το χαρακτηρίσω κακή πρόθεση του καταστήματος ,για τους πελάτες του που το προτιμούν, για να μη το πω αλλιώς.
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 25, 2009 #95 Σεπτέμβριος 25, 2009 πάντως στο θέμα τις συσκευασίας για το άμα είναι ανοιχτή η κλειστή δεν παίζει ρόλο γιατί εγώ παράδειγμα ψήνομαι να πάρω το G19 αλλά είναι πολλά τα φράγκα για να τα σκάσω χωρίς να πιάσω το πληκτρολόγιο, οπότε μου ανοίξανε ένα g19 επιτόπου για να το δω και να το πιάσω να δω πως κάθεται στο χέρι, το ανοιγμένο δεν είναι ντε και καλά μεταχειρισμένο.και από την στιγμή που έχεις εγγύηση που είναι το πρόβλημα?edit:και Sorry ρε παιδιά όταν ο ΧΨ έχει πάρει τροφοδοτικό που από βλακεία του δεν του έφτασε η πήρε ψύχτρα που δεν χώρεσε στο κουτί του πάλι από βλακεία και την επιστρέφει στο πλαίσιο, το πλαίσιο τι θα τα κάνει αυτά? ενθύμια θα τα κρατήσει? ολοκαίνουργια προϊόντα είναι. δεν γίνετε να θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 25, 2009 #96 Σεπτέμβριος 25, 2009 Αυτο που λενε οτι μεσα σε 7 ημερες μπορεις να επιστρεψεις ενα προιον αν δεν σου κανει, ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει οτι γινεται αρκει να ειναι η συσκευασια αψογη ωστε να μπορει να ξαναπουληθει. Εγω ειχα επιστρεψει μια ψυχτρα στο πλαισιο με χρησιμοποιημενη την θερμοαγωγιμη παστα και την πηραν πισω κανονικα, ηταν ομως ολα τα αλλα αψογα.
RootX Σεπτέμβριος 25, 2009 #97 Σεπτέμβριος 25, 2009 Το εάν είναι σφραγισμένο ή όχι δεν με ενόχλησε ποτέ.Το να μην έχει τα συνοδευτικά που προβλέπεται και το να μην είναι διακριτό εάν πρόκειται για bulk ή retail όμως, σαφώς και με ενοχλεί και θα το κυνηγούσα.Προσωπική άποψη και τακτική το παραπάνω.
stylejohn Σεπτέμβριος 25, 2009 #98 Σεπτέμβριος 25, 2009 edit:και Sorry ρε παιδιά όταν ο ΧΨ έχει πάρει τροφοδοτικό που από βλακεία του δεν του έφτασε η πήρε ψύχτρα που δεν χώρεσε στο κουτί του πάλι από βλακεία και την επιστρέφει στο πλαίσιο, το πλαίσιο τι θα τα κάνει αυτά? ενθύμια θα τα κρατήσει? ολοκαίνουργια προϊόντα είναι. δεν γίνετε να θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.Ας τα παει στο stock house να τα αγορασουμε απο εκει και να τα κατεβασει και 30% :dance3:
VIL Σεπτέμβριος 25, 2009 #99 Σεπτέμβριος 25, 2009 RootX Συμφωνώ. Εφ όσων πληρώνω retail απαιτώ να ανταποκρίνεται (με την συσκευασία) το υλικό που αγοράζω. Δεν με ενδιαφέρει από πιο κατάστημα θα είναι αγορασμένο απλά όταν αγοράζω retail και διαπιστώνω ότι είναι ανοιγμένο με προϊδεάζει για (μπαμπεσιά) έχω άδικο?
RootX Σεπτέμβριος 25, 2009 #100 Σεπτέμβριος 25, 2009 Κοίτα VIL,το εαν είναι ανοιχτό δεν ξέρω αν προϊδεάζει για μπαμπεσιά όπως λες.Πως το εννοείς εσύ το ανοιχτό?Προσωπικά, ανοιχτό θεωρώ το να ανοίξει ο πωλητής μία συσκευασία να την δείξει στον πελάτη πχ και να το ξαναβάλει στο ράφι (το θεωρώ αδύνατο να υπάρχουν όλα τα προϊόντα σε βιτρίνα, πχ 6x 5870). Αυτό δεν με ενοχλεί και δεν θα είχα πρόβλημα να το αγοράσω το συγκεκριμένο προϊόν.Ανοιχτό σημαίνει και το πήρε ο φίλος του πωλητή την κάρτα, την δοκίμασε, δεν του κλόκαρε, την έβαλε πίσω και ξαναμπήκε στο ράφι.Άσχετα με το ηθικό/παράνομο της υπόθεσης, αυτό το προϊόν το θεωρώ refurbished και δεν θα το αγόραζα σε τιμή retail εάν ήξερα το τι έχει προηγηθεί. Δεν θα το ήθελα ούτε και στο ολοκληρωμένο σύστημα που αγόρασα από το χ-ψ κατάστημα σε τιμή retail.Υπάρχουν πολλές εκδοχές και το βασικότερο, δεν ξέρω, ούτε εσύ ξέρεις υποθέτω, την κατάσταση του κάθε προϊόντος που αγοράζουμε.Για τον λόγο αυτό ψωνίζει ο καθένας μας από τα καταστήματα τα οποία θεωρεί ότι τον σέβονται ως καταναλωτή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.