voudas Σεπτέμβριος 30, 2003 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2003 χμμμ το λεντάκι του digidoc δεν αλλάζει? ή μπορείς να βάλεις από πάνω EL foil? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Σεπτέμβριος 30, 2003 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2003 Originally posted by Voudas χμμμ το λεντάκι του digidoc δεν αλλάζει? ή μπορείς να βάλεις από πάνω EL foil? Αλλάζει.. αλλάζει.. κι εγώ το πορτοκαλί είχα.. κι έγιναν μπλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Σεπτέμβριος 30, 2003 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2003 έτσι... έτσι...georgeadams go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 30, 2003 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2003 Μπραβο και απο μενα! Υγ. Το δωματιο σου ειναι κυριλε!Να μην δειξω εγω πως εγινε το δικο μου δωματιο μετα τους αφρους πολυουρεθανης με του οποιους προσπαθησα να μονωσω το evaporator μου.(Τελικα το πεταξα!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Σεπτέμβριος 30, 2003 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2003 Όμορφο! Μου αρέσουν πολύ οι σωλήνες σου και το πώς φαίνονται! Δεν μου αρέσει όμως η δεξαμενή που είναι εξωτερική... Πολύ καλό αποτέλεσμα πάντως και προσεγμένο! Συμπάθησα τα acrylic cases... Ωραία grills! Με ένα window mod στο σκληρό και σε ένα cd θα ήταν όλα τα λεφτά!! Σκέψου το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Σεπτέμβριος 30, 2003 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2003 ΠΟΛΥ όμορφο αλλά...........μακριά απ'αυτό......... ’ν σκεφτείς ΠΟΣΗ ακτινοβολία "τρώς" μ'ένα τέτοιο κουτί...........άστα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Οκτώβριος 1, 2003 Author #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2003 Originally posted by bleo8onhs on 01-10-2003 at 01:17 Ωραία grills! Τα "έφτιαξα" μόνος μου: πήρα "απλά" grills και έκοψα μερικούς από τους δακτύλιους τους (ένα-παρά-ένα) με πένσα-κόφτη και μετά λίμαρα τις ακμές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Οκτώβριος 1, 2003 #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2003 Ωραίος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolt Οκτώβριος 1, 2003 #29 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2003 Απιστευτο και πανεμορφο full watercooled συστημα.Μπραβο :woot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kingrim Οκτώβριος 24, 2003 #30 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 φοβερο............ μια εικονα χιλιες λεξεις αλλα ακτινοβολια και στατικος ηλεκτρισμος full Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieros Οκτώβριος 24, 2003 #31 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2003 Α Π Ι Θ Α Ν Ο Σ! Δεν εχω ξαναδεί πιο όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 25, 2003 #32 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2003 Καταπληκτικό κουτί. Τουλάχιστον καταπληκτικό!!!... αλλά για ποια ακτινοβολία μιλάμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Οκτώβριος 25, 2003 #33 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2003 Πολύ καλή δουλιά και προσεγμένη..... για τι ακτινοβολία μιλάμε παιδιά???? στα συμβατικά κουτία αλουμινου/ατσαλολαμαρίνας δεν υπάρχει πρόβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Οκτώβριος 25, 2003 #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2003 Ακτινοβολεί θαυμασμό ρε παιδιά το κουτί. Αυτό λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 25, 2003 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2003 Mπραβο george , εισαι φοβερος..........καλα αν ειχα τετοι κουτι........................οσο για την ακτινοβολια...........τωρα τι να πω....οκ υπαρχει αλλα μην το κανουμε και θεμα βρε παιδια!!ολοι εχουμε κινητο......το clear case θα μας κανει το κακο??!!!!!Αρχική απάντηση από cherryman [25-10-2003 και 12:57] Ακτινοβολεί θαυμασμό ρε παιδιά το κουτί. Αυτό λέμε. ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Νοέμβριος 6, 2003 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2003 Κορυφαίο ! Αν έβαζες και καμια Black Light και Παραφλού αντί για νερό θα ήταν πολύ ψαρωτικό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RagSoul Ιανουάριος 17, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 το παραπάνω case georgeadams είναι αποκλειστικά δικό σου ή απλά το πήρες έτοιμο και εσυ απλα το αλλαξες; ρωτάω γιατί θέλω να κάνω δικο μου ολοκληρο case απο plexiglass... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιανουάριος 17, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Πραγματι πολυ ομορφο και πολυ εντυπωσιακο ειδικα το βραδυ!!!! Ευγε για το μερακι, την υπομονη και την ικανοτητα!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Ιανουάριος 17, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 Αρχική απάντηση από hipro5 [01-10-2003 01:43] ΠΟΛΥ όμορφο αλλά...........μακριά απ'αυτό......... ’ν σκεφτείς ΠΟΣΗ ακτινοβολία "τρώς" μ'ένα τέτοιο κουτί...........άστα......... Επειδη κι εμενα μ εχει απασχολησει κατα καιρους, εχει συζητηθει ποτε αυτο το θεμα στο φορουμ ? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 17, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2006 βλέπω και κρεββατι στις φωτο...πρέπει να γίνει διάφανο και αυτό αμέσως για να ταιριάζει με το ΠΙΣΙ... πολύ καλό όντως...:clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.