Jerry007 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13, 2009 Λοιπόν. Απλά τα πράγματα. Ψάχνω ένα media player για αναπαραγωγή μουσικής περισσότερο και συμβατότητα με iPod. Έχω δοκιμάσει Windows Media Player, iTunes και Winamp. Με το iTunes πορεύομαι εδώ και κάνα 6μηνο. Δεν μπορώ να πώ, είναι αρκετά σταθερό και κάνω σωστά την δουλειά μου. Απλά δεν έχει και το τρομερό interface. WMP μου αρέσει πολύ το interface αλλά δεν έχει native υποστήριξη για iPod, θέλει κάποια Plug-ins. Σημερά δοκίμασα πάλι το Winamp (Το είχα εξορίσει δύο χρόνια τώρα απο τα συστήματα μου). Στο παρελθόν έτρωγε random crash και μου έσπαγε τα νεύρα. Το interface του με κατα-βολεύει και σε δύο ώρες λειτουργίας δεν έβγαλε κανένα crash. Έλα που όμως συγχρόνισα το iPod Video και όταν πήγα να το λειτουργήσω είχε χαθεί όλη μου η μουσική. Πρέπει να παίχτηκε κάτι με corrupted αρχεία καθώς όταν κανα-syncαρα με τον iTunes λειτούργησαν όλα σωστά. Επειδή σίγουρα κάποιος θα το αναφέρει όχι δεν αποσυνέδεσα το iPod την ώρα που γινόταν μεταφορά αρχείων. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Ακόμα έχω δοκιμάσει το media Monkey που ήταν τρομερό απο άποψη ποιότητας αλλα δεν με βόλεψε το interface του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2009 Foobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vamire Σεπτέμβριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 zune... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.