dark_ds Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 καλησπερα, θελω να βαλω gigabit lan στο σπιτι μου. τι χρειαζομαι? εκτος απο ενα gigabit switcher. εχω ηδη απλο δικτυο lan και το δευτερο pc που θα βαλω θελω να συνδεεται με το ρουτερ και απο το ρουτερ στο switcher γινεται? εχω το thomson tg585. επισης επειδη το δευτερο θα ειναι στον κατω οροφο για downloading θελω να το ελεγχω τελειως απο το πρωτο ,σαν το teamviewer δηλαδη αλλα μεσω lan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Σεπτέμβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Βασικά θα πρέπει να συνδέσεις όλα σου τα PC και το router πάνω στο Gigabit Switch για να έχεις σε όλα 1Gbps. Πρόσεχε μόνο τα καλώδια να είναι minimum Cat 5eΑν τα PC σου είναι με Windows μπορείς μέσα απο remote desktop (απομακρυσμένη σύνδεση ) να τo ελέγχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 πως βλεπω αν ειναι cat5 αυτα που εχω ηδη? η συνδεσει εχει ως εξης. στο δωματιο εχω ενα λαπτοπ και ενα desktop που συνδεονται με ενα switcher το οποιο συνδεεται με το ρουτερ στο σαλονι το αλλο pc θα ειναι στον κατω οροφο συνδεδεμενω στο ρουτερ και κατα συνεπεια σε ολο το σπιτι ετσι θα δουλεψει το gigabit τι πρεπει να το βαλω απευθειας πανω στο switcher και το αλλο pc? και αν χρειαζεται και καμια ρυθμιση αν ξερεις. συγνωμη για τις αλλεπαλληλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω . σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Σεπτέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Το router σου έχει 100αρα πάνω, άλλα όλα πρέπει να είναι κουμπωμένα στο Giga switch. Σκέψου το σαν κόμβος. Και τα 2 pc πρέπει να έχουν 1000αρες κάρτες LAN. Για τη διαχείριση του μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Remote Desktop Connection που έχουν τα win, αλλιώς κάποιο VPN πρόγραμμα. Αν ψάξεις θα δείς ότι έχει συζητηθεί αρκετές φορές το ζήτημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_ds Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Κατι θα κανω, θα τα καταφερω. σας ευχαριστω πολυ παιδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.