michalos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 Εχω αυτη την απορια, αφου εχω καταληξει να βαλω την thermalright T-RAD2 GTX , η οποια απο το site βλεπω οτι υποστηριζει gtx275 καρτες.Το προβλημα ειναι οτι η καρτα της palit ειναι διαφορετικη απο τo reference design της nvidia.Δηλαδη διαφερει μονο η ψυκτρα της απο το original design ή και η πλακετα της? ισως και οι αποσταση που εχουν οι τρυπες που βιδωνει η ψυκτρα να ειναι διαφορετικη απο τις αλλες GTX?
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #2 Σεπτέμβριος 12, 2009 Την Palit απο που θα την αγορασεις?Η εργοστασιακη ψυκτρα που εχει επανω η Palit ειναι παρα πολυ καλη. Γιατι θελεις να βαλεις αλλη?
michalos Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #3 Σεπτέμβριος 12, 2009 θελω μια τελειως αθορυβη,επειδη το pc ειναι σχεδον αθορυβο ,εχω βαλει και ssd δισκο και δεν ακουγεται τιποτα.Δηλαδη να βαλω μια με 12αρη ανεμιστηρα να του ρυθμισω τις στροφες ωστε να μην ακουγεται καθολου
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #4 Σεπτέμβριος 12, 2009 Μα οι 2 ανεμιστηρες που εχει η Palit, ρυθμιζονται και χειροκινητα απο το control panel της nvidia. Αν το κουτι σου εχει και καλο airflow, σιγουρα δεν θα τους ακους.
MUL Σεπτέμβριος 12, 2009 #5 Σεπτέμβριος 12, 2009 Μα οι 2 ανεμιστηρες που εχει η Palit, ρυθμιζονται και χειροκινητα απο το control panel της nvidia. Αν το κουτι σου εχει και καλο airflow, σιγουρα δεν θα τους ακους.ΠΩς γίνεται αυτο.. τη δικιά μου μονο απο rivatuner μπορω να την ριθμήσω..
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #6 Σεπτέμβριος 12, 2009 συγγνωμη λαθος μου.. πρεπει να βαλεις και το nvidia system tools.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.