sPi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2003 Σκέφτομαι να φτιάξω ενα HTPC και το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει για την κάρτα γραφικών είναι το TV-Out. Τι να πάρω ? μια 9200Se π.χ. ? Παίζει ρόλο ο κατασκευαστής της κάρτας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 29, 2003 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Αυτό που ακούγεται αλλά και από δική μου εμπειρία είναι ότι οι ATI έχουν γενικώς πολύ καλύτερης ποιότητας tv-out. Η μετάβαση από μια Ti4400 σε μια 9700pro ήταν η μέρα με τη νύχτα στην τηλεόραση. Πολύ καθαρότερα χρώματα και με καλύτερη ευκρίνεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 29, 2003 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Θα συμφωνησω και εγω απο οτι εχω ακουσει οτι η ΑΤΙ ειναι μπροστα σ'αυτο το θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 29, 2003 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Ατι και απο μενα....μαζι με το rage3d κανουν θαυματα στο tvout. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Σεπτέμβριος 29, 2003 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Πιστέυετε οτι μια επώνυμη κάρτα θα έχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην ποιότητααπο μια OEM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 29, 2003 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2003 Αυτό που ξέρω είναι ότι η ATI υποχρεώνει τους κατασκευαστές καρτών με το chip της, να χρησιμοποιούν συγκεκριμένο tv-out chip. Οπότε μάλλον το ίδιο πράγμα θα είναι. Εκτός πια και αν η κατασκευή είναι τελείως χάλια. Αλλά δεν πιστεύω να σου τύχει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.