afracten Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10, 2009 εχω ενα δικτυο σπιτι, τον κυριο υπολογιστη, και 2 φορητους.θελω να ελεχω την ταχυτητα με την οποια σερφαρει το καθε ενα απο αυτα. ειδικα στο 1 φορητο θελω να του μειωσωαρκετα την συνδεσημοτητα του στο ιντερνετ.επισης εχω ενα pop3 email account, στον υπολογιστη, και θελω να εω τον ιδιο και στο λαπτοπ.το microsoft outlook, δεν με αφηνει να το κανω, οταν εισαγω τα ιδια στοιχεια.καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 καποιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Για το ένα μπορείς να το κάνεις με QoS από το router σου αν έχει. Λιγότερο μπελαλίδικο και πιο εύκολο είναι να βάλεις NetLimiter στα PC και να κάνεις από κει ότι θέλεις.Για το δύο δεν δίνεις πληροφορίες για να σου πει και κανένας άνθρωπος. Κάποιο λάθος έχεις κάνει όσον αφορά τις ρυθμίσεις της σύνδεσης, αποκλείεται να είναι τα ίδια και να μην μπαίνει. Δες το πιο προσεκτικά. Επίσης, για να μην πάνε τα μισά mails στο ένα και τα άλλα μισά στο άλλο, ρύθμισε και στα 2 τον λογαριασμό να αφήνει στο server κάποιες μέρες τα emails και να μην τα σβήνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 Τι router έχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 ενα speedtouch Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 18, 2009 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 traffic shaper, netlimiter όπως είπε και ο jpavlys. QoS σε speedtouch γίνεται μόνο μέσω CLI, δεν το έχω κάνει. Πάρε βαθιά ανάσα και πάτα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Σεπτέμβριος 18, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2009 lol ok! thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.