Jump to content

mind the FACEBOOK!

dunkel_Stern

Recommended Posts

ένταξη next time θα κάνω mail box μονο για να στέλνω μονος μου στον εαυτό μου!

και δεν θα έχω καμια κοινωνική επαφή με κανέναν!

πάλι καλά που το άτομο είναι τέρμα βλάκας (και δεν τον χάλασε) και πήγε ρουφιανεφτικε σχεδόν μονος του τουλάχιστον ξέδωσα.

το point είναι πως μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν

& ρε παιδιά έλεος αν αυτή η ιστορία δεν βρωμάει κάπου τότε τι να πω ρε.

Πήγα σε ένα forum για ομοφυλόφιλους κι έκανα εγγραφή με το όνομα dunkel_Stern. Χρησιμοποίησα το φρέσκο email dunkel_Stern_1979@τυχαίοςISP.com και έβαλα για avatar μια φωτό σου από το thread "Post yer pics" όπου άνετα ανέβασες 2-3 φωτό σου.

Είσαι ομορφόπαιδο και έχεις πολύ επιτυχία στον αντρικό πληθυσμό της Στουτγάρδης, άσε που αν δεν στο πω στο thelab ή κάπου αλλού δεν θα σου έρθει ούτε "confirmation email".

Σαφώς και κάνω πλάκα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτά τα πράγματα ανέκαθεν μπορούσαν να γίνουν και παντού. Είχα συναδέλφους που άμα τους εκνεύριζε κάποιος πελάτης πήγαιναν κι έκαναν εγγραφές σε g4y pr0n newsletters με τα emails τους, τι να λέμε τώρα.

Δε λέμε να γίνεις παρανοϊκός και να βάλεις tinfoil hat, αλλά όπως έλεγε και ο σοφός κινέζικος λαός "if you are going to hunt tigers, expect to meet one".

Μήπως το Facebook είναι πταίσμα;

Η ΧΧΧΧΧΧ BANK σας ενημερώνει ότι, εφόσον για την ολοκλήρωση της συναλλαγής χρησιμοποιηθούν οι υπηρεσίες της SWIFT (Society of Worldwide Interbank Financial Telecommunication), που εδρεύει στο Βέλγιο (διαδικτυακός τόπος : www.swift.com), τα δεδομένα που αφορούν στη συναλλαγή θα διαβιβασθούν σε αυτή, η οποία στη συνέχεια τα διαβιβάζει για λόγους ασφαλείας σε εφεδρικό αρχείο (back up) που τηρεί στις ΗΠΑ. Στο αρχείο αυτό, στο οποίο καταχωρούνται όμοια δεδομένα από τις Τράπεζες όλων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δικαίωμα πρόσβασης έχουν αρχές των ΗΠΑ, (όπως το Υπουργείο Οικονομικών), με σκοπό την καταπολέμηση της τρομοκρατίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
Πήγα σε ένα forum για ομοφυλόφιλους κι έκανα εγγραφή με το όνομα dunkel_Stern. Χρησιμοποίησα το φρέσκο email dunkel_Stern_1979@τυχαίοςISP.com και έβαλα για avatar μια φωτό σου από το thread "Post yer pics" όπου άνετα ανέβασες 2-3 φωτό σου.

Είσαι ομορφόπαιδο και έχεις πολύ επιτυχία στον αντρικό πληθυσμό της Στουτγάρδης, άσε που αν δεν στο πω στο thelab ή κάπου αλλού δεν θα σου έρθει ούτε "confirmation email".

Σαφώς και κάνω πλάκα, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι αυτά τα πράγματα ανέκαθεν μπορούσαν να γίνουν και παντού. Είχα συναδέλφους που άμα τους εκνεύριζε κάποιος πελάτης πήγαιναν κι έκαναν εγγραφές σε g4y pr0n newsletters με τα emails τους, τι να λέμε τώρα.

Δε λέμε να γίνεις παρανοϊκός και να βάλεις tinfoil hat, αλλά όπως έλεγε και ο σοφός κινέζικος λαός "if you are going to hunt tigers, expect to meet one".

φιλε chosen... αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι το με τι τρελάθηκα...

όχι με το πως κάποιος βλάκας πήγε και έκανε μια περιορισμένης ευθύνης φάρσα... αλλα το πως με το στανιό το facebook κρατάει στοιχεια...

ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ το να κάνω μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ εγγραφη έστω και ψεύτικη και ΑΛΛΟ είναι το να φάει πόρτα η εγγραφη από πρώτο χέρι και να σου λένε πως το profile απλά το βάλανε για ύπνο και όταν θέλεις το δουλεύεις!

Συγνώμη, ε ωραία και έγινε η πλάκα, και το fb και άλλα 18234234234 site στον κόσμο κρατάνε το email σου, για future reference, cross check, spam και δεν ξέρω τι άλλο.

Δεν διαφωνώ πως είναι "κακό" αυτό που γίνεται, αλλά αφενός welcome to the internet, αφετέρου, και συγνώμη κιόλας, σιγά το πράγμα.

Μήπως το τραβάς πολύ?

Συγνώμη, ε ωραία και έγινε η πλάκα, και το fb και άλλα 18234234234 site στον κόσμο κρατάνε το email σου, για future reference, cross check, spam και δεν ξέρω τι άλλο.

Δεν διαφωνώ πως είναι "κακό" αυτό που γίνεται, αλλά αφενός welcome to the internet, αφετέρου, και συγνώμη κιόλας, σιγά το πράγμα.

Μήπως το τραβάς πολύ?

όχι δεν το τραβάω καθόλου... άλλο είναι να κρατήσεις για spam και εγώ δεν ξέρω ποίους λόγους το mail και άλλο το profile...

και ναι είμαι κολλημένος τέρμα κατά του facebook, μου την σπάει πως να το κάνουμε. οποτε γιατί να πρέπει να δεχτώ να κάνει ότι γουστάρει σε σχέση μ' εμενα? εγώ ξέρω πως στην ελλάδα απαγορεύεται η οποιαδήποτε κατοχή προσωπικών δεδομένων παρα την θέληση του ιδιοκτητη.. αυτή η υπηρεσία εφαρμόζεται στην ελλάδα... γιατί δηλαδή να μην πίπτει στους ελληνικούς νομους?

Δεν διαφωνώ στο σκεπτικό αλλά το fb δεν είναι Ελληνικό, και σου ξεκαθαρίζει στα terms τι και που και πως λειτουργεί.

Και προφανός με 200 εκτ. data base δεν θα κάτσει κανείς να σβήσει το mail σου απο την λίστα τους γιατί για αυτούς, δεν τους αφορά ποιος πήγε και έβαλε τα στοιχεία σου εκει μέσα. Απο όσο ξέρουν ΗΣΟΥΝ εσύ.

Και για νόμους εγχώριους σε τέτοια site, μιλάς να γίνουμε Κίνα, να λογοκρίνονται τα πάντα απο το κράτος στους ISP's κατευθείαν και να μην μπαίνουμε στα μισά κακά site που μπορεί να μας "βλάψουν", για να προστατευόμαστε απο το κακό internet.

Δεν διαφωνώ στο σκεπτικό αλλά το fb δεν είναι Ελληνικό, και σου ξεκαθαρίζει στα terms τι και που και πως λειτουργεί.

Και προφανός με 200 εκτ. data base δεν θα κάτσει κανείς να σβήσει το mail σου απο την λίστα τους γιατί για αυτούς, δεν τους αφορά ποιος πήγε και έβαλε τα στοιχεία σου εκει μέσα. Απο όσο ξέρουν ΗΣΟΥΝ εσύ.

Και για νόμους εγχώριους σε τέτοια site, μιλάς να γίνουμε Κίνα, να λογοκρίνονται τα πάντα απο το κράτος στους ISP's κατευθείαν και να μην μπαίνουμε στα μισά κακά site που μπορεί να μας "βλάψουν", για να προστατευόμαστε απο το κακό internet.

διάβασε όλο το thread και θα πάρεις την απάντηση

πιο συγκεκριμένα κοίτα εδώ γιατί πολύ απλά ξέρουν πως δεν ήμουν εγώ

Αν θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου από το Facebook ή γενικά τέλος πάντων καλό είναι όταν στέλνεις email να μη γράφεις με κεφαλαία, κοινώς, να μη φωνάζεις.

Από αυτά που γράφεις, δηλαδή ότι πλάκωσες το παιδί που έκανε τη φάρσα κτλ, φαίνεται ότι ασπάζεσαι μεθόδους "τραμπουκισμού".

Δε σου κρύβω ότι σε κάποιο βαθμό το απολαμβάνω που έχεις πάθει υστερία με κάτι τόσο ασήμαντο, αλλά καλά θα κάνεις να αποκτήσεις τρόπους και να μάθεις να διεκδικείς ανθρώπινα αυτά που θέλεις.

Θα έβλαπτε να εξηγούσες στο πρώτο email με λεπτομέρειες ποιο είναι το θέμα σου και να απαντάς μετά σε ότι σε ρωτάνε ή όποιες πληροφορίες κατάλαβαν λάθος;

Στην τελική ποιος είσαι που θα κάτσουν να ασχοληθούν και μαζί σου όταν τους φωνάζεις;

Α! και κάτι τελευταίο... αν απλά δεν απαντούσες στο πρώτο email θα θεωρούσαν από το FB πως πρόκειται για λάθος και θα είχαν διαγραφεί όλα εκτός από το email.

Από αυτά που γράφεις, δηλαδή ότι πλάκωσες το παιδί που έκανε τη φάρσα κτλ, φαίνεται ότι ασπάζεσαι μεθόδους "τραμπουκισμού".

Δε σου κρύβω ότι σε κάποιο βαθμό το απολαμβάνω που έχεις πάθει υστερία με κάτι τόσο ασήμαντο, αλλά καλά θα κάνεις να αποκτήσεις τρόπους και να μάθεις να διεκδικείς ανθρώπινα αυτά που θέλεις.

άμα έβλεπες το υφάκι του χωρίς ούτε ένα "sorry δεν ήξερα πως θα σε ενοχλούσε τόσο" και το λάδι στην φωτιά με την ατάκα και τώρα θα μου τα τέτοια... και και εγώ του τα τέτοια. αλλα δεν είναι εκεί το θέμα

Θα έβλαπτε να εξηγούσες στο πρώτο email με λεπτομέρειες ποιο είναι το θέμα σου και να απαντάς μετά σε ότι σε ρωτάνε ή όποιες πληροφορίες κατάλαβαν λάθος;

Στην τελική ποιος είσαι που θα κάτσουν να ασχοληθούν και μαζί σου όταν τους φωνάζεις;

Α! και κάτι τελευταίο... αν απλά δεν απαντούσες στο πρώτο email θα θεωρούσαν από το FB πως πρόκειται για λάθος και θα είχαν διαγραφεί όλα εκτός από το email.

για τα κεφαλαια ίσος και να έχεις δίκιο... αλλα στο θέμα τις επεξήγησης ήταν απευθείας απάντηση στο mail του ατόμου που έστειλε της λεπτομέρειες του reject.

οποτε πιστεύω πως ήταν πολύ κατανοητό.

δεν έλεγε πουθενά όπως σε άλλες υπηρεσίες (άμα η αίτηση δεν έγινε από εσάς απλά αγνοήστε αυτό το μήνυμα)

και ο λόγος που έκανα αυτό το thread είναι μπας και υπάρχει κάποιο άτομο που να έχει ασχοληθεί πάνω στο θέμα αυτό.

ή σαν τον greekfragma που μου έδωσε μια πολύ καλή λύση.

• 3 months later...

αν και καθυστεριμένα θα ήθελα να απαντήσω και για άλλα άτομα που ίσως έχουν πρόβλημα στο μέλλον,βασικά όχι να απαντήσω να δείξω κάποια πράγματα

Facebook Security

When we talk about security, we're talking about scams, viruses, and hacks that could infect your computer or your Facebook account and result in a lot of annoyance for you and your friends. When your login information is stolen, this is often known as phishing.

Security isn't just an issue on Facebook, but all over the web, which is why it's important to be aware online, and to learn how to protect your accounts and your computer.

Here are some ways to be smart and aware on Facebook:

• If a link or message seems weird, don't click on it. This is true of all spam—whether a chain letter, an ad, or a phishing scam. If it seems weird for an old friend to write on your Wall and post a link, that friend may have gotten phished. Let the person know, and don't click on links you don't trust.
  • Be aware of where you enter your password. Just because a page on the Internet looks like Facebook, it doesn't mean it is. Learn to tell the difference between a good link and a bad one.
  • Report any spam or abuse you see on discussion boards and Walls. Those report links are there for a reason. The sooner we find spam, the sooner we can remove it and eliminate spammers from the site.
  • Don't use the same password on Facebook that you use in other places on the web. If you do this, phishers or hackers who gain access to one of your accounts will easily be able to access your others as well. You might find yourself locked out of your email and even your bank account.
  • Never share your password with anyone. Don't do it. Facebook will never ask for your password through any form of communication. If someone pretending to be a Facebook employee asks you for it, don't give it out, and report the person immediately.
  • Don't click on links or open attachments in suspicious emails. Fake emails can be very convincing, and hackers can spoof the "From:" address so the email looks like it's from Facebook. If the email looks weird, don't trust it, and delete it from your inbox.
  • Add a security question. If your login information ever does get stolen, you might need this to prove your identity to Facebook. If you haven't already done so, you can add a security question from the "Account Settings" page.
  • Be wary of unusual stories. If a friend or someone else contacts you claiming to be stranded somewhere and in need of money, verify this through other means, such as by talking to the person over the phone.

επείσης αύτη η σελίδα φίλε dunkel_Stern θα σου ήταν πολύ χρήσιμη και τέλος με ένα απλό mail στο abuse@facebook.com πιστεύω θα λύνοταν το θέμα με το προφίλ,απο κεί και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι ώστε να διαγραφεί το mail απο την database τους γιατί δεν είναι παράνομο(όσο ξέρω,αν κάνω λάθος διορθώστε με),με την ίδια λογική που έχεις εσύ τις επαφές σου στην δική σου database στον email client σου και δεν παρανομείς την ίδια λογική η ισχυρισμό έχουν και αυτοί..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.