amateur Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11, 2009 Καλημέρα,Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό.http://www.naturesplus.com/products/...uctNumber=4961Tο θέμα είναι το εξής :Προσπαθώ να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα τους, αλλά αφού αποστείλω το μήνυμα, στη συνέχεια μου έρχεται ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα.Για αυτό το λόγο άρχισα να ρωτάω σε φαρμακεία, αλλά στα περισσότερα ούτε καν το ήξεραν.Οπότε η ερώτηση που έχω είναι η εξής :1. Υπάρχουν φαρμακεία τα οποία αναλαμβάνουν να φέρουν συμπληρώματα από την Αμερική?2. Αν όχι, υπάρχουν αξιόπιστα online φαρμακεία (είτε Ευρώπη είτε Αμερική) τα οποία να αναλαμβάνουν τη αποστολή του γνήσιου σκευάσματος και όχι μαϊμουδιές?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 α) Το link σου δεν παίζειβ) Πριν το παραγγείλεις, δεν κοιτάς πρώτα σε ποιες χώρες έχει πάρει έγκριση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Σεπτέμβριος 11, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Τι πάει να πει φυτικό; Και τα φυτικά βλάπτουν εξίσου με τα χημικά, αν δεν γνωρίζεις.Θεωρό την ελληνική Spirulina άριστο προϊόν για την περίπτωση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 11, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Spirulina βρίσκεις και σε μαγαζι με βιολογικά και τέτοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Σεπτέμβριος 11, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 @rootxα. Έχεις δίκιο. Αν βάλεις "Oxy-Nectar" στο http://www.naturesplus.com/productsβ. Πως μπορώ να κοιτάξω αν έχει πάρει έγκριση στην Ελλάδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 11, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 http://www.eof.gr/web/guest/search Θα άκουγα και τον γέροντα βεβαίως βεβαίως !!! (Γιαγκ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Σεπτέμβριος 11, 2009 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Καλημέρα,Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμόδεν πιστευω νασαι ο τυπος που ειχε ανοιξει το thread με τιτλο "terminal illness"" ε??αν εισαι,τοτε απλα αγνοησε οποιον λεει οτι τα συμπληρωματα κανουν θαυματα...απο πρωτο χερι βλεπω τετοια τυπακια -ντιλερς να ψαχνουν κοσμο να κοροιδεψουν...(και βλεπω σε συγγενεις που σκανε 2-3Κ τον μηνα για συμπληρωματα να μην κανουν καποια ιδιαιτερη διαφορα...διαφορα θα δεις απο καλη διατροφη...αν η φυση μας ειχε φτιαξει να χαπακωνομαστε δεν θα μας ειχε δωσει δοντια-γλωσσα και στομαχι,αλλα απλα μια σχισμη για χαπια)ΥΓ:αν επιμενεις να τα παρεις,ζητα τοτε απο τον εμπορακο που στα προτεινει,να σου δωσει αριθμο εγκρισης απο τον ΕΟΦ.Μεγαλη προσοχη γιατι ειναι ψυλλιασμενοι και πολλες φορες δινουν τον αριθμο αιτησης στον ΕΟΦ ....(κι ας εχει φαει βασιλικο ακυρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 11, 2009 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 Εμενα η μητερα μου μετα την χημειοθεραπεια, οπου και ηταν πολυ αδυναμη, επαιρνε : - Βασιλικο πολτο και - συμπληρωματα της Solgar (To Multi-Nutrient). Aυτα ειναι 100% φυσικα και θεωρουνται απο τα κορυφαια της αγορας ! (Καμια σχεση με τις βλακιες UPS, Lays κλπ)EDIT: Τα οποια συμπληρωματα τα προτειναν 3 γιατροι, απο εξαιρετικα νοσοκομεια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amateur Σεπτέμβριος 11, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2009 @ ΓιαγκΤΌντως για τη σπιρουλίνα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για αυτό θα τη λάβω σοβαρά υπόψη.@tsakonasΠολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου, ιδιαίτερα το ΥΓ, και το συγκεκριμένο συμπλήρωμα μου το πρότεινε φίλος, ο οποίος δεν έχει προσωπικό χρηματικό ώφελος.Απεναντίας με έχει στείλει συστημένο να δω ένα από τους καλύτερους ογκολογους.@YDinopoulosΑυτός που μου το πρότεινε παίρνει σχεδόν αποκλειστικά συμπληρώματα της Solgar, η οποία είναι πράγματι από τις κορυφαίες και για αυτό το λόγο θεωρώ οτι το "Oxy-Nectar" δεν είναι απάτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.