Jump to content

ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΕ FORMAT!

djtaz13

Recommended Posts

Εχω ενα laptop HP PAVILLION DV5.Ειχε vista home premium 32bit sp1 κ επρεπε να του κανω format επειδη δεν εμπαινε σε word,internet κτλ.Δεν με αφηνε να βαλω spybot κ αλλα antivirus,antispyware.

1)Προσπαθησα να κανω απλο format με boot για να βαλω xp αλλα μου το διεκοψε επειδη ελειπε το cdrom.sys.

2)Προσπαθησα μετα να κανω format απο flashaki αλλα παλι το διεκοψε κ μου πεταξε ενα error (δεν θυμαμαι τι ελεγε!).

3)Μετα απ ολα αυτα ειπα να κανω ενα recovery disk για να βαλω vista.Η αληθεια ειναι οτι δεν το ειχα ξανακανει!Πιστευω οτι φτιαχτηκε σωστα αλλα οταν εκανα restart μου ελεγε:

image0107.th.jpg

Τι μπορω να κανω τωρα γι να ειναι ολα κομπλε?

Πολύ φορητοί υπολογιστές που έχουν vista δεν μπορούν να στηθούν έτσι απλά με xp πρέπει να βρεις κάποιους οδηγούς των κοντρολερ και να τους περάσεις στο cd με τα xp αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να δουν τον σκληρό δίσκο,

Κάποιοι άλλοι φορητοί έχουν εντολή στο bios και απενεργοποιεί τον κοντρολερ άλλοι πάλι έχουν εντολή που δηλώνεις ότι θα στήσεις xp , ο ποιο καλώς τρόπος για μένα τελικά είναι να τα στήνω μέσω δικτύου αλλά εκεί πάει λιγάκι μακριά η βαλίτσα.

Αλλά υπάρχει και ένας τρόπος μέσω usb το πρόγραμμα ονομάζετε WinToFlash πολύ καλό για τέτοιες περιπτώσεις

Κάτι ακόμα πιο dv5 έχεις υπάρχουν πολλά μοντέλα, θα σε συμβούλευα να βρεις ένα cd vista sp1 και να κάνεις φορματ με τον παλιό καλό τρόπο, οδηγούς μπορείς να κατεβάσεις πολύ εύκολα από http://www.hp.com/#Support

Κάτι ακόμα πιο dv5 έχεις υπάρχουν πολλά μοντέλα, θα σε συμβούλευα να βρεις ένα cd vista sp1 και να κάνεις φορματ με τον παλιό καλό τρόπο, οδηγούς μπορείς να κατεβάσεις πολύ εύκολα από http://www.hp.com/#Support

ετσι το εκανα τελικα!σ ευχαριστω που ασχοληθηκες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.