Jump to content

Σύνθεση Υπολογιστή.

vagelis17

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

σαν φτηνότερο κουτί δες αυτό -> lian li pc-7fb.

Μεχρι να "φτάσεις" τα κουτια των 200+Ε "περνας" απο τα coolermaster 840(το ασημι ειναι φτηνότερο απο το μαυρο...) ,το ιδιομορφο raven και το fortress της Silverstone.

θα τσιμπαγα και αυτό το τροφοδοτικό που για τα 90Ε που ζητάει το θεωρω ευκαιρία

H συνεχεια με την ελευση των νεων καρτων ...

για τον επεξεργαστη?

δε χρειαζεται

η στοκ θα σε καλυψει,ακομα και με μικρο overclocking.

αν επιμενεις ομως κατι μπορω να κανω.

αα

μιας και το θυμηθηκα

μπορεις να βαλεις και εναν SSD με 200 ευρω.

για τον επεξεργαστη?

δε χρειαζεται

η στοκ θα σε καλυψει,ακομα και με μικρο overclocking.

αν επιμενεις ομως κατι μπορω να κανω.

αα

μιας και το θυμηθηκα

μπορεις να βαλεις και εναν SSD με 200 ευρω.

Θα περιμένω να πέσουν ακόμα λίγο οι τιμές και μετά θα βάλω ssd...

Έκανα και εγώ μία σύνθεση στο πλαίσιο.:pleasantry:

pcplaisio.png

triple kit σε i5?:computer:

θα μας πάρουν με τις ντομάτες! :tomato:

ι5 αξίζει μόνο με τον πιο μικρό cpu. Με το πακέτο cpu-mobo που προτείνεις, παει σε i7 με τα ίδια ακριβώς λεφτά...

καλημέρα και από μένα παιδιά....θα ήθελα την βοήθεια σας και εγώ (ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέα θέματα)...

Λοιπόν ο υπολογιστής μου αποτελείται από:

επεξεργαστή: Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

μητρική: Asus P6T SE (1366, DDR3, X58)

σκληρός δίσκος (2): Western Digital 500GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata 2, WD5000AAKS)

κάρτα γραφικών:Geforce Nvidia 98000 GTX 1GB DDR3

μνήμες: 4 GB (2x2gb) KINGSON DDR3 @ 1333Mhz

τροφοδοτικό: JJ 650W

κουτί: έχω ενα απλό δεν γνωρίζω μάρκα

θα ήθελα να μου πείτε σε τι πιστεύετε ότι χρειάζεται βελτίωση (ανεξαρτήτου κόστους), γνωρίζω ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεται κάτι απλά η αναβάθμιση θα γίνει λόγο χόμπι (αρρώστια για άλλους :whistling).

Η χρήση του είναι games (όλων των ειδών), επεξεργασία βίντεο, corel draw Χ4, photoshop cs3, pinacle studio, σερφάρισμα και γενικότερα όλα τα υπόλοιπα καθημερινά προγράμματα....

triple kit σε i5?:computer:

θα μας πάρουν με τις ντομάτες! :tomato:

ι5 αξίζει μόνο με τον πιο μικρό cpu. Με το πακέτο cpu-mobo που προτείνεις, παει σε i7 με τα ίδια ακριβώς λεφτά...

:hehe::sarcastic:

Ποιος επεξεργστής είναι καλύτερος;

Intel Cοre i7-860 (s1156, 2.8GHz, Cache 8MB, Box)

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

:hehe::sarcastic:

Ποιος επεξεργστής είναι καλύτερος;

Intel Cοre i7-860 (s1156, 2.8GHz, Cache 8MB, Box)

Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

A) αναβαθμισιμότητα? οι i7 θα μπορούνα να δέχονται και 6πήρυνους (12threads)

B) μπορείς να βρεις triple channel ram και μάλιστα 6gb στην τιμή των 4gb για socket 1156

Γ) η ψύκτρα που λες δεν έχει clips για 1156 socket. Βασικά δεν υπάρχει ακόμα ούτε bracket ούτε cooler 1156 ready

το ποιος είναι καλύτερος δεν ξέρω αν δεν το δοκιμάσω. και θα το δοκιμάσω σύντομα να σου πω ;)

A) αναβαθμισιμότητα? οι i7 θα μπορούνα να δέχονται και 6πήρυνους (12threads)

B) μπορείς να βρεις triple channel ram και μάλιστα 6gb στην τιμή των 4gb για socket 1156

Γ) η ψύκτρα που λες δεν έχει clips για 1156 socket. Βασικά δεν υπάρχει ακόμα ούτε bracket ούτε cooler 1156 ready

το ποιος είναι καλύτερος δεν ξέρω αν δεν το δοκιμάσω. και θα το δοκιμάσω σύντομα να σου πω ;)

Δηλαδή να κινηθώ προς socket 1366;

καλημέρα και από μένα παιδιά....θα ήθελα την βοήθεια σας και εγώ (ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέα θέματα)...

Λοιπόν ο υπολογιστής μου αποτελείται από:

επεξεργαστή: Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MP, Box)

μητρική: Asus P6T SE (1366, DDR3, X58)

σκληρός δίσκος (2): Western Digital 500GB HDD (16MB Cache, 7200 rpm, Sata 2, WD5000AAKS)

κάρτα γραφικών:Geforce Nvidia 98000 GTX 1GB DDR3

μνήμες: 4 GB (2x2gb) KINGSON DDR3 @ 1333Mhz

τροφοδοτικό: JJ 650W

κουτί: έχω ενα απλό δεν γνωρίζω μάρκα

θα ήθελα να μου πείτε σε τι πιστεύετε ότι χρειάζεται βελτίωση (ανεξαρτήτου κόστους), γνωρίζω ότι ουσιαστικά δεν χρειάζεται κάτι απλά η αναβάθμιση θα γίνει λόγο χόμπι (αρρώστια για άλλους :whistling).

Η χρήση του είναι games (όλων των ειδών), επεξεργασία βίντεο, corel draw Χ4, photoshop cs3, pinacle studio, σερφάρισμα και γενικότερα όλα τα υπόλοιπα καθημερινά προγράμματα....

αλλαξε καρτα γραφικων

παρε μια 5870 οταν ερθει

μνημες θα λεγα να βαλεις 3Χ2 gb σε 1600mhz

το τροφοδοτικο σου δε ξερω αν ειναι αξιολογο

επισης κουτι θα λεγα να παρεις κατι ποιοτικοτερο κοιτα προς coolermaster μερια

Δηλαδή να κινηθώ προς socket 1366;

παρε αυτα που σου πα!

A) αναβαθμισιμότητα? οι i7-1366 θα μπορούνα να δέχονται και 6πήρυνους (12threads)

@Junior καλύτερα να αναφέρεις βάση socket τον επεξεργαστή ωστε να γίνεται κατανοητό τι εννοείς.Γιατί i7 έχουμε και στο 1156.

Και τα 2 socket έχουν μέλλον μπροστά τους,αλλά την συγκεκριμένη περίοδο οι συνδυασμοί i5+1156 ή ι7+1366(x58) είναι οι καλύτερες επιλογές,εφόσον όμως οι Gulftown(6cores-12threads) θα είναι συμβατοί με το X58 τότε καλύτερα s1366 με Χ58 chipset.

αλλαξε καρτα γραφικων

παρε μια 5870 οταν ερθει

μνημες θα λεγα να βαλεις 3Χ2 gb σε 1600mhz

το τροφοδοτικο σου δε ξερω αν ειναι αξιολογο

επισης κουτι θα λεγα να παρεις κατι ποιοτικοτερο κοιτα προς coolermaster μερια

παρε αυτα που σου πα!

θα δω τόσο μεγάλη αλλαγή που να αξίζει να αλλάξω τις μνήμες μου από 1333 σε 1600?

Αξίζει να πάω σε ΑΤΙ?με τους drivers & τα updates τους τι γίνετε?εχουν βελτιωθεί?συμβατότητα με τα παιχνίδια?

ναι και ισχύει άλλωστε θα τις δώσω πάλι όσο τις πήρα, απλά ρώτησα αν θα δώ διαφορά....για παράδειγμα γιατί να μην βάλω στα 1800?βλέπεις διαφορές σε αυτά τα mhz γενικότερα?δηλαδή από τα 1333 στα 1600 ή στα 1800?

αυτή την στιγμή φοράω τα xp sp3 greek 32 bit αλλα μου αναγνωρίζουν τα 3 gb από τα 4,τέλος Οκτωβρίου όπου βγαίνουν τα windows 7 επίσημα, θα τα βάλω μέχρι πόσα gb αναγνωρίζουν αυτά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.