Jump to content

FIFA 10 demo

aggelos_a

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς από που μπορώ να κατεβάσω το demo του fifa 10; Είπαν ότι θα έβγαινε εχθές, αλλά δεν το βρήκα. Pls, είμαι άρρωστος με το fifa και έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για το 360 dribbling που δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία Nephilim!!! Το κατέβασα και δεν μπορώ να ξεκολλήσω, παίζω συνέχεια!!! Το 360 dribbling είναι όλα τα λεφτά, το παιχνίδι κυλάει φυσικά και όλα είναι ρεαλιστικότατα, ακριβώς όπως και στα βίντεο. Είναι μακράν ό,τι καλύτερο έχω παίξει.

• 2 weeks later...

Φίλε aggelos_a επειδή καταλαβαίνω την τρέλα σου με το fifa 10 (είμαι ομοιπαθής βλέπεις ;)), μάθε οτι κυκλοφορησε patch για το demo με Ολυμπιακό-Παναθηναικο-ΟΑΚΑ (αν δεν το έχεις ξετρυπώσει ήδη)! Το κατέβασα προχτές και κόλλησα άσχημα! Fifa 10 rules! :dance3:

• 3 weeks later...

παιδες μηπως το χει δοκιμασει κανενας σε PS3 να μου πει εντυπωσεις??? γτ σημερα το παρηγγειλα κ σκεφτομαι μηπως εκανα λαλακια που δεν πηρα το PRO

Για ps3 και εγω το FIFA θα παιρνα,για PC μονο οτ Pro,που μπορεις να βαλεις και το patch -ακι εξελληνισμου ;)

Για ps3 και εγω το FIFA θα παιρνα,για PC μονο οτ Pro,που μπορεις να βαλεις και το patch -ακι εξελληνισμου ;)

καλα για PC δεν το συζητω...PRO με χιλια!! για το PS3 το παρηγγειλα με την λογικη οτι το 09 τα εσπαγε σε PS3 k ΧΒΟΧ,αν θυμαμε καλα. απλα ανχωνομαι λιγακι γτ δεν εχω ακουσει ακομα κριτικες + οτι 60ευρα δεν ειναι κ λιγα...

ε, τώρα το έκανες. Δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι.

Εγω εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για την έκδοση του παιχνιδιού σε ps3. Λογικά θα σε ανταμοίψει:)

H pc version συνήθως μένει στο σκληρό μου κανα μήνα. Μέχρι να κυκλοφορήσει το pro δηλ.

Φέτος έμεινε στο σκληρό μου για ενα ημίχρονο. Απλά απογοήτευση:getlost:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.