Jump to content

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΤΑΙ???

djtaz13

Recommended Posts

Εχω ενα εικονιδιο ενος βιντεο στην επιφανεια εργασιας που δεν σβηνεται!!Δεν μεταφερεται στον καδο ανακυκλωσης γιατι ειναι μεγαλο το ονομα του η δεν ειναι εγκυρο λεει κ μετονομασια δεν γινεται!Με δεξι κλικ μου βγαζει μονο αναπαραγωγη με bs player,wmp και ανοιγμα με...Πως να το σβησω?ΕΛΕΟΣ!!!!:rant:

Εχω ενα εικονιδιο ενος βιντεο στην επιφανεια εργασιας που δεν σβηνεται!!Δεν μεταφερεται στον καδο ανακυκλωσης γιατι ειναι μεγαλο το ονομα του η δεν ειναι εγκυρο λεει κ μετονομασια δεν γινεται!Με δεξι κλικ μου βγαζει μονο αναπαραγωγη με bs player,wmp και ανοιγμα με...Πως να το σβησω?ΕΛΕΟΣ!!!!:rant:

έχεις άνοιξη το ίδιο θέμα στο gamato.info η κάνω λάθος ??

CTRL-Alt-Delete και σκοτώνεις την διεργασία explorer.exe

MHN τρομάξεις, απλά θα έχεις μια άδεια επιφάνεια εργασίας.

CTRL-Alt-Delete ξανά και στην πρώτη σελίδα κλίκ στο new task (ή όπως λέγεται στα ελληνικά).

Γράφεις cmd και Enter.

Μπάίνεις σε command mode και λογικά θα σε βγάλει κατευθείαν μέσα στον φάκελο C:\Documents and Settings\όνομα_χρήστη (o χρήστης που δουλεύεις).

Γράφεις CD Desktop και enter.

Eίσαι μέσα στον φάκελο επιφάνεια επιφάνεια εργασίας.

Σβήνεις το αρχείο που θέλεις...

Στο τέλος Πάλι CTRL-Alt-Delete, επιλέγεις new task και γράφεις explorer.exe

Τελείωσες. :hm:

Ή πολύ απλά για να μην παιδεύεσαι

Μπούταρε με ένα linux livecd και πήγαινε και σβήσε το αρχείο... :rubik:

CTRL-Alt-Delete και σκοτώνεις την διεργασία explorer.exe

MHN τρομάξεις, απλά θα έχεις μια άδεια επιφάνεια εργασίας.

CTRL-Alt-Delete ξανά και στην πρώτη σελίδα κλίκ στο new task (ή όπως λέγεται στα ελληνικά).

Γράφεις cmd και Enter.

Μπάίνεις σε command mode και λογικά θα σε βγάλει κατευθείαν μέσα στον φάκελο C:\Documents and Settings\όνομα_χρήστη (o χρήστης που δουλεύεις).

Γράφεις CD Desktop και enter.

Eίσαι μέσα στον φάκελο επιφάνεια επιφάνεια εργασίας.

Σβήνεις το αρχείο που θέλεις...

Στο τέλος Πάλι CTRL-Alt-Delete, επιλέγεις new task και γράφεις explorer.exe

Τελείωσες. :hm:

Ή πολύ απλά για να μην παιδεύεσαι

Μπούταρε με ένα linux livecd και πήγαινε και σβήσε το αρχείο... :rubik:

εκανα το τελευταιο κ το εσβησα τα υπολοιπα τα ειχα κανει αλλα τιποτα!σας ευχαριστω ολους το προβλημα μου λυθηκε!!:crazy_pilot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.