Xzibit Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12, 2009 Έχω ένα πρόβλημα στο να κατεβάσω τα Windows 7 RTM.Από τα site technet και msdn παρόλο που έχω windows live id και password δεν εμφανίζεται η επιλογή download.Τι μπορεί να φταίει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Σεπτέμβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Το MSDN νομιζω θελει και μια Α συνδρομη για να σε αφησει να κατεβασεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Σωστά. Για να κατεβάσεις, πρέπει να είσαι MSDN subscriber.MSDN Subscriptions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzibit Σεπτέμβριος 14, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Δηλαδή για να καταλάβω παρόλο που έχω windows live id και password πρέπει να πληρώσω συνδρομή στο MSDN ή το Technet για να εμφανιστεί η επιλογή του download; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Σεπτέμβριος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Λογικό δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 14, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2009 Από το MSDN μπορείς να κατεβάσεις όποιοδήποτε λειτουργικό/εφαρμογή έχει βγάλει ποτέ η microsoft.Τι ακριβώς σε έκανε να πιστεύεις ότι με ένα hotmail account θα είχες πρόσβαση στα παραπάνω ?http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/buy.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.