Jump to content

Quad SLi MOBO?????

gipinio1337

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας. Έχω την εξής απορία. Θέλω να κάνω ένα Quad SLi με τις GTX295 μου. Το cpu μου είναι Intel Core 2 Quad Q9550 E0. (Ram δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...έχω και ddr2 mdules & ddr3 modules). Ψάχνω λοιπόν για μια μητρική σε socket 775. Είμαι αναποφάσιστος λόγω κάποιων προηγούμενων εμπειριών με το nforce 790i ultra. Το γεγονός ότι μου κάηκαν 2 asus striker II extreme και μια e-vga 790 ultra με αφήνει χύμα στο κύμα.:help1: Σκέφτομαι για το nforce 790i ftw της e-vga (μακριά από το ultra...και οι τρεις μητρικές είχανε το ίδιο τσιπάκι). Δεν έχω δει κάποιο review από τις μητρικές για SLi. Τι προτείνετε; Θα με βοηθούσατε περισσότερο άμα μου δίνατε και sites με reviews από χρήστες.

Y.Γ. Επίσης μου κάηκε:rip: και μια e-vga 780i....δεν διάβαζε το sata dvd-rw.

Αν ειναι να δωσεις 280ε για μητρικη, γιατι δεν δινεις 260ε για εναν i5 860? Πουλας και τον 9550 ~150ε και παιρνεις με αυτα τα λευτα μια mobo με s1156.

Έχω PC με 1366 socket. Το θέμα είναι τι κάνω με το 775. Τι μητρική να βάλω σε αυτό χωρίς να πουλήσω κανένα εξάρτημα;

Αν επιτρεπεται για τι χρηση ειναι ο καθε υπολογιστης?

p.s: Ξεχασα, το 1156 δεν παιζει 2 καρτες x16 αλλα σε x8

Βασικά και τα δύο είναι για gaming...αλλά τώρα να....θέλω να τελειώσω με το 775...καλό θα ήτανε να πάω σε 16χ speed. Τέτοιες καρτούλες είναι κρίμα να τις παίζει ελειπτικά!!:banging:

Γεια σας. Έχω την εξής απορία. Θέλω να κάνω ένα Quad SLi με τις GTX295 μου. Το cpu μου είναι Intel Core 2 Quad Q9550 E0. (Ram δεν με απασχολεί ιδιαίτερα...έχω και ddr2 mdules & ddr3 modules). Ψάχνω λοιπόν για μια μητρική σε socket 775. Είμαι αναποφάσιστος λόγω κάποιων προηγούμενων εμπειριών με το nforce 790i ultra. Το γεγονός ότι μου κάηκαν 2 asus striker II extreme και μια e-vga 790 ultra με αφήνει χύμα στο κύμα.:help1: Σκέφτομαι για το nforce 790i ftw της e-vga (μακριά από το ultra...και οι τρεις μητρικές είχανε το ίδιο τσιπάκι). Δεν έχω δει κάποιο review από τις μητρικές για SLi. Τι προτείνετε; Θα με βοηθούσατε περισσότερο άμα μου δίνατε και sites με reviews από χρήστες.

Y.Γ. Επίσης μου κάηκε:rip: και μια e-vga 780i....δεν διάβαζε το sata dvd-rw.

Εχω και εγω μια Asus Striker II Extreme εδω και ενα χρονο μαζι με ενα QX9650 και παιζει μια χαρα.

Ειναι μια απο τις καλυτερες μητρικες για SLI...

Πως σου καηκαν?

H μία είχε εξ αρχής καμένο usb controller και η άλλη εκεί που έπαιζα crashαρε και είχα πολύ χαμηλά fps για το σύστημα μου. :suicide:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.