isaias1983 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 Λοιπον...Σημερα μου ηρθε η καρτα γραφικων Power Color 4870 PCS+ απο το πλαισιο που ειχε προσφορα στα 99 ευρω....Το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι ΑΙΣΧΟΣ....Ακουστε για να παθετε πλακα...1)Το κουτι δεν ηταν σφραγισμενο....2)Η καρτα ηταν χιμα μεσα στο κουτι ουτε σε αντιστατικο σακουλακι ουτε σε σακουλακι με φουσκαλιτσες ουτε πουθενα....3)Η καρτα στο πισω μερος του PCB ειχε κολλημενη μια χαρτοταινια κ πανω στην χαρτοταινια ειχε ενα αυτοκολλητο του πλαισιου με στοιχεια κ serial number k τετοια....4)Το κουτι ειναι της Powercolor αλλα δεν ειναι του συγκεκριμενου μοντελου με την extra ψυξη....5)Ο αριθμος του serial number που εχει πανω το κουτι ειναι διαφορετικος απο τον αριθμο που γραφει πανω η καρτα....Κατα τα αλλα η καρτα μεχρι στιγμης δουλευει κανονικα αν κ το ανεμιστηρακι μια δουλευει κ μια δεν δουλευει....Μολις μπορεσω θα βγαλω photo κ θα τις ανεβασω για να δειτε το μεγαλειο του "καλου" αυτου μαγαζιου....Απλα ΕΛΕΟΣ....Προσοχη στους απατεωνες....Αυριο αν προλαβω θα τους παρω κ τηλεφωνο να δουμε τι θα μου πουν....
Jofa Σεπτέμβριος 16, 2009 #2 Σεπτέμβριος 16, 2009 αντί να τις πάνε στο στοκ μπερδευτήκαν και τις ανέβασαν στο site!!!!!!!!!!απαράδεκτοι για λίγα ευρώ χαλάει η καλή φήμη τους και ενημερωτικά δεν είσαι το πρώτο θύμα στο συγκεκριμένο προϊόν.
whitesnake Σεπτέμβριος 16, 2009 #3 Σεπτέμβριος 16, 2009 Μου ακούγεται πολύ "χοντρό" για να έγινε έτσι εσκεμμένα. Να ήταν απλά ανοιχτή, να πω οκ, πήγαν να πασάρουν μεταχειρισμένο προϊόν. Μήπως έγινε απλά λάθος στην παραγγελία; Ενημέρωσέ μας για το τι θα σου πουν και μην το αφήσεις εννοείται.
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 16, 2009 #4 Σεπτέμβριος 16, 2009 Kατα λάθος θα έγινε Άυριο θα στην αλλάξουν με άλλη... Δεν είναι απατεώνες..τους ξέρω...είναι καλά παιδιά
isaias1983 Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #5 Σεπτέμβριος 16, 2009 Lol!!Καλο!Κ βεβαια ηταν λαθος....Αλλα να ειναι τοσο αχρηστοι που να μην μπορουν να κανουν μια σωστη απατη??ελεος....Περα απο την πλακα παντως εδω μιλαμε για καθαρη ΑΠΑΤΗ...Αυριο δεν προκειται να μου την αλλαξουν γιατι εγω ειμαι στα Χανια κ εδω δεν εχει πλαισιο...Κ δεν προκειται να δωσω κ 10 ευρω σε courrier για να το στειλω πισω...Απλα θελω να ενημερωσω ολους τους καταναλωτες για το θρασος του συγκεκριμενου μαγαζιου....
darksoho33 Σεπτέμβριος 16, 2009 #6 Σεπτέμβριος 16, 2009 φιλε μου δεν θα δωσεις 10ευρω, επειδη ειναι δικο τους λαθος θα το στειλεις με δικια τους χρεωση. αυτο ελειπε κιολας να επιβαρυνθεις. στειλτο στο πιο κοντινο σου πλαισιο. 1000% θα στην αλλαξουν
Vamire Σεπτέμβριος 17, 2009 #7 Σεπτέμβριος 17, 2009 Καλά εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως αναφέρεις κατι που ειναι απάτη και το φωνάζεις και ανοίγεις και τοπικ.Εσυ φταις γιατι?Εβαλες την υπογραφουλα σου αλλα δεν κοίταξες τι σου εδωσε το παλικάρι που στα έφερε.Την υπογραφή μας και την μπιμ να ξέρουμε που την βάζουμε..2ον μιλας για μια κάρτα γραφικών που ουτε καν υπάρχει στο site του πλαισίου.3ον Άνοιξες τοπικ για ποιο λόγο?Για να κράξεις το πλαισιο?Γιατι εγω αυτο κατάλαβα και ολοι εδω μεσα.Ναι να τους πάρεις τηλ και να ποσταρεις τι σου απάντησαν. Απατεώνες δεν ειναι εκείνοι που ψωνίζεις απατεώνες ειναι οι πάντες τουλάχιστον το πλαίσιο εχει φαει περισσότερες απάτες (Rma) αποτι έχει ρίξει αν εχει ρίξει βέβαια.Καλή σου μέρα και καλο είναι να προσεχείς τι πως και γιατι το γράφεις..
papatsonis Σεπτέμβριος 17, 2009 #8 Σεπτέμβριος 17, 2009 Καλά εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως αναφέρεις κατι που ειναι απάτη και το φωνάζεις και ανοίγεις και τοπικ.Εσυ φταις γιατι?Εβαλες την υπογραφουλα σου αλλα δεν κοίταξες τι σου εδωσε το παλικάρι που στα έφερε.Την υπογραφή μας και την μπιμ να ξέρουμε που την βάζουμε..2ον μιλας για μια κάρτα γραφικών που ουτε καν υπάρχει στο site του πλαισίου.3ον Άνοιξες τοπικ για ποιο λόγο?Για να κράξεις το πλαισιο?Γιατι εγω αυτο κατάλαβα και ολοι εδω μεσα.Ναι να τους πάρεις τηλ και να ποσταρεις τι σου απάντησαν. Απατεώνες δεν ειναι εκείνοι που ψωνίζεις απατεώνες ειναι οι πάντες τουλάχιστον το πλαίσιο εχει φαει περισσότερες απάτες (Rma) αποτι έχει ρίξει αν εχει ρίξει βέβαια.Καλή σου μέρα και καλο είναι να προσεχείς τι πως και γιατι το γράφεις..αν εγραφε το ιδιο ποστ αντι για το πλαισιο ομως.. ειχε ε-τσοπ θα απαντουσες με το πιο πανω ποστ... ? food for thought...
GoMaR Σεπτέμβριος 17, 2009 #9 Σεπτέμβριος 17, 2009 Απατεωνες , γουρουνια , δολοφονοι!αχρηστοι ολοι !μα δε ντρεπεστε εκει στο πλαισιο ;ακατανομαστοι ολοι ???καπως ετσι μας αποκαλλουν και εμας οταν κανουμε "rma" και ποσο μαλλον εσκεμενα ετσι..Οποτε λιγο προσοχη στα λογια και να κοιταμε και τις 2 οψεις του νομισματος
Vamire Σεπτέμβριος 17, 2009 #10 Σεπτέμβριος 17, 2009 Why not? Αμα ηταν ανούσιο όπως ειναι το ποστ του και βέβαια. Δεν μπαίνω στον κόπο να υποστηρίξω μια εταιρία αλλά το να βγαίνουν προπαγάνδες απο το πουθενά μου την δίνει αφάνταστα για οτιδήποτε και αν είναι αυτό. Να πάρει τηλ να του πουν δεν στην αλλάζουμε και έπειτα ναι να τους κράξει αλλα οχι και έτσι Edit Για το δικο μας συμφέρων πάντα αυτά..
SiliconMan Σεπτέμβριος 17, 2009 #11 Σεπτέμβριος 17, 2009 Καλά εγω δεν μπορώ να καταλάβω πως αναφέρεις κατι που ειναι απάτη και το φωνάζεις και ανοίγεις και τοπικ.Εσυ φταις γιατι?Εβαλες την υπογραφουλα σου αλλα δεν κοίταξες τι σου εδωσε το παλικάρι που στα έφερε.Την υπογραφή μας και την μπιμ να ξέρουμε που την βάζουμε..2ον μιλας για μια κάρτα γραφικών που ουτε καν υπάρχει στο site του πλαισίου.3ον Άνοιξες τοπικ για ποιο λόγο?Για να κράξεις το πλαισιο?Γιατι εγω αυτο κατάλαβα και ολοι εδω μεσα.Ναι να τους πάρεις τηλ και να ποσταρεις τι σου απάντησαν. Απατεώνες δεν ειναι εκείνοι που ψωνίζεις απατεώνες ειναι οι πάντες τουλάχιστον το πλαίσιο εχει φαει περισσότερες απάτες (Rma) αποτι έχει ρίξει αν εχει ρίξει βέβαια.Καλή σου μέρα και καλο είναι να προσεχείς τι πως και γιατι το γράφεις..Δηλαδή εσύ φίλε Vamire, μόλις σου φέρουνε κάτι, ας πούμε ότι η παράδοση είναι από το πλαίσιο, σκίζεις τη συσκευασία που έρχεται το προϊόν ή ανοίγεις το κουτί που είναι μέσα το προϊόν που έχεις παραγγείλει, σκίζεις μετά τη συσκευασία του προϊόντος, το ανοίγεις και το ελέγχεις τουλάχιστον οπτικά ? και όλα αυτά μπροστά στη πόρτα του σπιτιού σου ενώ το παλικάρι περιμένει την υπογραφή για να φύγει. Καλά μήπως μας κοροϊδεύεις ? Ξέρεις, δεν είναι ο μόνος που παραγγέλνεις κάτι και γίνεται η παράδοση στο χώρου σου....2ον μιλας για μια κάρτα γραφικών που ουτε καν υπάρχει στο site του πλαισίου.Το εάν υπάρχει ή όχι από τη στιγμή που ήταν "ευκαιρία" δεν το ξέρεις διότι θα αφαιρέθηκε αφού θα ήταν λίγα τα κομμάτια.Για να κράξεις το πλαισιο?Γιατι εγω αυτο κατάλαβα και ολοι εδω μεσα.Και ναι το topic το άνοιξε για να κράξει το πλαίσιο και το κάθε "πλαίσιο". Δεν κατάλαβα! Εδώ υποτίθεται γράφουμε και τα "καλώς" του κάθε καταστήματος και τα "ΚΑΚΩΣ". Όταν εδώ πολλοί κράζουν το e-shop πχ λόγω κακής εμπειρίας, και καλά κάνουν, ο κόσμος πρέπει να ενήμερως, γιατί δεν μιλάς? για το e-shop δεν σε πειράζει ? για το κάθε "e-shop"...
Vamire Σεπτέμβριος 17, 2009 #12 Σεπτέμβριος 17, 2009 Και ναι το topic το άνοιξε για να κράξει το πλαίσιο και το κάθε "πλαίσιο". Δεν κατάλαβα! Εδώ υποτίθεται γράφουμε και τα "καλώς" του κάθε καταστήματος και τα "ΚΑΚΩΣ". Όταν εδώ πολλοί κράζουν το e-shop πχ λόγω κακής εμπειρίας, και καλά κάνουν, ο κόσμος πρέπει να ενήμερως, γιατί δεν μιλάς? για το e-shop δεν σε πειράζει ? για το κάθε "e-shop"...Διάβασε το 2ο ποστ μου σε παρακαλώ για να βγάλεις μια πιο καθαρή άποψη για το πιστεύω μου. :big_boss:
def Σεπτέμβριος 17, 2009 #13 Σεπτέμβριος 17, 2009 εγω παντος οσες φορες πηγα για αντικατασταση προιντον στο πλαισιο μου το αλλαζαν κατευθειαν
SiliconMan Σεπτέμβριος 17, 2009 #14 Σεπτέμβριος 17, 2009 Διάβασε το 2ο ποστ μου σε παρακαλώ για να βγάλεις μια πιο καθαρή άποψη για το πιστεύω μου. :big_boss:την ώρα που έγραφα το ποστ μου εσύ ήδη είχες ποστάρει.... Από κει πέρα, λόγω του ποστ του παιδιού είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά... Ωστόσο έκανε πολύ καλώς και ποστάρησε το πρόβλημα του καθώς είναι πολύ χοντρό αυτό που του συνέβη και για μένα ντροπή τους. Μερικοί νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε μερικά πράγματα, πόσο μάλλον εάν μιλάμε για την επαρχία. Ντροπή τους!
RootX Σεπτέμβριος 17, 2009 #15 Σεπτέμβριος 17, 2009 Φίλε isaias1983,το νόημα της απάτης είναι να βγει κερδισμένος ο Α εις βάρος του Β με μη νόμιμους τρόπους/πρακτικές. Σε διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχει και το λάθος.Απάτη θα είναι να αρνηθεί πχ το Πλαίσιο να στην αλλάξει λέγοντάς σου ότι δεν σου έστειλε ποτέ προϊόν σε αυτήν την κατάσταση.Αν μιλήσεις μαζί τους και σε εξυπηρετήσουν, θα εξακολουθεί να είναι απάτη ?
Vamire Σεπτέμβριος 17, 2009 #16 Σεπτέμβριος 17, 2009 Ναι θα μπουν εδώ μέσα και θα πουν κάτσε να του την αλλάξουμε γιατί το έγραψε στο lab.. Κάτσε να δούμε αν θα του το αλλάξουν και βλέπουμε αν έγινε σωστά το ποστ του. Σκέψου το και λίγο διαφορετικά οτι η συσκευασία έκανε ΜΠΑΑΜ οτι ήταν ανοιγμένη λες να του την έβαλαν επίτηδες? Πρώτα να μας γίνεται η απάτη και μετά να την λέμε και οχι το αντίθετο. Να καταλάβω την "αγανάχτηση" του παλικαριου αλλα δεν δικαιολογη το ποστ του σε καμια περιπτωση εκανε βιαστικό ποστ δίχως να υπάρχει λόγος και ουσία. Εδιτ προς SiliconMan πάει το ποστ μου.
ganastasiou Σεπτέμβριος 17, 2009 #17 Σεπτέμβριος 17, 2009 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μία sapphire 4890 που περίμενα 2 εβδομάδες να έρθει,η απογοήτευση ήταν μεγάλη,αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μου την άλλαξαν,και επειδή μου είπαν ότι θα αργήσει αρκετά η επόμενη παραλαβή τους ζήτησα επιστροφή χρημάτων όπως και έγινε.
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 17, 2009 #18 Σεπτέμβριος 17, 2009 1)Είμαι της άποψης οτι τέτοια συμβάντα καλό είναι να αναφέρονται.Είτε προέκυψαν εσκεμμένα είτε από λάθος.2)Έστω οτι έγινε εσκεμμένα...και οχι κατά λάθος.Απο την στιγμή που δεν έμεινες ικανοποιημένος από παραγγελιά Internet (που έχεις δικαίωμα να επιστρέψεις προϊόν μέσα σε 15 μέρες) μίλησες μαζί τους και δεν στην αλλάζουν(e-shop Wannabe)??Η ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??Το μονο κακο ειναι οτι η καρτα στην περιπτωση σου δεν ηταν παρθενα....αλλα οχι και απατη.(Μην ξεχνας οτι μπορει να εγινε κατα λαθος)Απατη θα ηταν αν δεν στην αλλαζανε,ή αν δεν δεχοταν αυτα που τους ελεγες (@@eshop wannabe again).Κραξτε κανει καλο.Κραξτε ομως σωστα.
DJD Σεπτέμβριος 17, 2009 #19 Σεπτέμβριος 17, 2009 Ναι θα μπουν εδώ μέσα και θα πουν κάτσε να του την αλλάξουμε γιατί το έγραψε στο lab.. Μη το κοροιδευεις. Η δύναμη που εχουμε σαν καταναλωτές είναι μεγάλη κι αρκετές φορές έχει δωθει λύση από εδώ μέσα.
Dolly Σεπτέμβριος 17, 2009 #20 Σεπτέμβριος 17, 2009 Τέτοια γεγονότα πρέπει να αναφέρονται αλλά λέξεις σαν ΑΠΑΤΗ, πρέπει να προσέχουμε λίγο που τα χρησιμοποιούμε.ΑΠΑΤΗ θα είναι αν το κακό Πλαίσιο του σατανά, και eshop wanabe και ότι άλλες αρλούμπες διαβάζω πιο πάνω, ΑΡΝΗΘΕΙ να στην αλλάξει ή να σου δώσει πιστωτικό ή κάτι. ΤΟΤΕ θα πρέπει να το πεις έτσι.Αυτή την στιγμή είναι ένα λάθος που απλά συμβαίνει. Πες πως αντί για φρέντο espresso σου έφερε cappuccino. Κυνήγησε το φυσικά, και πες μας πως θα πάει.Ο λόγος που ΟΛΟΙ κράζουν το eshop και επαινούν το Πλαίσιο, δεν είναι γιατί συμπαθούν τον Γοριλλάκο, είναι γιατί έχει ΚΑΛΟ after sales και RMA τμήμα.Και ΟΧΙ δεν δουλεύω στο Πλαίσιο, ούτε έχω συμφέροντα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.