Jump to content

Παράδοση λάθος αντικειμένου απο ΠΛΑΙΣΙΟ

isaias1983

Recommended Posts

συγκρινε τωρα το πρωτο σου ποστ με αυτο που εγραψες και δες τις διαφορες..Καμμια σχεση.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply
Μολις πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο για να φυγει η περιεργεια.

Η κοπελα μου ειπε οτι της ακουγεται πολυ περιεργο να ειναι ετσι τα πραγματα επειδη τα προιοντα ερχονται κατευθειαν απο την αποθηκη σφραγισμενα....

Της ειπα ολα αυτα που εγραψα κ στο πρωτο ποστ μου κ μου προτεινε να μου την αλλαξουν με μια απο τις 6 ιδιες καρτες που εχουν στην αποθηκη τους....Κ λεω εγω πως ειναι δυνατον να εχουν αλλες 6 κ στο site να λεει μη διαθεσιμο????

Η απαντηση βεβαια ηταν ¨λαθος του συστηματος"......

Μ ειπε οτι θα μου στειλουν την καινουρια καρτα με μεταφορικη κ μολις την παραλαβω θα τους δωσω την παλια....

O λογος που ανοιξα το thread δεν ειναι για να μου αλλαξουν αμεσα την καρτα αφου ξερω οτι το πλαισιο στο RMA ειναι σχεδον αψογο σε σχεση με αλλα....

Το e-shop ειναι το χειροτερο μαγαζι σε τετοια θεμα που υπαρχει δεν αντιλεγω...

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.....

Το θεμα ειναι οτι πουλησαν μια καρτα μεταχειρισμενη που επρεπε να παει στο stock house κ την εδωσαν σε μενα για καινουρια....

Κ αφου τα προιοντα ερχονται σφραγισμενα απο την αποθηκη η ταμιας γιατι δεν αναρωτηθηκε γιατι αυτο ειναι ανοικτο?

Πολλα τα ερωτηματικα παιδια λοιπον....

Κ ενα αλλο παιδι που παρελαβε την καρτα η συσκευασια ηταν ανοιτη κ ελειπαν απο μεσα τα καλωδια....Μιλαμε για συμπτωση λαθων στο ιδιο προιον???

Ολα αυτα μου φαινονται λιγακι καχυποπτα...

Το πλαισιο εχει πολυ καλη κ γρηγορη εξυπηρετηση αλλα μην προσπαθουμε να το βγαλουμε τελειο....

Αν δεν ημουν εγω που πηρα την καρτα κ ηταν καποιος αλλος που δεν ξερει απο υπολογιστες δεν θα ειχε γινει τιποτα....

Πολύ χαίρομαι φίλε isaias1983 που όλα τελικά πήγαν καλά και δεν χρειάζεται να απολογείσαι (στο λέω με την καλή έννοια μην το πάρεις στραβά), πολύ καλά έκανες και το ανέφερες.Αυτή είναι δύναμη του internet και του thelab.gr .

Μολις πηρα τηλεφωνο στο Πλαισιο για να φυγει η περιεργεια.

Η κοπελα μου ειπε οτι της ακουγεται πολυ περιεργο να ειναι ετσι τα πραγματα επειδη τα προιοντα ερχονται κατευθειαν απο την αποθηκη σφραγισμενα....

Της ειπα ολα αυτα που εγραψα κ στο πρωτο ποστ μου κ μου προτεινε να μου την αλλαξουν με μια απο τις 6 ιδιες καρτες που εχουν στην αποθηκη τους....Κ λεω εγω πως ειναι δυνατον να εχουν αλλες 6 κ στο site να λεει μη διαθεσιμο????

Η απαντηση βεβαια ηταν ¨λαθος του συστηματος"......

Μ ειπε οτι θα μου στειλουν την καινουρια καρτα με μεταφορικη κ μολις την παραλαβω θα τους δωσω την παλια....

O λογος που ανοιξα το thread δεν ειναι για να μου αλλαξουν αμεσα την καρτα αφου ξερω οτι το πλαισιο στο RMA ειναι σχεδον αψογο σε σχεση με αλλα....

Το e-shop ειναι το χειροτερο μαγαζι σε τετοια θεμα που υπαρχει δεν αντιλεγω...

Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.....

Το θεμα ειναι οτι πουλησαν μια καρτα μεταχειρισμενη που επρεπε να παει στο stock house κ την εδωσαν σε μενα για καινουρια....

Κ αφου τα προιοντα ερχονται σφραγισμενα απο την αποθηκη η ταμιας γιατι δεν αναρωτηθηκε γιατι αυτο ειναι ανοικτο?

Πολλα τα ερωτηματικα παιδια λοιπον....

Κ ενα αλλο παιδι που παρελαβε την καρτα η συσκευασια ηταν ανοιτη κ ελειπαν απο μεσα τα καλωδια....Μιλαμε για συμπτωση λαθων στο ιδιο προιον???

Ολα αυτα μου φαινονται λιγακι καχυποπτα...

Το πλαισιο εχει πολυ καλη κ γρηγορη εξυπηρετηση αλλα μην προσπαθουμε να το βγαλουμε τελειο....

Αν δεν ημουν εγω που πηρα την καρτα κ ηταν καποιος αλλος που δεν ξερει απο υπολογιστες δεν θα ειχε γινει τιποτα....

κάτσε για να καταλάβω....θεωρείς την ταμία και την κοπέλα στο τηλέφωνο (η μια ξέρει να χειρίζεται ταμειακή και η άλλη ξέρει να χειρίζεται ΣΑΠ αμοιβόμενες με 650ευρώ) τις κατεξοχήν αρμόδιες να σου δώσουν σαφή απάντηση για το τι μπορεί να έπαιξε με την περίπτωσή σου?......ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν γράφουμε απλά για να γράφουμε.:suicide:

κι άλλος με την ίδια περίπτωση? omg ήρθε το τέλος......αποδείχθηκε η απάτη του αιώνα......μήπως και το άλλο παλικάρι πήρε τον ΙΔΙΟ κωδικό προιόντος......από την ΙΔΙΑ λάθος παλέτα......που και οι 2 κάρτες προορίζονταν για BTO? (σενάριο φτιάχνω)

κοίταξε, εάν γνώριζες κάποια άτομα από εδώ μέσα θα καταλάβαινες και γιατί το λέω....

H δική μου άποψη λέει, ότι η κάρτα από αυτά που καταλαβαίνω είναι 1ον μεταχειριστήμενη, 2ον ότι προώθηκε εσωτερικά του πλαισίου,3ον δεν είχαν κουτί και της έβαλαν κάποιο παραπλήσιο από αυτά που τους μένουν όταν στήνουν μηχανήματα και 4ον ο εξυπνος/έξυπνη/πονηρός/πονηρή θα είπε "Έλα τώρα μωρέ, σιγά μην το καταλάβει ή σιγά μην κάτσει να τσεκάρει S/N"

Τέλος, τι να κάνω αδερφέ, γράφω αργά!

Καλα εμένα η δικιά μου άποψη ειναι οτι σε πληρώσανε για να κανείς το ποστ εδω πέρα.

Δεν απαντας καν για το πρόβλημα που έθεσες στο 1ο σου ποστ αλλά μας λες ήταν μεταχειρισμένη κλπ ε μιλα και για εξωγήινους σε λίγο ρε δικέ μου :crazy_pilot:

Θελω φώτο οπως ειπες για ολα τα παραπάνω απο το κουτι μεχρι την καρτα και την απόδειξη σκαναρισμένη και ανέβασε τα εδω αν θες να μιλήσουμε σοβαρά αν θες απο την άλλη γουσταρεις να κανεις την δουλειά σου γιατι είσαι ο πληρωμένος james bond 007 του e-shop (που αυτο μου δείχνεις πως είσαι) ενα κατάστημα πες το η τουλάχιστον αν εχεις τα @@ καντο υπεύθυνα με ονοματεπώνυμο.

Σορρυ στους mods για τον τρόπο έκφρασης μου αλλα θα παω να φουντάρω σε λιγο με αυτα που διαβάζω :suicide:

Δεν ήταν απάτη όμως,λάθη συμβαίνουν.ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ(οπως ανέφερα παραπάνω),και εμένα ελείπαν καλώδια μάλιστα η δική μου είχε και κοπανημένο το μεταλλικό στήριξης.Για το θέμα του κουτιού ήταν ότι το δικό μου ήταν και σε κάποια σημεία σκισμένο το χάρτοκουτο,επίσης έλειπε το αυτοκόλλητο που έφερε το σήμα της Sapphire και σφράγιζε το κουτί.Πήρα τηλ και κανόνισα να μου επιστρέψουν τα χρήματα,ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝ που τους προσάπτω,ήταν ότι δεν κατανόησα για ποιόν λόγο αφού το είδαν σε τέτοια άθλια κατάσταση το έστειλαν και επίσης επειδή δεν υπήρχε διαθεσιμότητα προσπάθησε ο πωλητής να με μεταπείσει λέγοντας μου"Η κάρτα δοκιμάστηκε??Ίσως δουλεύει σωστά...και έχει και 3 χρόνια εγγύηση"και πήρε την απάντηση..."Αν δουλεύει σωστά,πολύ ευχαρίστως να τη κρατήσω αλλά να μου πουληθεί ώς μεταχειρισμένη ΟΧΙ καινούργια."

Το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν είναι τέλειο αλλά είναι αρκετά πιό συγκαταβατικό σε τέτοια θέματα προστατεύοντας τον πελάτη και όχι αντιμετωπίζωντας τον ΚΑΧΥΠΟΠΤΑ και με ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ.

Δεν απολογουμαι για τιποτα.Ακομα θεωρω οτι ηταν απατη κ αν ειχε γινει σε καποιον αλλον που δεν ηξερε θα ειχε μεινει ως εχει....

Δεν ειπα οτι το πλαισιο δεν εχει καλη εξυπηρετηση στο πρωτο μου ποστ....

Ειπα οτι μου πουλησε μεταχειρισμενη καρτα για καινουρια!!!

Κ αυτο για μενα ειναι ΑΠΑΤΗ.

Photos μολις εβγαλα με το ταπεινο μου iphone αλλα δεν ειναι κ πολυ καλη ποιοτητα.

Τα ανεβαζω σε λιγο.

Αααα κ ναι...Ειμαι ο James bond του e-shop!

Γιαυτο στο ποστ μου γραφω οτι ειναι το χειροτερο μαγαζι....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!!!

Αρχίσαμε τα ζαχαρώματα για το Πλαίσιο τώρα που έγινε η δουλειά μας. Αναμενόμενο να πω την αλήθεια. Όπως είπα, πρώτα παίρνεις τηλέφωνο και μετά μιλάς για απατεώνες διότι ακόμα και αν έχεις 1000% δίκιο, λάθη γίνονται και μπορεί να εκτεθείς.

Αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα. 50 άτομα θα διαβάσουν το ποστ σου και 5000 τον τίτλο του thread.

Δεν απολογουμαι για τιποτα.Ακομα θεωρω οτι ηταν απατη κ αν ειχε γινει σε καποιον αλλον που δεν ηξερε θα ειχε μεινει ως εχει....

Δεν ειπα οτι το πλαισιο δεν εχει καλη εξυπηρετηση στο πρωτο μου ποστ....

Ειπα οτι μου πουλησε μεταχειρισμενη καρτα για καινουρια!!!

Κ αυτο για μενα ειναι ΑΠΑΤΗ.

Photos μολις εβγαλα με το ταπεινο μου iphone αλλα δεν ειναι κ πολυ καλη ποιοτητα.

Τα ανεβαζω σε λιγο.

Αααα κ ναι...Ειμαι ο James bond του e-shop!

Και την απόδειξη σου plz.

Αμα το θεωρείς απάτη κινήσου νομικά.

Το ιδιο κανε και με τον σουβλατζη που θα σου φερει πίτσα αντι για σουβλάκι αλλα το σουβλάκι δεν ειναι απάτη οχι αλλάζει εκει το πράγμα....

Και αν ηταν ΚΑΠΟΙΟΣ που δεν ήξερε δεν θα αγόραζε κάρτα γραφικών μόνος του:big_boss:

img0058b.th.jpg

img0060hs.th.jpg

img0061ir.th.jpg

img0062by.th.jpg

img0063gf.th.jpg

img0064jm.th.jpg

Οριστε κ οι φωτογραφιες....

Με ολα τα στοιχεια μου επανω.

Αν καποια νουμερα δεν φαινονται καθαρα μπορω να τα ξαναγραψω.

Παντως πιστευω οτι βλεπετε οτι ειναι διαφορετικο το σιριαλ στο κουτι απο της καρτας.

Αν δεν επρεπε να ποσταρω τα στοιχεια μου κ την αποδειξη παρακαλω καποιος moderator να τα σβησει.

Καλά ρε Ισαΐα όλα τα στραβά του Πλαισίου σε σένα συμβαίνουνε ?

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=53832

Ναι δυστηχως μου εχει ξανασυμβει.Κ παλι με το Πλαισιο.Δεν φταιω εγω που ειμαι ατυχος.

Κ προς θεου...Μαθετε να βουτατε την γλωσσα στο μυαλο πριν γραψετε....

Δεν μου εστειλαν πιτσα αντι για σουβλακι.....Μου εστειλαν ενα μεταχειρισμενο σουβλακι....

α...τελικά τώρα με τις φωτογραφίες αποδεικνύεται οτι σειριακός αριθμός δεν υπήρχε πάνω στην απόδειξη..........?

γιατί στην αρχή έλεγες οτι η απάτη στηρίζεται σε διαφορετικό σειριακό ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....οτι σου έκοψαν στο ταμείο απόδειξη με διαφορετικό σειριακό από αυτόν που πήρες......και άλλα τέτοια όμορφα.....

εγώ το μόνο που καταλαβαίνω από όλη την ιστορία αλλά και από το προηγούμενο θέμα που άνοιξες είναι οτι δεν είσαι άτυχος καταναλωτής...αλλά επιπόλαιος και δεν ξέρεις όταν αγοράζεις ούτε τα δικαιώματά σου ούτε πως να τα διεκδικήσεις.

ωραια..αλλαξε τον τιτλο τωρα και περιμενε την καρτα σου να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

Καλα εμένα η δικιά μου άποψη ειναι οτι σε πληρώσανε για να κανείς το ποστ εδω πέρα.

Δεν απαντας καν για το πρόβλημα που έθεσες στο 1ο σου ποστ αλλά μας λες ήταν μεταχειρισμένη κλπ ε μιλα και για εξωγήινους σε λίγο ρε δικέ μου :crazy_pilot:

Θελω φώτο οπως ειπες για ολα τα παραπάνω απο το κουτι μεχρι την καρτα και την απόδειξη σκαναρισμένη και ανέβασε τα εδω αν θες να μιλήσουμε σοβαρά αν θες απο την άλλη γουσταρεις να κανεις την δουλειά σου γιατι είσαι ο πληρωμένος james bond 007 του e-shop (που αυτο μου δείχνεις πως είσαι) ενα κατάστημα πες το η τουλάχιστον αν εχεις τα @@ καντο υπεύθυνα με ονοματεπώνυμο.

Σορρυ στους mods για τον τρόπο έκφρασης μου αλλα θα παω να φουντάρω σε λιγο με αυτα που διαβάζω :suicide:

Για ξεφόρτωσε λίγο μαγκιά ρε φίλε. Ποιος νομίζεις ότι είσαι? Θα ξεβρακωθείς περισσότερο για το πλαίσιο? Εμάς μας πληρώνουν για το e-shop και εσένα για το πλαίσιο? Για να ξέρουμε.Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Τι φωτό θες ρε φίλε? Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς και δίνεις διαταγές? Στο σκύλο σου? Στους φίλους σου? Σε ποιον?

Για να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα παρακαλώ, όλοι στο ίδιο καλάθι είμαστε, καταναλωτές που θέλουν σωστή εξυπηρέτηση.

α...τελικά τώρα με τις φωτογραφίες αποδεικνύεται οτι σειριακός αριθμός δεν υπήρχε πάνω στην απόδειξη..........?

γιατί στην αρχή έλεγες οτι η απάτη στηρίζεται σε διαφορετικό σειριακό ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ....οτι σου έκοψαν στο ταμείο απόδειξη με διαφορετικό σειριακό από αυτόν που πήρες......και άλλα τέτοια όμορφα.....

εγώ το μόνο που καταλαβαίνω από όλη την ιστορία αλλά και από το προηγούμενο θέμα που άνοιξες είναι οτι δεν είσαι άτυχος καταναλωτής...αλλά επιπόλαιος και δεν ξέρεις όταν αγοράζεις ούτε τα δικαιώματά σου ούτε πως να τα διεκδικήσεις.

Στο πρωτο μου ποστ δεν ειπα οτι εχει αλλο σεριαλ η αποδειξη κ αλλο η καρτα....

Λεω για το κουτι κ την καρτα....

Ουτε edit του εκανα ουτε το διορθωσα.Μπορεις να το διαπιστωσεις κ μονος σου λοιπον.

Γιαυτο για αλλη μια φορα καλο ειναι να προσεχουμε οταν διαβαζουμε....

ωραια..αλλαξε τον τιτλο τωρα και περιμενε την καρτα σου να ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

να συμπληρώσω

Σε όλα τα fora προφανώς, όχι μόνο εδώ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.