N4speed Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2009 Γεια σε όλους. Εχω ενα προβληματακι που αναζηταει λύση. Κάθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Εδω και κανα χρόνο έχω μια HD βιντεοκαμερα στην κατοχή μου (Panasonic HDC-SD5). Tα βιντεο που τραβα (1920χ1080) ειναι καταπληκτικα αλλα το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να τα παιξω σε κανενα pc αξιοπρεπώς (για επεξεργασια ούτε λόγος). Έχω 2 laptop. To ενα με εναν core duo (7200) 2ghz με 2gram και vista, και αυτο που χρησιμοποιω κυριως ένα laptop: amd turion x2 64bit 2,1ghz rm72, 4gigaram, radeon mobility 3470hd 512mb και vista.Εχω δοκιμασει media player classic , vlc , media player και τα βιντεο πάνε πολυ σπαστα και ο ήχος εχει τρελες διακοπες και καθυστερησεις. Drivers εχω καινουριους "mobility modded". Επισης εχω το k-lite mega codec pack.σημειωση: η καμερα γραφει σε καρτες μνημης σε φορματ: AVCHD (m2ts).H μόνη λύση ως τωρα ειναι το PS3 που τα παιζει ολα νερακι , και κανει και scroll, fast forward κλπ χωρις παραπονα.Υπαρχει καμια λυση να τα δω στο pc?Thanks εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Σεπτέμβριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Δοκιμασε με Media Player Classic Home CinemaΗ καρτα σου υποστηριζει hardware acceleration, αλλα δεν ξερω αν γινεται για τα συγκεκριμενα αρχεια της καμερας σου.Aνεβασε και κανα sample αν θελεις και μπορεις.ΕDITΔες και αυτο (απαντηση σε αναλογο προβλημα):Ok thank you,I' am able now to play VC-1 m2ts blu ray film with DXVA and MPC-HC dec. but ONLY if I DESELECT "use dvbsource filter with TS/M2TS".Haaly mediasplitter does the right job instead of dvbsource filter in Dvbviewer 4.0.Hope this helpsCheersΛογικα δεν θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Σεπτέμβριος 12, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 Επειδή έχω και γω αντίστοιχη κάμερα θα σου πω ότι όντως λίγο δύσκολα να παίξει...Πρώτα από όλα σούταρε το K-lite και λοιπά σκουπίδια απο το σύστημα σου.Εκτός από την λύση του Hardware Acc που λένε πιο πάνω του ενσωματωμένου x264 decoder του MPC HC, επίσης χρησιμοποιώ το CoreAvc αλλά και το ffdshow(ffmpeg για x264 decoder) σαν εξωτερικά φίλτρα στο MPC HC χωρίς να έχεις Hardware Acc αλλά παίζουν κανονικά.Την καλύτερη αναπαραγωγή την κάνει όμως ο x264 decoder του PowerDVD. Οπότε βάζω το MPC HC με decoder για video του PowerDVD και έχω και Hardware acc κανονικά.Ο ενσωματωμένος x264 decoder του MPC HC έχει συνήθως προβλήματα στο seek και προβλήματα μη συγχρονισμού ήχου και εικόνας.Σίγουρα κάποιο από αυτα θα σε βολέψουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 ευχαριστω για τις απαντησεις. Δοκιμασα την λυση του nikchris *αν καταλαβα σωστα* , δηλαδη ενεργοποιησα στα options tou MPHC το vc-1 και στο στο Output επελεξα το haaly renderer . Ως δια μαγειας το βιντεο επεξε jet!!! ομως χαρηκα νωρις. Τα επομενα βιντεο εχουν μαυρη εικονα και δεν βλεπω τιποτα. Αλλα ο ηχος ακουγετε πλεον κανονικα . Τι βλακεια εγινε και επεξε μια φορα και οχι 2η?? Θα δοκιμασω και με powerdvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Σεπτέμβριος 12, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2009 power dvd codecs it is!! thanks guys!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.