Jump to content

Σύνθεση Υπολογιστή.

vagelis17

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά είμαι νέος στο φόρουμ. Σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο υπολογιστή αλλά επειδή είμαι ψιλοάσχετος ζητάω τη βοήθεια σας. :help1::help:

Αν και έχω ακούσει πάρα πολλά αρνητικά σχόλια για το e-shop μάλλον θα τον αγοράσω από εκεί. Πάντως έχω αγοράσει άλλον έναν υπολογιστή και είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι περίπου 1000-1100 Ευρώ αλλά επειδή έχω οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο και ηχεία, θα αγοράσω μόνο τον πύργο.

Τον υπολογιστή θα τον χρησιμοποιώ γενικά για βαριά παιχνίδια αλλά και για καθημερινή χρήση και επειδή θα ασχολούμαι πολλές ώρες αν γίνεται να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβος.

Λοιπόν για κουτί αυτό πιστεύω θα ήταν μια χαρά (APEVIA X-TELSTAR JR. G TYPE CASE BLACK).

Για τα υπόλοιπα περιμένω τις συμβουλές σας.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν σας κούρασα :nada:. :victory::T:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Καλως ηρθες στο φορουμ!

οπως θα σου πουν και οι περισσοτεροι εδω μεσα,:yes4:, αν μπορεις περιμενε μεχρι το τελος του μηνα!

ερχονται νεες καρτες απο ατι, lynfield i5/7, p55 mobos και ολα τα καλουδια...απο κει και περα διαλεγεις αλλα ετσι οπως περιγραφεις τις απαιτησεις σου ή σε lga1156 ή σε phenom II x4 με μια απο τις καινουργιες καρτες θα κινηθεις!!!

περι του 1156 εχει και ενα review απο δικα μας παιδια εδω...ριξε μια ματια!

υγ: το κουτι που λες δεν μου καθεται καλα στο ματι-ειδικα περι θεματος θορυβου-! δες και αυτο

Καλως ηρθες στο φορουμ!

οπως θα σου πουν και οι περισσοτεροι εδω μεσα,:yes4:, αν μπορεις περιμενε μεχρι το τελος του μηνα!

υγ: το κουτι που λες δεν μου καθεται καλα στο ματι-ειδικα περι θεματος θορυβου-! δες και αυτο

Θα περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα δεν βιάζομαι. Διάλεξα αυτό το κουτί καθαρά γιατί μου άρεσε ο σχεδιασμός του. Το κουτί που μου πρότεινες δεν είναι πολύ ωραίο...:turn::look:

Καραμαπα (για να μην πω κατι χειροτερο) :p

Μεχρι ποσα σκοπευεις να δωσεις για κουτι?

Καραμάπα :o; Συνολικά είχα σκοπό να δώσω γύρω στα 1000-1100 αλλά αφού το κουτί δεν είναι καλό θα το ανεβάσω στα 1100-1200. Πιστεύω ότι είναι αρκετά.

Αφού θα τον αγοράσω από το e-shop τον υπολογιστή έτοιμο. Πρέπει να διαλέξω κάποιο κουτί από το e-shop. Πάντως το THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ WINDOW BLACK φαίνεται καλό. Είναι και βαθμολογημένο 10/10.

Tα κουτιά δεν είναι μόνο εξωτερική εμφάνιση,κυρίως εσωτερικά αποδεικνύουν την ποιότητα τους και επειδή αν πάρεις full δεν πρόκειται να αλλάξεις για αρκετό καιρό ακόμα και αν αλλάξεις σύνθεση,σκέψου καλά πρίν αγοράσεις.

Αυτά που ανέφερε ο Sir είναι ποιοτικότερα απο άποψη κατασκευής και ουδεμία σχέση έχουν με τα thermaltake.Αν τώρα έχεις προαποφασίσει ότι θα πάρεις ένα κουτί που θα μοιάζει με καμπίνα αυτοκινήτου τότε πάρε όποιο αποφασίσεις.

Αφού θές απο e-shop σου προτείνω : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806656

Tα κουτιά δεν είναι μόνο εξωτερική εμφάνιση,κυρίως εσωτερικά αποδεικνύουν την ποιότητα τους και επειδή αν πάρεις full δεν πρόκειται να αλλάξεις για αρκετό καιρό ακόμα και αν αλλάξεις σύνθεση,σκέψου καλά πρίν αγοράσεις.

Αυτά που ανέφερε ο Sir είναι ποιοτικότερα απο άποψη κατασκευής και ουδεμία σχέση έχουν με τα thermaltake.Αν τώρα έχεις προαποφασίσει ότι θα πάρεις ένα κουτί που θα μοιάζει με καμπίνα αυτοκινήτου τότε πάρε όποιο αποφασίσεις.

Αφού θές απο e-shop σου προτείνω : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806656

Δεν ήξερα ότι η ποιότητα των thermaltake δεν είναι καλή... το COOLERMASTER RC-1100-KWN1-GP COSMOS S WINDOW είναι καλό;

Προτεινω το Coolermaster haf 932 ή το Coolermaster Stacker 833 (αν υπαρχει ακόμη στα Multirama) Φοβερα κουτια και αξιζουν τα λευτά τους. Το Cosmos S ειναι κορυφή αλλα με ένα από αυτα τα δύο θα είσαι υπερκαλυμμενος.

Για επεξεργαστη απο Intel ο i5 750 και απο AMD ο Phenom 965 αλλα οπως ειπανε και τα παιδια περίμενε ακομη λιγο ειδικά για τις κάρτες γραφικων. Απ οτι γραφεται η 5870 με DX11 θα πετάει.

Οι τιμές είναι κατά 99% ίδιες και προσαρμόζονται σε ημερισία βάση.

Η ποικιλία είναι πάλι παρεμφερείς, αλλά ο γενικός κανόνας είναι πως κάτι που έχει πάνω απο 20€ δεν το παίρνεις απο το eshop γιατι μπορεί να πάρεις και κάτι άλλο (μακρύ) αν χρειαστείς service.

Τώρα ο λόγος που ένω λές πως έχεις διαβάσει τι γίνεται με το eshop και παρόλα αυτά θες να ψωνήσεις απο εκει είναι δικός σου, και εύχομαι να μην σε δω στο whine thread σε λίγο καιρό...

Για τα κουτια, δεν έχει σημασια το εξω, όσο το μέσα όπως σου λενε τα παιδιά, κοιτα να έχει 12άρια+ ανεμηστίρια για ησυχια, και άσε τις ντισκομπαλες, κουτί παίρνεις, οχι Saturday night fever.

Τα HAF, Stacker, Cosmos είναι win-win.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.