Jump to content

πως γινεται να ενα παιχνιδι να παιξει σε δυο οθονες

atego

Recommended Posts

Υποθετικα πρεπει να κανεις extend desktop και θα βγαλει επιλογή το παιχνίδι για την αναλογη αναλυση.:snap:

βασικα...εχεις συνδεσει την καρτουλα με τις 2 οθονες?:unsure:

κ μετα απο μεσα κανεις extend displays..

Για να εμφανίζεται το παιχνίδι ταυτόχρονα και στις δύο οθόνες πρέπει να είναι σε clone mode,αλλά από ότι θυμάμαι επιτρέπεται μόνο όταν και οι δύο οθόνες είναι στην ίδια ανάλυση, προβληματικό στην περίπτωση που έχεις tft με διαφορετική native ανάλυση ή μία οθόνη και μία TV. Σε extened mode ta παιχνίδια παίζουν μόνο στο primary monitor, εκτός αν μπορούν να τρέξουν σε window mode και όχι full screen. Μία λύση με έξτρα δυνατότητες πέρα από αυτές που σου δίνουν οι drivers της κάρτας γραφικών είναι το ultramon.

παιδια εχω 2 22αρες lg ιδιες οθονες τις εχω συνδεση πανω στην καρτα εχω κανει extend desktop βαζω το game να παιξει σε window mode αλλα η αναλυση που δινει δεν καλυπτει και τις δυο οθονες ενα video να δειτε τι εχει κανει ενας στο εξωτερικο αυτο θελω να κανω και εγω

Ο τυπας στο βιντεο εχει πειράξει τα αρχεια του παιχνιδιού και για αυτο μπορει να παίξει Dual screen.

Και δεν μπορεις να εφαρμόσεις τις ιδιες αλλαγές και σε αλλα παιχνιδια.

Και αν θελεις την γνώμη μου, σε FPS αυτο δεν λεει καθόλου...(κόβεις το crosshair και δεν μπορεις να στοχεύσεις, λογικο άλλωστε)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.