Jump to content

βοήθεια με asus p5q turbo

petran_x13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπόν παίδες έβαλα καινούργια μητρική asus p5q turbo και έχω 2 προβληματάκια το ένα είναι ότι στον e6750 μου που είναι διπύρηνος δίνη στον ένα πυρήνα πολλαπλασιαστεί 8 (που είναι και το κανονικό) και στον άλλο 6 τι να κάνω?? δηλαδή σε stock συχνότητες δουλεύω στα 2,66 και το πρόβλημα είναι ότι ο ένας είναι μονο 2,66 και ο άλλος 2,00. και το δεύτερο είναι ότι όταν ξεκινάει το pc μου λέει cpu fan problem αλλα τα έχω ελέξει όλα είναι ρολοι και

λοιπόν παίδες έβαλα καινούργια μητρική asus p5q turbo και έχω 2 προβληματάκια το ένα είναι ότι στον e6750 μου που είναι διπύρηνος δίνη στον ένα πυρήνα πολλαπλασιαστεί 8 (που είναι και το κανονικό) και στον άλλο 6 τι να κάνω?? δηλαδή σε stock συχνότητες δουλεύω στα 2,66 και το πρόβλημα είναι ότι ο ένας είναι μονο 2,66 και ο άλλος 2,00. και το δεύτερο είναι ότι όταν ξεκινάει το pc μου λέει cpu fan problem αλλα τα έχω ελέξει όλα είναι ρολοι και
Δεν γίνεται αυτό. Το multi ειναι κλειδωμένο για τους 2 cores (ότι έχει ο ένας έχει και ο άλλος)

Μπες bios και απενεργοποιησε το C1E/EIST ώστε να μην κατεβάζει το multi όταν η cpu είναι idle.

παιδιά σας ευχάριστο και τους 2 τώρα θα τα δοκιμάσω και τα 2 να δω τι γίνεται ευχάριστο πολύ

Δωσε ενα screen αν θες ετσι απο απλη περιεργια...

το έφτιαξα φιλε αυτό που έλεγε η ChSin7 ήταν αλλα το cpu fan error μάλλον γίνεται γιατί δεν συνδέω το cpu cooler μου στην τετραπινη θήρα τις μητρικής και στην αρχή μου λέει cpu fan error πατήστε f1 για να συνεχίσετε. πως απενεργοποιείται αυτό ξέρει κανεις?

το έφτιαξα φιλε αυτό που έλεγε η ChSin7
Ενεργοποίησε τα πάλι. Γιατί να καίς παραπάνω ρεύμα και να ζεσταίνεις και την cpu όταν δεν χρειάζεται ???

όταν χρειάζεται επεξεργαστική ισχύ αναβαίνει αυτόματα o multiplier

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.