essediss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14, 2009 Παιδια χρειαζομαι τις γνωσεις σας.Το σαββατο αγορασα το asus 1000h απο eshop.grΠαταω το κουμπι να ανοιξει .....τιποτα.......λεω θα ειναι ξεφορτιστη η μπαταρια.Βαζω το asus να φορτιζει.Παταω το κουμπι να ανοιξει παλι τιποτα........Λεω ας δοκιμασω χωρις μπαταρια (λειτουργια με το ρευμα)......ετσι ανοιγει το asus.....ξαναβαζω την μπαταρια και δουλευε κανονικα.Μετα απο λιγο νεκρωσε το πληκτρολογιο και το touchpad και δεν ξαναλειτουργησαν.Το πρωι θα το παω πισω.Οποιος γνωριζει ας μου πει τα δικαιωματα μου ως καταναλωτης γιατι μου φενεται οτι θα με ταλαιπωρισουν αρκετα.Εγω θελω να παρω επιστροφη χρηματων .Γινεται αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Έχε μαζί σου εκτυπωμένα τον νόμο 3043/2002http://www.nomikaxronika.gr/decisions.aspx?id=bb2a8a96-29c9-448d-80c6-524b06f7aabcκαι επίσης το δικαίωμα υπαναχώρησηςhttp://www.nomikaxronika.gr/article.aspx?issue=55&id=d3332701-c4c6-44e0-8536-5e9f9e39a6f7&highlight=%CF%85%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7το σημαντικό είναι να πας το συντομότερο δυνατόν. Επειδή βλέπω είσαι Χανιά αν σε βάλουν στο παραμύθι να το στείλουν για έλεγχο Αθήνα για να δώσουν το οκ απλά να αρνηθείς. Θα το κρατήσουν κανα 2 μήνες το λιγότερο και για να σου σπάσουν τα νεύρα αλλά και για να περάσει η περίοδος που το DOA και επιστροφή μπορεί να σου δώσει την υπαναχώρηση (μιας και έχει συγκεκριμένη διάρκεια).Σε κάθε περίπτωση να αρνηθείς να τους δώσεις χρόνο και να τους πεις οτι θες να ασκήσεις το δικαίωμα υπαναχώρησης σήμερα κιόλας χωρίς καμία καθυστέρηση.αν ξεχνάω κάτι ας με διορθώσει ο sir Tsakonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Σεπτέμβριος 14, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Αν τους επιτρέψεις να το πάρουν πίσω θα στο περάσουν ως απλά προβληματικό και όχι DOA, για το οποίο έδωσες εσύ την συγκατάθεσή σου να πάει στα κεντρικά για έλεγχο με σκοπό να μην σου επιστρέψουν τα χρήματα. Αυτά τα κόλπα κάνανε σε μένα και με ταλαιπωρήσανε 5 μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 πήρα ένα sata enclosure 2.5" ήταν ψόφιο το πήγα πίσω την επομένη και έγινε επιτόπου τεχνικός έλεγχος και μου επέστρεψαν τα χρήματα νομίζω στο 7ήμερο δεν πας για επισκευές ελέγχους κλπ το βλέπει αυτός αν δεν παίζει τα λεφτά στο χέρι και γεια σας. προτείνω και εγώ προς τα εκεί να κινηθείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 περιμένετε να δείτε post από το παλικάρι........ (ξέρω τι λέω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.