Jump to content

Φυτικά συμπληρώματα

amateur

Recommended Posts

Καλημέρα,

Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό.

http://www.naturesplus.com/products/...uctNumber=4961

Tο θέμα είναι το εξής :

Προσπαθώ να το παραγγείλω από την ιστοσελίδα τους, αλλά αφού αποστείλω το μήνυμα, στη συνέχεια μου έρχεται ένα μήνυμα σφάλματος. Δοκίμασα αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα.

Για αυτό το λόγο άρχισα να ρωτάω σε φαρμακεία, αλλά στα περισσότερα ούτε καν το ήξεραν.

Οπότε η ερώτηση που έχω είναι η εξής :

1. Υπάρχουν φαρμακεία τα οποία αναλαμβάνουν να φέρουν συμπληρώματα από την Αμερική?

2. Αν όχι, υπάρχουν αξιόπιστα online φαρμακεία (είτε Ευρώπη είτε Αμερική) τα οποία να αναλαμβάνουν τη αποστολή του γνήσιου σκευάσματος και όχι μαϊμουδιές?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλημέρα,

Μου πρότειναν το παρακάτω συμπλήρωμα, επειδή ο πατέρας μου έχει αρκετά εξασθενημένο οργανισμό

δεν πιστευω νασαι ο τυπος που ειχε ανοιξει το thread με τιτλο "terminal illness"" ε??

αν εισαι,τοτε απλα αγνοησε οποιον λεει οτι τα συμπληρωματα κανουν θαυματα...απο πρωτο χερι βλεπω τετοια τυπακια -ντιλερς να ψαχνουν κοσμο να κοροιδεψουν...(και βλεπω σε συγγενεις που σκανε 2-3Κ τον μηνα για συμπληρωματα να μην κανουν καποια ιδιαιτερη διαφορα...διαφορα θα δεις απο καλη διατροφη...αν η φυση μας ειχε φτιαξει να χαπακωνομαστε δεν θα μας ειχε δωσει δοντια-γλωσσα και στομαχι,αλλα απλα μια σχισμη για χαπια)

ΥΓ:αν επιμενεις να τα παρεις,ζητα τοτε απο τον εμπορακο που στα προτεινει,να σου δωσει αριθμο εγκρισης απο τον ΕΟΦ.Μεγαλη προσοχη γιατι ειναι ψυλλιασμενοι και πολλες φορες δινουν τον αριθμο αιτησης στον ΕΟΦ ....(κι ας εχει φαει βασιλικο ακυρο)

Εμενα η μητερα μου μετα την χημειοθεραπεια, οπου και ηταν πολυ αδυναμη, επαιρνε :

- Βασιλικο πολτο και

- συμπληρωματα της Solgar (To Multi-Nutrient). Aυτα ειναι 100% φυσικα και θεωρουνται απο τα κορυφαια της αγορας ! (Καμια σχεση με τις βλακιες UPS, Lays κλπ)

EDIT: Τα οποια συμπληρωματα τα προτειναν 3 γιατροι, απο εξαιρετικα νοσοκομεια !

@ ΓιαγκΤ

Όντως για τη σπιρουλίνα έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για αυτό θα τη λάβω σοβαρά υπόψη.

@tsakonas

Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου, ιδιαίτερα το ΥΓ, και το συγκεκριμένο συμπλήρωμα μου το πρότεινε φίλος, ο οποίος δεν έχει προσωπικό χρηματικό ώφελος.

Απεναντίας με έχει στείλει συστημένο να δω ένα από τους καλύτερους ογκολογους.

@YDinopoulos

Αυτός που μου το πρότεινε παίρνει σχεδόν αποκλειστικά συμπληρώματα της Solgar, η οποία είναι πράγματι από τις κορυφαίες και για αυτό το λόγο θεωρώ οτι το "Oxy-Nectar" δεν είναι απάτη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.