Jump to content

Baby P ...

Tsakonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://en.wikipedia.org/wiki/Baby_P

Αναφερθηκε κατα λαθος στο ΠΟΘ ,απο περιεργεια το εψαξα ,και αναστατωθηκα καπως.Οπως θα αναστατωθει καποιος αν το ψαξει λιγο παραπανω στον γουγλη (πχ γραφικες αναπαραστασεις των μαρτυριων του δυστυχους παιδιου)...

Κοντολογις,ο ατυχος αυτος πιτσιρικος ετυχε να εχει γονεις μια αχρηστη που ειχε σχεση με εναν διεστραμμενο και στα 2 σχεδον χρονια της φρικτης ζωης του υπεστη φρικτα βασανιστηρια για την διασκεδαση του διεστραμμενου(πχ στριφογυρισμα στον αερα με πιασιμο απο τον λαιμο..ο απανθρωπος γκομενος της αχρηστης εβρισκε πολυ διασκεδαστικο οτι ο πιτσιρικος κρυβοταν απο φοβο οταν τον ακουγε να χτυπαει τα δαχτυλα του).Οταν βρεθηκε νεκρος ειχε πολλαπλα τραυματα ,μεταξυ των οποιων και σπασμενη πλατη.Καπου διαβασα οτι ειχε ενα αδιορατο χαμογελο,επειδη ισως διαισθανθηκε λιγο πριν πεθανει οτι τα μαρτυρια του τελειωναν.

Στο δικαστηριο,ο χαραμοφαης αχρηστος ισχυριστηκε οτι ηθελε να τον σκληραγωγησει.Ελπιζω να του σκληραγωγησουν το κ@λαρακι -και γιατι οχι και το στοματακι- οι cons τωρα.

Δεν θελω να χαλασω κανενος το Σαββατοβραδο,μα εδω μεσα εχει τυχει να διαβασω γελοιωδεστατες αποψεις του στυλ "το παιδι σου και το σκυλι σου οπως το μαθεις",η να δω κατακριση για την 15χρονη που εκανε μηνυση στον πατερα της για ενα χαστουκι -και φυσικα η κατακριση να συνοδευεται με εντελως βλακωδεις θεωριες συνωμοσιας για κυκλωματα δικηγορων που βγαζουν λεφτα απο κακοποιησεις κλπ- οποτε απλα δινω την αλλη πλευρα

Προς γνωση και συμμορφωση λοιπον

Γ@μησε τα ρε Τσάκωνα Αγγλία είχαμε πάθει όλοι σοκ με το θέμα.

Ειλικρινά συμβουλεύω τους labήτες να μη διαβάσουν σχετικά αν έχουν ευαίσθητο στομάχι. Είμαι γενικά χοντρόπετσος αλλά αυτή η ιστορία με έριξε ψυχολογικά μια βδομάδα.

Απίστευτο για μια οργανωμένη κοινωνία που θρέφει ένα μάτσο τεμπέλικα ραμουλιμέντα να μη μπορεί να προστατέψει ένα μωρό απο κτήνη.

Δεν κατάλαβα ούτε τι λες αλλά ούτε και τι βρήκες αστείο στην παραπάνω ιστορία.

Βασικά όταν έφευγα από Λονδίνο, διάβαζα στην εφημερίδα ότι την χαριστική βολή την έδωσε η μάνα του, η οποία ήταν "μανούλα" στο να παραπλανά τις υπηρεσίες πρόνοιας και να ζει με κρατικά λεφτά.

Βασικά όταν έφευγα από Λονδίνο, διάβαζα στην εφημερίδα ότι την χαριστική βολή την έδωσε η μάνα του, η οποία ήταν "μανούλα" στο να παραπλανά τις υπηρεσίες πρόνοιας και να ζει με κρατικά λεφτά.

μαλλον ειναι το κλασικοτερο θεμα της εποχης μας πια..."ιδιωτικη ζωη/απορρητο vs ασφαλεια(των αλλων ανθρωπων εστω)"...

Δεν κατάλαβα ούτε τι λες αλλά ούτε και τι βρήκες αστείο στην παραπάνω ιστορία.

Προσωπικα δεν καταλαβα τι δεν καταλαβες, αλλα πιο πολυ, πως καταλαβες οτι βρηκα αστεια την ιστορια..

Προφανως η κυρια ζητα την μητρα της εξωτερικα του σωματος της..

Καταταλλα θλιβερο...

Σορρυ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες. Με μπέρδεψε το χαχαχα στο τέλος του προηγουμενού σου μυνήματος. Για την κυρία το μόνο που της αρμόζει είναι το είδος του θανάτου που είχε η πόρνη στο 7even.

Tsakonas/Astro θυμάμαι είχα διαβάσει ότι η *ριόλα είχε πασαλείψει το παιδί με σοκολάτα για να παραπλανήσει μια κοινωνική λειτουργό που είχε έρθει στο σπίτι και να μη προσέξει τις μελανιές.

Τι είπες τώρα! Δεν το είχα ακούσει ποτέ μου αυτό το περιστατικό.

Ποτέ μου δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούν και μεταχειρίζονται τα παιδιά τους με τέτοιο τρόπο...

Εδώ στο 9 μηνώ παιδί μου, εάν του φωνάξω λίγο παραπάνω, στεναχωριέμαι και του ζητάω συγνώμη μετά!!!

Τέτοιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους στέλνεις στην φυλακή... στην ηλεκτρική καρέκλα πρέπει

Η ηλεκτρική καρέκλα δεν είναι αρκετή....θα πρέπει να τους παίρνουν με το έτσι θέλω τα ζωτικά όργανα να προσφέρουν ζωή σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη και σιγουρα την αξίζουν περισσότερο....

Τι είπες τώρα! Δεν το είχα ακούσει ποτέ μου αυτό το περιστατικό.

Ποτέ μου δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούν και μεταχειρίζονται τα παιδιά τους με τέτοιο τρόπο...

Εδώ στο 9 μηνώ παιδί μου, εάν του φωνάξω λίγο παραπάνω, στεναχωριέμαι και του ζητάω συγνώμη μετά!!!

ειδικά σε τέτοιους θέλει φιλάκι αλλα 15 φορές ισόβια.

μόλις μάθουνε οι φιλατατοι συγκρατούμενοι τον λόγο για τον οποιο μπήκαν μέσα τότε θα τους κάνουν μια ζωή καραμέλα:kiss3:

Τέτοιους ανθρώπους δεν πρέπει να τους στέλνεις στην φυλακή... στην ηλεκτρική καρέκλα πρέπει

κι εσέι μην του φωνάζεις... μπουνιές στα μούτρα και σπάσιμο τα πλευρά με την μια... (αυτό ήταν πλακίτσα κι έτσι)

Καλά η λύση για οποιοδήποτε child abuser είναι μια, και αυτή είναι η θανατική ποινή, και ει δυνατόν με ΠΟΛΥ επώδυνο τρόπο, και ας βγουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις να μου πουν αν είμαι πολύ σκληρός.

Τσάκωνα πρίν 4-5 χρόνια που ήμουν ακόμα Λονδίνο, είχε γίνει και άλλο ένα σκηνικό που μια μητέρα επειδή έκλαιγε το υιοθετημένο μωρό της, για να το κάνει να σκάσει του έδωσε περίπου 50 κουταλιές ΑΛΑΤΙ και το μωρό προφανώς πέθανε γιατί που να διυλίσει τόσο αλάτι το συκώτι του...

Η μάνα πήγε δικαστήριο και είπε «δεν ήξερα πως ΔΕΝ κάνει» και έφαγε μια ποινή ΑΣΤΕΙΑ.

Η Αγγλία επειδή έζησα 8 χρόνια εκεί, έχει από τα πιο *********** συστήματα νομικά. Μπορεί να φας 5 χρόνια φυλακή γιατί ξέχασες 2 μήνες να πληρώσεις την BT (τον Αγγλικό ΟΤΕ) και ο child abuser τρωει 2 χρόνια γιατί «δεν ήξερε».

Ειλικρινά ΜΟΝΟ θανατική ποινή.

Καλά η λύση για οποιοδήποτε child abuser είναι μια, και αυτή είναι η θανατική ποινή, και ει δυνατόν με ΠΟΛΥ επώδυνο τρόπο, και ας βγουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις να μου πουν αν είμαι πολύ σκληρός.

Τσάκωνα πρίν 4-5 χρόνια που ήμουν ακόμα Λονδίνο, είχε γίνει και άλλο ένα σκηνικό που μια μητέρα επειδή έκλαιγε το υιοθετημένο μωρό της, για να το κάνει να σκάσει του έδωσε περίπου 50 κουταλιές ΑΛΑΤΙ και το μωρό προφανώς πέθανε γιατί που να διυλίσει τόσο αλάτι το συκώτι του...

Η μάνα πήγε δικαστήριο και είπε «δεν ήξερα πως ΔΕΝ κάνει» και έφαγε μια ποινή ΑΣΤΕΙΑ.

Η Αγγλία επειδή έζησα 8 χρόνια εκεί, έχει από τα πιο *********** συστήματα νομικά. Μπορεί να φας 5 χρόνια φυλακή γιατί ξέχασες 2 μήνες να πληρώσεις την BT (τον Αγγλικό ΟΤΕ) και ο child abuser τρωει 2 χρόνια γιατί «δεν ήξερε».

Ειλικρινά ΜΟΝΟ θανατική ποινή.

υπάρχουν χειρότερα πράγματα από την θανατική ποινή...

και με πια ιερόδουλη λογική του έδωσε αλάτι?

με ποντικοφάρμακο μπορώ να πιάσω τον ειρμό τις σκέψης αλλα το αλάτι?:boxed:

Δεν ξέρω η μ@λ@κισμένη μα τον θεό... νόμιζε πως θα σταματήσει να κλέει με αυτό δεν ξέρω... ήταν και αυτή και ο γκόμενος κατηγορούμενοι τώρα που το σκεύτομαι...

Και ειμαι μέσα για κατι χειρότερο, όσο χειρότερο όσο πάει ειλικρινά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.