tolis_01 Σεπτέμβριος 16, 2009 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Κλασσικός ψευτόμαγκας-γ@μαω-και-δέρνω με το όπλο στο χέρι απ'ότι βλέπω στις φωτογραφίες.Ένα γερό χέρι ξύλο "για να σκληραγωγηθεί" του χρειάζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Σεπτέμβριος 16, 2009 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Πονεσε η καρδια μου ρε σεις.Ελεος δλδ.:nada:Οσο παει και λιγοστευουν οι πραγματικοι ανθρωποι...Μη κανεις αυτο που δε θες να κανουν και σε σενα, ελεγε η γιαγια μου...Το παλικαρι (στη μορφη τουλαχιστον) δε προκειτε να την πληρωσει οπως πρεπει , γιατι στο ελλαδισταν η μονη τιμωρια που συμφαιρει στο κρατος να επιβαλει ειναι η χρηματικη.Να τον παει σε ιδρυμα (ειτε σωφρονιστικο ειτε ψυχασθενων) δε το συμφαιρει γιατι θα πρεπει να τον ταιζει κι απο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 16, 2009 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 μάλλον επειδή έφαγε πολλά χέρια μικρός έγινε έτσι.........το αντίθετο του χρειάζεται...........να τον κρατάνε ξύπνιο όλη μέρα και να του διαβάζουν το μικρό σπίτι στο λιβάδι μέχρι να πάθει επιληψία από τις φορές που θα ακούει τα ίδια και τα ίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsonb Σεπτέμβριος 16, 2009 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2009 Α τον μπ.......!Το δα στις ειδήσεις χτες,και μου την έδωσε.Τι να πεις πρέπει να έχει πρόβλημα ο συγκεκριμένος μάλλον κάποια ψυχασθένεια και το παίζει μάγκας κυνηγός,κόβει αυτιά σκύλου,και κάνει ότι θέλει,να δεις θα χει και κάνα μηχανάκι και θα κινδυνεύουν και άνθρωποι από αυτό το ζώο.Το 'παιδο δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά να καταλάβεις τι είναι,στην μούρη να τον δεις καταλαβαίνεις αμέσως για τι κάθαρμα μιλάμε.Πρέπει να πάρεις το αεροβόλο και να του το αδειάσεις στα γ.όργανα που δεν έχει για να μάθει άλλη φορά,ακούς εκεί το πείραξαν το κάθαρμα τα αυτιά του σκύλου!Να μουν κοντά εκεί και δεν θα την γλύτωνε,με καμιά ομάδα φιλόζωων με ρόπαλα θα έκανα επίσκεψη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Σεπτέμβριος 17, 2009 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Εγω 8α τον εβαζα παρεα σε ενα κλουβι με 2-3 pitt bull γυμνο να δει χαρα... Εδω στο δικο μου δεν ειχα κοψει καν την ουρα ... μετα ομως αν καποιο pitt bull φαει κανεναν λεμε οτι φταει η ρατσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Σεπτέμβριος 17, 2009 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2009 Τι καθάρματα που κυκλοφορούν θεέ μου....Μη φοβάστε, μια φορά δεν θα τον πετύχουμε στα Χανιά, θα φτύσει το γάλα της μάνας του ο άσπλαχνος για να μην πώ και κάνα χοντρό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.