Jump to content

Cosmote internet on th go+windows 7 problem

tenten

Recommended Posts

Καλησπερα και απο μενα...

Μολις εβαλα τα windows 7 64bit ultimate στον vaio μου..Εχω ενα cosmote internet on the go..

Tα windows 7 δεν αναγνωριζουν το μοντεμ και δεν μπορει να τρξει το ιντερνετ...

Διαβασα καπου οτι ισως δουλεψει με comptability mode...πραγμα που δεν ξερω και τι ειναι..

Αν καποιος μπορει να βοηθησει και να μου πει μια λυση θα το εκτιμουσα πολυ διοτι ειναι πεταμενα λεφτα πια...δινβ 50 ευρω το μηνα και δεν μου δινουν οδηγους...Επικοινωνησα με cosmote και μου ειπε οτι ακομα δεν εχουν καποια ενημερωση!!!

:suicide::suicide::suicide:

δοκιμασε το εξης αν μπορεις: βαλε το στικακι ενω εισαι συνδεδεμενος στο νετ(απο την dsl του σπιτιου σου ας πουμε) και κανε install. Λογικα θα ψαξουν drivers μονα τους τα seven απο το νετ. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και ετσι λυθηκε

Mολις το ελυσα...λποιπον οσοι εχετε το ιδιο προβλημα απλα καντε συμβατοτητα σε WINDOWS VISTA και κλικαρετε και αυτο που λεει τρεχτε ως διαχειρηστης και καντε εγκατασταση...μετα ολα δουλευουν μια χαρα:jump::jump::jump::jump:

• 2 months later...

Help!!!

Χθεσ πηρα notebook SonyVaio.

Με Windows7 Home Premium.

Εχω και Cosmote Internet On The Go 10GB/modem Huawei E270.

Το προβλημα μου ειναι οτι (ναι,ναι))δεν εχω ΚΑΜΙΑ συνδεση.

Οπωσ καταλαβα,φταιει Windows7(στο παλιο ειχα XP).

Πηρα τηλ στο Cosmote-ακομα περιμενω(((

Τι να κανω? Υπαρχει καποια λυση?

Η πεταμενα λεφτα?

• 10 months later...
Καλησπερα και απο μενα...

Μολις εβαλα τα windows 7 64bit ultimate στον vaio μου..Εχω ενα cosmote internet on the go..

Tα windows 7 δεν αναγνωριζουν το μοντεμ και δεν μπορει να τρξει το ιντερνετ...

Διαβασα καπου οτι ισως δουλεψει με comptability mode...πραγμα που δεν ξερω και τι ειναι..

Αν καποιος μπορει να βοηθησει και να μου πει μια λυση θα το εκτιμουσα πολυ διοτι ειναι πεταμενα λεφτα πια...δινβ 50 ευρω το μηνα και δεν μου δινουν οδηγους...Επικοινωνησα με cosmote και μου ειπε οτι ακομα δεν εχουν καποια ενημερωση!!!

:suicide::suicide::suicide:

Ίδιο πρόβλημα με windows 7 64bit με usb ZTE MF636

Επίλυση,

1. κάντε εγκατάσταση το πρόγραμμα της cosmote

2. μπείτε εδώ http://www.zte.com.au/telstra/Product_Downloads/MF636_downloads.htm11

3. κατεβάστε το Windows 7 Driver Tool (ρίξτε μια ματιά και στις οδηγίες)

4. τρέξτε το ZTEDrvSetup.exe

Μετά την εγκατάσταση τα windows θα εντοπίσουν το modem(usb stick) και θα είστε έτοιμοι να συνδεθείτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.