kom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2009 καλημέρα έχω την παραπάνω μητρική και έχω συνδέση ένα headset στο front panel του case ( ακουστικά με μικρόφωνο ) το πρόβλημα μου είναι το εξής ενώ από το soundmax στα vista μου βγάζει κανονικά το headset στο front panel δεν μου αναγνωρίζει το μικρόφωνο του ενώ μου βγάζει μόνο μικρόφωνο που έχω συνδεμένο πίσω στην μητρική πάνω στην supremefx2 εδώ το headset στο front panel και εδώ από την καρτέλα recording του soundmax το μικρόφωνο αλλά στο rear panel δηλαδή κατευθείαν πάνω στην κάρτα ήχου ήχο μπορώ και ακούω από το headset χωρίς όμως να μπορώ να μιλήσω από το μικρόφωνο έχω δοκιμάσει να βγάλω / ξαναβάλω drivers να αλλάξω από bios το front panel σε HD/AC 97 αλλά χωρίς αποτέλεσμα έχει κάποιος την συγκεκριμένη μητρική και να έχει καταφέρει να δουλέψει σε front panel το headset του ; υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να εμφανίσω από το soundmax στο recording το μικρόφωνο στο front panel ; ευχαριστώ
Martyras Σεπτέμβριος 15, 2009 #2 Σεπτέμβριος 15, 2009 Εγώ εχω βάλει το βύσμα μεσα στο κουτί ως AC97 και το ιδιο μέσα στο bios για δοκίμασε το έτσι.ΥΓ. Επίσης ούτε εμένα δεν καταλαβαίνει οτι έχω το μικρόφωνο στο μπροστινό πανελ. απλα παίζει.
kom Σεπτέμβριος 15, 2009 Author #3 Σεπτέμβριος 15, 2009 καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντησηδεν σε κατάλαβα πώς έχεις βάλει το βύσμα μέσα στο κουτί ως AC 97 ; δεν το έχεις βάλει πάνω στην supremefx ;
kkalop Σεπτέμβριος 15, 2009 #5 Σεπτέμβριος 15, 2009 Μήπως απλά είναι στο "Mute" μέσα από τα device στα vista ?Δεξί κλικ στο εικονίδιο του ήχου και πήγαινε στις επιλογές για τα recording devices (όχι στο soundmax).
ison Σεπτέμβριος 15, 2009 #6 Σεπτέμβριος 15, 2009 Στα περισσοτερα κουτια πλεον υπαρχουν 2 αποληξεις καλωδιων για front panel.To ενα ac97 και το αλλο hd audio.Φροντισε στο bios της μητρικης να εχεις το σωστο δηλωμενο αναλογα με το ποιο εχεις συνδεση...ισως αυτο να ειναι το προβλημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.