tenten Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Καλησπερα και απο μενα... Μολις εβαλα τα windows 7 64bit ultimate στον vaio μου..Εχω ενα cosmote internet on the go.. Tα windows 7 δεν αναγνωριζουν το μοντεμ και δεν μπορει να τρξει το ιντερνετ... Διαβασα καπου οτι ισως δουλεψει με comptability mode...πραγμα που δεν ξερω και τι ειναι.. Αν καποιος μπορει να βοηθησει και να μου πει μια λυση θα το εκτιμουσα πολυ διοτι ειναι πεταμενα λεφτα πια...δινβ 50 ευρω το μηνα και δεν μου δινουν οδηγους...Επικοινωνησα με cosmote και μου ειπε οτι ακομα δεν εχουν καποια ενημερωση!!! :suicide: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikelaggelos1416003295 Σεπτέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 δοκιμασε το εξης αν μπορεις: βαλε το στικακι ενω εισαι συνδεδεμενος στο νετ(απο την dsl του σπιτιου σου ας πουμε) και κανε install. Λογικα θα ψαξουν drivers μονα τους τα seven απο το νετ. ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα και ετσι λυθηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα ωστε να το τεσταρω...αν υπαρχει κατι χωρις να προυποθετει συνδεση στο ιντερνετ ας το πει καποιος...ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tenten Σεπτέμβριος 16, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Mολις το ελυσα...λποιπον οσοι εχετε το ιδιο προβλημα απλα καντε συμβατοτητα σε WINDOWS VISTA και κλικαρετε και αυτο που λεει τρεχτε ως διαχειρηστης και καντε εγκατασταση...μετα ολα δουλευουν μια χαρα:jump::jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karamella Δεκέμβριος 11, 2009 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Help!!!Χθεσ πηρα notebook SonyVaio.Με Windows7 Home Premium.Εχω και Cosmote Internet On The Go 10GB/modem Huawei E270.Το προβλημα μου ειναι οτι (ναι,ναι))δεν εχω ΚΑΜΙΑ συνδεση.Οπωσ καταλαβα,φταιει Windows7(στο παλιο ειχα XP).Πηρα τηλ στο Cosmote-ακομα περιμενω(((Τι να κανω? Υπαρχει καποια λυση?Η πεταμενα λεφτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
parido Οκτώβριος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 Καλησπερα και απο μενα...Μολις εβαλα τα windows 7 64bit ultimate στον vaio μου..Εχω ενα cosmote internet on the go.. Tα windows 7 δεν αναγνωριζουν το μοντεμ και δεν μπορει να τρξει το ιντερνετ... Διαβασα καπου οτι ισως δουλεψει με comptability mode...πραγμα που δεν ξερω και τι ειναι.. Αν καποιος μπορει να βοηθησει και να μου πει μια λυση θα το εκτιμουσα πολυ διοτι ειναι πεταμενα λεφτα πια...δινβ 50 ευρω το μηνα και δεν μου δινουν οδηγους...Επικοινωνησα με cosmote και μου ειπε οτι ακομα δεν εχουν καποια ενημερωση!!! :suicide: Ίδιο πρόβλημα με windows 7 64bit με usb ZTE MF636 Επίλυση, 1. κάντε εγκατάσταση το πρόγραμμα της cosmote 2. μπείτε εδώ http://www.zte.com.au/telstra/Product_Downloads/MF636_downloads.htm11 3. κατεβάστε το Windows 7 Driver Tool (ρίξτε μια ματιά και στις οδηγίες) 4. τρέξτε το ZTEDrvSetup.exe Μετά την εγκατάσταση τα windows θα εντοπίσουν το modem(usb stick) και θα είστε έτοιμοι να συνδεθείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Οκτώβριος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2010 ενας συναδελφος ειχε το ιδιο προβλημα,απλα τρεξαμε τους drivers εγκαταστασης σε compambility mode win vista k oλα δουλευουν ρολοι δοκιμασετο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.