Jump to content

Σύνθεση Υπολογιστή.

vagelis17

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Τα λειτουργικα συστηματα απο vista sp1 και μετα αναγνωριζουν ολη σου τη μνημη.

Το θεμα ειναι οτι τα 32μπιτα λειτουργικα ακομη κι αν αναγνωριζουν τα 6 ή τα 12 γιγα μνημης , εξακολουθουν να χρησιμοποιουν μονο τα 3,2 γιγα...

Απο τη στιγμη που θα χεις 6 γιγα μνημης , τα svista *64 bit ειναι η ωριμη επιλογη.

οπότε θα βλέπουν και θα χρησιμοποιούν όλη μου την μνήμη τα *64....

από κουτί είχε προταθεί το coolermaster είδα αυτό εδώ

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?page=2&Manufacturer=CoolerMaster&category=69977695&catalog=20

από πλαίσιο είναι καλό ή προτείνετε κάποιο άλλο?

αυτή την στιγμή φοράω τα xp sp3 greek 32 bit αλλα μου αναγνωρίζουν τα 3 gb από τα 4,τέλος Οκτωβρίου όπου βγαίνουν τα windows 7 επίσημα, θα τα βάλω μέχρι πόσα gb αναγνωρίζουν αυτά?

δεν είναι θέμα λειτουργικού! Είναι θέμα 32-64 bit. όλα τα 32άμπιτα λειτουργικά βλέπουν 3,25gb RAM ενώ τα 64άμπιτα την βλεπουν όλη :happy:

Αν κάνεις λίγο υπομονή, αύριο θα περάσω 7-64bit στην γυναίκα, να σου πω εντυπώσεις.

εννοείται πως θα περιμένω να μου πεις εντυπώσεις...τα release που έχουν βγει μέχρι στιγμής έχουν όλους τους drivers ή τα τελικά θα έχουν κι αλλούς?

Για τα λεφτα του αυτο ειναι οντως ενα πολυ καλο κουτι.

Τωρα αν θες να τα σταξεις χοντρα σιγουρα υπαρχουν και καλυτερα

σε ευχαριστώ, πολύ καλό φαίνεται όντως μάλλον θα το τιμήσω....:hehe:

δεν είναι θέμα λειτουργικού! Είναι θέμα 32-64 bit. όλα τα 32άμπιτα λειτουργικά βλέπουν 3,25gb RAM ενώ τα 64άμπιτα την βλεπουν όλη :happy:

για την ακριβεια 4γιγα ειναι ο περιορισμος,αλλα περα απο την ραμ ειναι και αλλα memory addresses που υπαρχουν

Αν κάνεις λίγο υπομονή, αύριο θα περάσω 7-64bit στην γυναίκα, να σου πω εντυπώσεις.

Δεν έχω δει γυναίκα με περασμένα Windows 7 64bit eπανω...πως είναι;;; με 32βιτ είναι πιο όμορφη;; :D:jump::D:D:D:D:D:D

σορρυ για το οφτοπικ....:giveup:

Η μητρική που μου πρότεινες υποστηρίζει μόνο μέχρι 1333mhz ενώ η ram είναι 1600mhz... :p

Για δες εδώ:

pcplaisio2.png

το pc3-16000 δεν ειναι 1600 αλλα 2000, θες pc3-12800 για 1600. μην παρεις 2000 μνημες δεν θα σου χρειαστουν αν δεν κανεις benchmarks, ασε που θελουν και περισσοτερα volt στο qpi.

οποτε αλλαξε τις μνημες και την ψυκτρα σου:

ΜΝΗΜΕΣ

αν δεν θα κανεις υπερβολικο overclocking η μαμα μια χαρα ειναι η ψυκτρα, αλλιως,

ΨΥΚΤΡΑ

και προσθεσε και ενα αθορυβο ανεμιστηρακι 120mm της επιλογης σου

επισης μην αγχωνεσαι γι αυτο που διαφημιζουν με την υποστηριξη μνημων ταχυτητων εως ΧΧΧΧ. Αυτο ειναι μονο το τι μπορει να λειτουργησει σε ταχυτητες με τους διαρετες που εχει (σε Χ58 πολλαπλασιαστες) για default bclock - 133 (fsb gia s775 και παλιοτερα). Απο τη στιγμη που θα κανεις overclock όλες οι ταχυτητες υποστηριζονται μια χαρα με τις καταλληλες ρυθμισεις (ακομα και ddr 2300 etc με προυποθεσεις)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.