Jump to content

κουτι για ρουτερ, switch etc...

lazarosleon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψαχνω ενα κουτι, που να βαλω μεσα το router, switch, 2 hub, και φυσικα το κουτι αυτο να κλεινει κανονικα, και να ειναι ετοιμο για τοιχο, εαν ειχε και ενα διαφανο τζαμι εμπρος να βλεπω τι γινεται καλα ειναι, φυσικα η μεγαλη απαιτηση ειναι να εχει τρυπα απο κατω για να περνανε τα εισερχομενα - εξερχομενα καλωδια. Εννοειτε πως εαν βρω την ευκαιρεια να του βαλω κανενα ανεμιστηρακι και καμια λαμπα να βλεπουμε μεσα στα σκοταδια τι γινεται.

Οταν πηγα στο πλαισιο σε εναν νεο πωλητη και του ειπα τι ζηταω η απαντηση που πηρα ειναι ''Αααα μαλιστα, κατι σαν φαρμακειο, με τρυπα απο κατω για τα καλωδια και με διαφανο τζαμακι, και κανα 2-3 ραφια για τα πραγματα σας''. :wall:

Του λεω ''Αυτο καταλαβες σαν φαρμακειο ???'' Ναι μου απαντα, αλλα δεν εχουμε.!!!!

Ε αμα το παιδι το ειπε φαρμακειο, και εγω εδω, φαρμακειο το ζηταω :innocent::tomato::sarcastic:

Η δικια μου περιγραφη θα ηταν ''ως File Server Host Storage'' η δεν ξερω πως αλλιως να το πω.

Μια χαρά στο είπε. Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; Πανεύκολη κατασκευή είναι και το κάνεις κ όσο μικρό θες.

Πάντως μην το ζητήσεις σαν "File Server Host Storage" . Παίζει (θέλει κ φαντασία) να σου φέρουν κανένα rack δύο μέτρα

Μια χαρά στο είπε. Γιατί δεν το κάνεις μόνος σου; Πανεύκολη κατασκευή είναι και το κάνεις κ όσο μικρό θες.

Πάντως μην το ζητήσεις σαν "File Server Host Storage" . Παίζει (θέλει κ φαντασία) να σου φέρουν κανένα rack δύο μέτρα

Ωραια, ας το κανω μονος μου λοιπον. Ποιο ειναι το καταλληλο κατασκευης του ολου συνολου??? Αλουμινιο, λαμαρινα, ξυλο??? Θελω να αποφυγω οποιονδηποτε συντονισμο, αυξημενες θερμοκρασιες κλπ κλπ.

Ότι "δένει" καλύτερα με τον χώρο σου,και μπορείς να το κατεργαστεις εύκολα ;)

Αν βάλεις μέσα router, switch, hub,δεν νομίζω να εχεις συντονισμό και φασαρία :hm:

Ότι "δένει" καλύτερα με τον χώρο σου,και μπορείς να το κατεργαστεις εύκολα ;)

Αν βάλεις μέσα router, switch, hub,δεν νομίζω να εχεις συντονισμό και φασαρία :hm:

Λεω να βαλω κανα ανεμιστηρακι απο μεσα προς εξω να σπρωχνει την ζεστη εκτος κουτας.....

Ναι καμπινα η οπως αλλιως το λενε.

Nephilim πολυ ωραιο αυτο. Ποσο κοστιζει ενα τετοιο????

Εχω την εντυπωση οτι κατι τετοια χρησιμοποιουν οι ηλεκτρολογοι σε ηλεκτρολογικες εγκαταστασεις.

Στη χειροτερη βρισκεις ενα φαρμακειο οπως σου ειπε ο αλλος και το ψιλομονταρεις να το φερεις στα μετρα σου.

θελεις ηλεκτρολογικο κουτι.

πολυ καλης ποιοτητος και σχετικα φτηνο θα βρεις σε προιονται της hager, σειρα orion.

IP65, ατσαλινα, ετοιμες υποδοχες για στηριξη σε τοιχο, πορτακι με κλειδαρια, καπακια πανω και κατω, τα παντα ολα..

Το οποιο βρισκω απο ????

Κωνσταντακατος, Καυκας , Ηλεκτροεισαγωγικη ειναι μερικα μαγαζια με ηλεκτ/κο υλικα. Κοιτα εκει.

Υπάρχουν έτοιμα rack και με θήκες για ανεμιστήρες!

Ένα παράδειγμα είναι αυτό στο link παρακάτω!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=15853&cat=101

OMG! Γιατι να δωσει 150e ????

Κουτια θα βρεις σε μαγαζια που πουλανε ηλοκτρολογικο υλικο. Αλλα επειδη δυσκολα θα βρεις ακριβως αυτο που θες ειτε το "μονταρεις" για να το κανεις οπως ακριβως θες ειτε πας μια και καλη στο praktiker και να παρεις οτι μεταλικα φυλλα / ξυλα / plexi θες και να το φτιαξεις μονος σου. Δεν ειναι καθολου δυσκολο και θα γλιτωσεις και ενα καρο λεφτα.

Για ανεμιστηρες (υπερβολη το βρισκω) και φωτα απο μαγαζια για pc.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.