twingo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 Καλησπέρα!Θα ήθελα τα φώτα τον ειδικών στο «πρόβλημα» που έχω στο να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI.Η τηλεόραση που έχω είναι μία Panasonic Viera 42'' την οποία προσπαθώ να την συνδέσω μέσω της θύρας που διαθέτη η μητρική μου (Asus M3A78-T)Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 κατ'αρχάς δε μαρεσε αυτό το "ειδικών"... ειδικοι ειμαστε γιατι ειμαστε γραμμενοι στο φορουμ? και εσυ εισαι. εσυ λοιπον γιατι δεν εισαι ειδικος???......στο δια ταύτα, αν η καρτα γραφικων του υπολογιστη σου εχει εξοδο HDMI πας και παιρνεις ενα καλώδιο HDMI-male σε HDMI-male το συνδεεις και εισαι αρχοντας.αν δεν έχει και έχει ελευθερη μια DVI πας και πέρνεις ενα καλώδιο απο DVI-male σε HDMI-male.δε χρειαζεται να δώσεις πολλα λεφτα. αλλα μη παρεις οτι πιο φτηνο υπαρχει!! αν η τηλεοραση σου ειναι full HD τότε αν το καλώδιο έχει καλη θωρακιση μπορεις να βάλεις μεχρι και 15 μετρα περίπουα, μπορεις να έχεις παράλληλα και την οθόνη σου και την τηλεόραση. μέσω του driver της κάρτας θα κανεις 2,3 ρυθμισεις (ευκολο ειναι) και εισαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Ότι είπε ο τόλης για την σύνδεση από πάνω.Το μόνο που θέλω να συμπληρώσω,είναι να σου πω ότι αν είναι Plasma Viera,να εξαφανίσεις την taskbar/sidebar,να βάλεις κινούμενο wallpaper που πιάνει όλη την οθόνη με διάφορα χρώματα,και να μην αφήσεις τα παράθυρα πάνω από μια ώρα στο ίδιο σημείο,γιατί ενδέχεται να πάθεις burn-in,και άντε να συνηθίσεις την θέα μετά αν δεν φεύγει,που δύσκολα μένει πλέον,αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingo Σεπτέμβριος 19, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 κατ'αρχάς δε μαρεσε αυτό το "ειδικών"... ειδικοι ειμαστε γιατι ειμαστε γραμμενοι στο φορουμ? και εσυ εισαι. εσυ λοιπον γιατι δεν εισαι ειδικος???......στο δια ταύτα, αν η καρτα γραφικων του υπολογιστη σου εχει εξοδο HDMI πας και παιρνεις ενα καλώδιο HDMI-male σε HDMI-male το συνδεεις και εισαι αρχοντας.αν δεν έχει και έχει ελευθερη μια DVI πας και πέρνεις ενα καλώδιο απο DVI-male σε HDMI-male.δε χρειαζεται να δώσεις πολλα λεφτα. αλλα μη παρεις οτι πιο φτηνο υπαρχει!! αν η τηλεοραση σου ειναι full HD τότε αν το καλώδιο έχει καλη θωρακιση μπορεις να βάλεις μεχρι και 15 μετρα περίπουα, μπορεις να έχεις παράλληλα και την οθόνη σου και την τηλεόραση. μέσω του driver της κάρτας θα κανεις 2,3 ρυθμισεις (ευκολο ειναι) και εισαι οκ.Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.Την λέξη ειδικών δέ ντην έβαλα ανάμεσα σε παρενθέσεις διότι δέν ειρωνέομαι κανέναν από το φόρουμ, σίγουρα υπάρχουν κάποιοι με περισσότερες γνώσεις από εμένα και μερικοί και με ειδίκευση, άρρα είναι ειδικοί.Στο διαταύτα τώρα έχω ήδη χρησιμοποιήση καλώδιο HDMI σε HDMI αλλά από εικόνα τίποτα.Υποθέτω οτι το πρόβλημα έχει σχέση με το οτι η κάρτα γραφικών της μητρικής δέν μου δίνει σήμα ή δεν έχω κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις.Πώς μπορώ να το διορθώσω ή να το ελέγξω αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 τι μηκος εχει το καλοδιο? εχει θωρακιση? περναει διπλα απο καλοδια ρευματος? την αναγνωρισε ο υπολογιστης την οθονη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingo Σεπτέμβριος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2009 τι μηκος εχει το καλοδιο? εχει θωρακιση? περναει διπλα απο καλοδια ρευματος? την αναγνωρισε ο υπολογιστης την οθονη?Το καλώδιο είναι 5 μέτρα, νομίζω οτι δέν έχει θωράκιση (Turbo-X Καλώδιο HDMI M-M (5m)), δέν περνάει από καλώδια ρεύματος, όχι δυστυχός δέν την αναγνώρισε ο υπολογιστής την οθόνη.Για να βοηθήσω από το catalyst control center δεν μου δίνει επιλογή να επιλέξω την κάρτα γραφικών της μητρικής (3300). μήπως πρέπει να βγάλω την «μαμά» κάρτα ώστε να το αναφκώσω να δεί μόνον της μητρικής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Σεπτέμβριος 20, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 πηγαινε στο πλαισιο και ζητησε τους να το ελεγξοθν. αμα παιζει παρε ενα καλλητερο. αν ουτε το καλλητερο δε παιζει :suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
twingo Σεπτέμβριος 20, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2009 πηγαινε στο πλαισιο και ζητησε τους να το ελεγξοθν. αμα παιζει παρε ενα καλλητερο. αν ουτε το καλλητερο δε παιζει :suicide2:Ευχαριστώ, θα πάω και θα ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0n0 Ιανουάριος 29, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 τελικα φιλε τι εφταιγε γιατι εχω το ιδιο προβλημα και εγω!ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 29, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Καλησπέρα!Θα ήθελα τα φώτα τον ειδικών στο «πρόβλημα» που έχω στο να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση μέσω καλωδίου HDMI.Η τηλεόραση που έχω είναι μία Panasonic Viera 42'' την οποία προσπαθώ να την συνδέσω μέσω της θύρας που διαθέτη η μητρική μου (Asus M3A78-T)Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρον. Κουτή ερώτηση αλλα , αλλη κάρτα γραφικων δεν έχεις πάνω στο pc ? Βλέπω η μητρικη ειναι atx , αν εχεις και αλλη κάρτα γραφικών λογικα της μητρικης η onboard γινεται disable οποτε λογικο ειναι να μην στελνει τπτ στην tv.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 29, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2011 Κι εγώ αυτό κατάλαβα. Έχει ξεχωριστή VGA και παίρνει HDMI από την on-board.... wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Φεβρουάριος 7, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 onboard hdmi λιγο δυσκολο να υπαρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Φεβρουάριος 7, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 η μητρικη απο ..πισω..και την εχει απο το 2009...σκεψου σημερα τι κυκλοφορει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Φεβρουάριος 7, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 oh, ok!!! δεν το ειχα δει ποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.