djtaz13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 Εχω ενα εικονιδιο ενος βιντεο στην επιφανεια εργασιας που δεν σβηνεται!!Δεν μεταφερεται στον καδο ανακυκλωσης γιατι ειναι μεγαλο το ονομα του η δεν ειναι εγκυρο λεει κ μετονομασια δεν γινεται!Με δεξι κλικ μου βγαζει μονο αναπαραγωγη με bs player,wmp και ανοιγμα με...Πως να το σβησω?ΕΛΕΟΣ!!!!:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=14951&highlight=move+boot Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=14951&highlight=move+bootδεν το βρηκα οταν εψαξα.αν δεν με βοηθησει θα επιστρεψω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 δεν το βρηκα οταν εψαξα.αν δεν με βοηθησει θα επιστρεψω... No problem, γι'αυτό υπάρχουν οι ελέφαντες με τα πολλά GB μνήμης, να θυμούνται threads από το 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 ρε φιλε το rar που εχει ανεβασει ο αλλος φιλος το κανω unrar αλλα δεν μου το τρεχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 15, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Ρε φίλε αφού δεν διάβασες τις οδηγίες.Κατέβασε το move on boot που είναι εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 15, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 http://ccollomb.free.fr/unlocker/ γρήγορα κι εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 τα εχω κανει κ τα 2 πιο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 shift + delete δοκιμασες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 shift + delete δοκιμασες ;ναι φιλε δεν ανταποκρινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 15, 2009 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Εχω ενα εικονιδιο ενος βιντεο στην επιφανεια εργασιας που δεν σβηνεται!!Δεν μεταφερεται στον καδο ανακυκλωσης γιατι ειναι μεγαλο το ονομα του η δεν ειναι εγκυρο λεει κ μετονομασια δεν γινεται!Με δεξι κλικ μου βγαζει μονο αναπαραγωγη με bs player,wmp και ανοιγμα με...Πως να το σβησω?ΕΛΕΟΣ!!!!:rant:έχεις άνοιξη το ίδιο θέμα στο gamato.info η κάνω λάθος ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 δεν κανεις λαθος!ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 15, 2009 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Μου κάνει τρελή εντύπωση που το unlocker δε στο σβήνει. Εδώ με άφησε να σβήσω το φάκελο windows μέχρι που κράσαρε ο η/υ. Τι μήνυμα σου βγάζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Σεπτέμβριος 15, 2009 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 δεν κανεις λαθος!ναι ποπό παντού συνgamatous και συνlabites βλέπω και τρελαίνομαι:dance3::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 15, 2009 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 ποπό παντού συνgamatous και συνlabites βλέπω και τρελαίνομαι:dance3::shout: Μήπως να τα πείτε με πμ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 Μήπως να τα πείτε με πμ;σορρυ ηταν παρενθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 15, 2009 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 CTRL-Alt-Delete και σκοτώνεις την διεργασία explorer.exe MHN τρομάξεις, απλά θα έχεις μια άδεια επιφάνεια εργασίας. CTRL-Alt-Delete ξανά και στην πρώτη σελίδα κλίκ στο new task (ή όπως λέγεται στα ελληνικά). Γράφεις cmd και Enter. Μπάίνεις σε command mode και λογικά θα σε βγάλει κατευθείαν μέσα στον φάκελο C:\Documents and Settings\όνομα_χρήστη (o χρήστης που δουλεύεις). Γράφεις CD Desktop και enter. Eίσαι μέσα στον φάκελο επιφάνεια επιφάνεια εργασίας. Σβήνεις το αρχείο που θέλεις... Στο τέλος Πάλι CTRL-Alt-Delete, επιλέγεις new task και γράφεις explorer.exe Τελείωσες. Ή πολύ απλά για να μην παιδεύεσαι Μπούταρε με ένα linux livecd και πήγαινε και σβήσε το αρχείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2009 CTRL-Alt-Delete και σκοτώνεις την διεργασία explorer.exeMHN τρομάξεις, απλά θα έχεις μια άδεια επιφάνεια εργασίας. CTRL-Alt-Delete ξανά και στην πρώτη σελίδα κλίκ στο new task (ή όπως λέγεται στα ελληνικά). Γράφεις cmd και Enter. Μπάίνεις σε command mode και λογικά θα σε βγάλει κατευθείαν μέσα στον φάκελο C:\Documents and Settings\όνομα_χρήστη (o χρήστης που δουλεύεις). Γράφεις CD Desktop και enter. Eίσαι μέσα στον φάκελο επιφάνεια επιφάνεια εργασίας. Σβήνεις το αρχείο που θέλεις... Στο τέλος Πάλι CTRL-Alt-Delete, επιλέγεις new task και γράφεις explorer.exe Τελείωσες. Ή πολύ απλά για να μην παιδεύεσαι Μπούταρε με ένα linux livecd και πήγαινε και σβήσε το αρχείο... εκανα το τελευταιο κ το εσβησα τα υπολοιπα τα ειχα κανει αλλα τιποτα!σας ευχαριστω ολους το προβλημα μου λυθηκε!!:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.