pelekanos92 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2009 Μόλις πήρα το παραπάνω router με σύνδεση conn-x. Θέλω να μου πείτε πως μπορώ να πάω στη σελίδα του router, ώστε να δω τις ταχύτητες, να το κάνω reset άμα λάχει, port forward, κλπ. Δοκίμασα να βάλω την ip adress 192.168.1.1 και άλλες παρόμοιες που βρήκα στο internet, αλλά μου ζητάει username και password επανειλλημένα. Τα βάζω και μου ξαναβγάζει το παράθυρο για username και password. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 αν το εγχειρίδιο του conn-x δε γράφει κάτι πάρε στο support και ρώτα.....τόσο απλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Σεπτέμβριος 16, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Username ειναι το adminκαι pass είναι o κωδικός που γράφει κάτω από το modem στην ετικέτα (Admin/Password)H ip του ειναι σωστή! Αν δεν ανοίγει το interface του κάνε του reset πατώντας το κουμπάκι που έχει από πίσω, συνεχώς για 10sec!Χμ,κάτι άλλο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Σεπτέμβριος 17, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Απορία επειδή εχω το ιδιο router γνωρίζει κάνεις πως γινεται να μιώσω την ταχύτητα στις lan και να εχει περισσότερο το wifi?Εχει συνδέσει ο αδελφός μου το xbox του μεσω καλωδίου lan και οταν κατεβάζει τρώει όλη την ταχύτητα σχεδόν και θελω απλα να την βαλω να κατεβαζουμε και οι 2 απο τα 4 mbps τα 2.'Το τραφικ με λιγα λογία θελω να χρησιμοποιήσω αλλα δεν βρίσκω κατι τέτοιο.Επίσης εχει μια επιλογή που λεει να βάλω Guest SSID αυτο γιατι ακριβώς είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Σεπτέμβριος 17, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Στο συγκεκριμένο router δε νομίζω να έχει επιλογή για τέτοια ρύθμιση που θες! Σε πιο ακριβά ίσως να γίνεται! Δες μήπως μπορείς να το ρυθμίσεις από το xbox! Για το άλλο που ρωτάς δε γνωρίζω καθόλου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.